Jag kan allt

Alla inlägg under september 2011

Av Isabella - 23 september 2011 06:31

God morgon på er alla gottar där ut.

Nu har det blivit fredag och det känns helt okej för mig som är ledig i helgen. Regent har som ni alla redan vet östs ner hela natten.

Just nu funderar jag på NÄR det ska ta slut?  Idag kommer jag att ta det lugnt. Ska nämligen inte göra nått. Sova, fara med Rebecca till frissan, laga lite mat och sedan förhoppningsvis se lite film. Nu ska jag packa ihop alla mina saker och senare snart be ge mig hem   

Av Isabella - 22 september 2011 21:18

God kväll mitt folk  

Det finns väl ingen som har missat att det regnar typ hela tiden. Känns väl så där roligt egentlign. Inte för att jag är så söt så jag försvinner, utan mer för att man blir som lat,tråkad och less. Helt enkelt blir man lite mer sur av detta. Men vad göra man...? Efter regenet kommer snön, kylan,isen,regnet, tö slask och sedan kommer SOLEN   Men jag väntar gärna.

Denna dag har bestått av att försöka vara så efiktiv som möjligt. Och som vanligt när jag ska vara så himma eftektiv så får jag nästan jämmt en sådan dag som jag tappar allt, glömmer saker och ja allt går inte flytande fram kan man säga.

Klev upp och började med att göra frosting till muffinsarna som jag skulle ta med mig till Rebbes match. Spillde lite mer än vanligt och kladdade ner en tröja. Sedan skulle jag iväg och tvärr handla mat till oss så vi skulle hinna slänga i oss mat innan matchen började. Märk väl att nu var kl redan halv fyra och Rebbe skulle vara på uppvärmning redan kl 17.15  

Sprang ut till bilen som jag parketar på besöks (pgr av att jag lånat mammas) och upptäcker att NNÄÄÄ bilen är borta. Börjar fundera om jag har blivit senil och parkerat någon annanstanns. Men NÄ det gjorde jag inte. Ser sedan min brors cykel. Fattar att han varit och hämtat bilen. Summan av kardemumman så fick han komma tillbaka med bilen och typ jag super handlade i super speed och hem igen. Slängde i mig maten sprang över till mor för att koka kaffe. Spillde runt kaffe hos henne torkade runt och stojade. Hem igen packa in i bilen, hämta Micke och iväg igen till match. När jag packar ur allt ur bilen råkade jag trycka på pummptermosen och jag puffar ut kaffe i bilen    Jag ränkar snabbt till tio tyst i mitt huvud, torkar upp och fortsätter mot plan. Regnet öser ner HELA match. Direkt den slutar så packar vi ihop och jag ska bege mig mot jobbet. MEN!!! jag måste tanka. Kör in på en mack, kliver ur och upptäcker att tanklocket är på fel sida!!!!    Men nu ÄNTLIGEN är jag på jobbet och här kan det inte gå fel. Tur det är en ny dag i morgon

Sov gott på er alla.....  

Av Isabella - 22 september 2011 14:18

 Cup cakes:

  2,5 dl strösocker

  1 tsk vaniljsocker

  3 st ägg
  Vispa ihp allt till ett porös och vit smet.

  3 dl vetemjöl

  2 tsk bakpulver 
  4 msk kakao

  50 g riven choklad

  1 nypa salt

  Blanda mjöl,bakpulver,kakao,riven choklad och salt i en bunke ordentligt.

  100 g smällt smör

  1 dl mjölk

  Smällt smöret och tillsätt mjölken.

vänd ner försiktigt mjölblandningen i äggsmeten och rör om försiktigt. Sedan häll ner mjölken och smöret i smeten och rör om ordentligt.

Häll upp i formar ca ½ formen. Grädda i ugen på 175 grader.

Vaniljefyllning:

  3 ägg gulor

  1 stor msk ÄKTA vaniljsocker

  3msk florsocker

  3 dl vispad grädde

Visåa gulorna, vaniljesocker och florsocker ordentlit.

Vispa sedan grädden rätt hård. Blanda grädden med gulorna och rör om ordentligt.

när muffinsen har gräddats och kallnat en aning skär upp ett hål i den och gröp ur den lite, MEN spara locket så man kan lägga igen muffinsen. spritsa ner vaniljekrämen i varje muffins och lägg på locket.

Frosting:

60 g mjuk smör

100 g färskost "naturell"

Mosa ihop smöret och osten ordentligt på ett fat.

5 dl florsocker

½ dl kakao

1 msk vaniljesocker

1 msk varmt kaffe

Blanda ihop florsocker,vaniljesocker, kako i en bunke till sätt det mosade smöret/osten. och sisst kaffet. Rör ihop ordentligt till en fin massa och spritsa på muffinsen och ganera.

Super goda är dom!

  

        

 

Av Isabella - 21 september 2011 23:34

Allså jag må vara gammal modig eller nått men detta är helt vanisinigt. Har just suttit och kollat in ett tve pogram på TLC. Där sänder dom dokumentärer dygnet runt. Idag var det ett pogram om en man som har först TRE fruar och 16 barn. Och nu har han nyss gift sig en FJÄRDE gång. Detta pogram har gått i flera dela och jag har kollat förr när han hade bara tre fruar. Hur deras vardag ser ut och hur han turas om att ta sig tid med fruaran. Alla bor under samma tak i ett GIGANTISKT hus. Varje fru har en egen våning av huset ,men engång i vecken eller två försöker dom att träffas och äta middag allihop. Men där i mellan så sammarbetar ju fruarna dagligen med barnen och handling och alla andra vardagliga sysslor, pluss att dom jobbar oxå.

Denna man springer runt i olika vånigar och säger sig älska alla sina fruar och han löser det intima med att HAN har satt upp ett schema på när han ska vara med fruarna "privat" tid.....  

Löjligt.... i mina ögon är han en jälva sprätt som bara gillar att bli omhändertagen och över sexuell! Han far runt som ett yrväder och tror han är guds gåva till kvinnan. Och att säga att svartsjuka inte förre kommer är skit snack! Fruarna blir sura och besvikna om en fru får mer minuter med han än hon osv. Till råga på allt nu har han skaffat en fjärde fru!!! Dom andra var inte nöjda med att han valde att fara bort på smekmånad i 11 dagar. En fru var verkligen sårad över att när dom gifte sig fick hon bara tre dagar?? Men varför i helvetet vill man dela den man älskar med tre andra???? om det då hade varit så att fruarna hade det fritt och oxå fick dejta på sidan om, då hade det då varit rättvist, men nääää han går runt som en jävla tupp och bara flinar.....skit hög i mina ögon!! Har ni möjlighet att se