Jag kan allt

Alla inlägg under september 2011

Av Isabella - 10 september 2011 20:30

God kväll mina vänner   

Idag är det lördag och det tråkiga med det är att det känns inget specielt. När man jobbar helg liksom försvinner det där man kan säga när man BARA jobbar dag och mellan måndag och fredag.

-ÅÅÅÅ ÄNTLIGEN helg !  

Men det slog mig idag när jag träffade en tjej som jobbar inom hemtjänsten. Att gammlingar måste ju typ känna samma sak? Alltid samma varje dag. Vad tråkigt. Jag tycker verkligen att man ska försöka göra lite mer lyxig mat och lite mer mys på helgen. Ibland NÄR jag har turen och får komma och jobba med gammlingarna på helgen, så brukar jag försöka baka något gott åt dom så dom får känna att det är lite annorlunda när det är helg.

Iallfall så idag har vi hunnit vara och se Rebecca spela match och det gick ju super. Dom van med 3-0 och det var rättvist. Sedan hem och ta fram fika till min far och hans Kerstin. Fick klämma ur mig att jag tatuerat mig igen och det är lika roligt nu son när man var yngre att reta upp föräldrar    

Självklart började Kerstin och pappa gappa om hur onödigt det var och fult och visse verssa....hahahah

Jag bara njöt. Sedan begav jag mig i sängen och somnade direkt. Sov fram till 18 och köpte pizza och nu på jobbet.


Av Isabella - 9 september 2011 08:01

God morgon

Har sovit en bra natt och vakande nu när Mickes klocka ringde vid halv sex. Kännde mig då SUPER pigg, men ändå inte.

Låg kvar i sängen sen stund tills Rebecca hade fikat och hett sig ur köket. Klev upp och morgon kissade i sin ordning och sedan gick jag ut för att ta en rök.

Plötsligen kommer min granne ut från huset mitt imot. Hon är ung,snygg och verkar typ se fräch ut jämt  

Ut kommer hon med typ två väskor och en stor resväska.

Hon kånkade ner väskorna för trappen och börjar trippa mot parkeringen.

Bara ljudet av att rulla på en resväska gör mig avundsjuk  

Troligen ska hon utomlans idag......

Fan vad skönt att få bara iväg till ett varmt och mysigt land......

Jag vill oxå det  

Nä men jag får nöja mig med att fylla denna helg med jobb och sova. Dessutom laga mat, städa och tvätta, känner mig inte alls bitter.

Nåja inget att göra åt.

Idag mina vänner ska jag ha barn!

Nu snart kommer Teddan och vi kommer att lägga upp schemat så att han kommer, vi gör lunch till han, sedan promernera vi itne till stan och träffar mamma där och vi mammor äter lunch. Sedan efter lunchen promenerar vi till busstation och där kommer lilla Nadja. Jag tar Nadja och underhåller henne tills mamma är tillbaka från mötet. Vi får väl se om vi kanske går hem till mig eller om vi cirkulerar på stan. Har inte bestämt än.

Nä nu ta sig fika och vakna till ordentligt. Vi syns ikväll, när jag komme på jobbet.

   

Av Isabella - 8 september 2011 13:30

Det flurrerar en massa minnes saker nu idag på Stefan Liv.

En super tråkigt och hemsk olycka har inträffat. En mycke duktig hockyspelar och säkert en super pappa, son och man. Hemskt tråkigt och tankarna går till familjen och alla kompisar som fått detta besked.

Men har någon tänkt på denna 18 åring som omkom efter Bolidenvägen här om dagen? Lika hemskt det. Jag tror att beskedet är lika jävligt för anhöriga. Jag tycker det är super tråkigt jag oxå men jag har aldrig rikgit fatta att bara för att man är känd så ska det vara typ hundra olika tysta minuter vid olika  tid punkter. Visst ska det vara en minut? Och alla ska ha samma minut.Eller?

Är det inte det som är grejen med EN tyst minut, att alla  som vill stannar upp och hedrar denna människa?

Jag vill med detta inlägg hedra Stefan Liv och den kille som omkom i veckan.

Hoppas ni har kommit till en mycke bättre värld än denna och hoppas ni går göra det ni vill i himmelen. Typ Du Stefan kanske får spela hocky med dom gammla super proffsen och spöa skiten ur dom. Och du unga man kanske får köra motorcykel hur mycke du vill, kanske få tävla på någon himmelsk barna och vinna guld. Träffa gammal släktingar kanske vänner och ´bara ha det mysigt.

Vila i frid och ta hand om er........

Av Isabella - 8 september 2011 13:00

Allså har nyss kommit från Coop. Har varit och snabb handlat en slö middag. Har idag sovit 13 timmar och sedan slöat bort typ 4 timmar. Skönt och behövligt kan jag lova. Det ända dumma är nu att min tvätt hög som är ENORM ska vikas och jag känner väl inte riktigt för det  

Men iallfall så när jag var på Coop så skulle jag köpa en varmkorv. Efter mig i kön så stod det en ung mamma med sin typ 3 åriga son. Men allså. Är det mordernt nu förtiden att låta barn välja själv?

Hon frågade denna lilla kille typ 300 gånger vad han ville ha.......

Om han ville ha en kokt korv eller en grillad???

Jag tror ju verkligen inte att en treåring bryr sig så hemskt mycke om den är kokt eller grillad korven. Fattar om man frågar om man vill ha en hamgurgare eller en korv. Men för tusan korv som korv. Den lilla pojken svarde ju inte direkt på frågan för han visst ju inte skillnaden. Men mamma fortsatte fråga. Tillslut beställde hon en kokt och grillad  

Höll fram krovarn framför pojken och började fråga IGEN vilken han ville ha....

Men för fan ge pojken en korv och sluta fråga !!!!

Han  pekade på den grillade, men då sa mamma ...

-Men gillar du verkligen grillad ????

Varför fråga när han inte får ta den han pekar på????

Sedan komma dom till drickan. Det finns fyra dricker att välja mellan. Samma sak här... pojken pekade tillslut på Sprite. Mamman...

-Jag tror inte du gillar Sprite.

Jag höll väl på glo i hjäl mig och jag tror hon såg det. Så hon hällde upp drickan till pojken.......

Som förälder vet man väl vad ens tre åring gillar eller???    

Varför dom här fråge stunderna till barn och att dom ska välja saker när endå föräldrarna inte lyssnar på dom och väljer endå i slutändan?

Låt barnen välja när du som föräldrar kan aceptera vad barnet väljer.

Till och med nu i sexan (som numera till hör högstadiet) ska barnen börja ha eget ansvar över läxor och olika saker. Det fungar inte dom är inte mogna nog att komma ihåg allt själv! Kan inte barn få vara barn ,och vi föräldra kan väl hjälpa dom att välja,komma ihåg saker. Sen fattar jag jag oxå att vissa barn är mognare en andra. Men jag tycker verkligen att nu förtiden ska barn välja allt förmycke saker själva, dom ska som börja tänka till så himmla mycke och bli självständiga fort.

 


Av Isabella - 6 september 2011 21:04

......lite av varje just nu  

inget specielt men ,hur jag ska göra med vissa saker. Typ....ska jag köpa ett tränings kort ( behöver verkligen komma igång igen) eller inte?

Ska jag ta och överaska min man i morgon?

Ska jag städa i min garderob i morgon....osv...

Allså bara vanliga tråkiga vardags grejor.  Idag vaknade jag av att min otroligt goda vän Camilla ringde och skrattade mig i örat. Hon hade suttit och sett Hollywood fruar. Har ni inte sett det så gå in på tv3 på nätet och se. Ni kommer att förstå min vän och mig varför man skrattar och specielt åt Gunilla Persson  

Drog ett snabb snack med henne och sedan klev jag upp och gjorde mig klar för att hjälpa mamma att fara och slänga några saker. Sedan skulle jag hjälpa min bror att fixa saker på banken, sedan hem och göra middag, till Rebeccas skola för kvartsamtal. Känner mig glad att man endå har lyckas med något här i livet. Hon sköter sig snyggt och gör det hon ska på skolan. Sedan tycker jag på sissta tiden att hon har blivit lite bättre hemma på att hjälpa till och hon har bättre attityd mot mig. Att vara tonåring är inte lätt och även jag försöker att inte ligga på henne hela tiden. Ge och ta är vad det handlar om  

Ja som ni vet skröt jag ju typ för två veckor sen om att NU skulle jag bli lyxhustru. Ja ha det sket sig direkt. En vecka vart det och den veckan var jag borta och jobbade. Nu har han fått jobb igen och har INTE tid att sörrva mig  

Så jag får göra det själv. Tror banne mig att i morgon ska jag överaska min man med något han vill ha. Vad tror ni om det?

Nä nu ska jag se lite tv och jobba i mellan åt så vi syns sen.      


Av Isabella - 6 september 2011 07:23

Helgen har för mig och Micke handlat om KÄRLEK  

Inte för att det har handlat om våran kärlek utan våran dotters kärlek. En sak förvånar mig lite.Reaktionen från omgivningen på att jag och Micke åkte på en mini semester/ hjälpte Rebbe att  träffa hennes kille. Reaktionen har varit typ... Men hur gammal är hon??

Ja det kommer ju att gå över...

Gör ni det för HENNES skull??

Visst förstår jag oxå att det kommer att komma fler killar i hennes liv, visst vet jag att hon är BARA 13 år, visst gör man saker för sina barn hela tiden?

En del verkar tycka att vi inte är riktig kloka som kör ner till Eskilstuna för detta. Men jag ser det inte riktigt så.

Människor i huvudtaget verka har en förmåga att förstora upp saker (även jag i vissa saker) till något överdrivet. Eller är det svartsjuka eller avund?

Men jag ser på det med, ja varför inte fara dit en lillsväng. Vi får vara med henne och göra henne glad, hon får träffa den hon är kär i, plus att jag och Micke får lite mysigt oxå. Sedan har jag som säkert alla andra vuxa råka kläcka ur mig till henne...

- Men tror du det här är ända killen??? Detta kommer att gå över?

Men hur dum är man då? Varför skulle hennes känslor för en anna vara mindre värda än vad mina är? NÄÄÄ ,man kommer ju ihåg själv att man var ju jätte kär och kärlek var verkligen något fantastiskt och skrämmande.

Jag tror säkert hon känner presic lika starkt för hennes super gulliga kille som jag känner för min kille. Sedan om det vara i ett år eller resten av livet så är nog känslorna dessamma.

Hur som helst så var dom super söta ihop och jag hoppas dom får träffas snart igen   

 


  

Av Isabella - 6 september 2011 07:10

Bild Y


 

YRVÄDER

serukatter


Av Isabella - 6 september 2011 07:07

Bild X


 

eXtra stort

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards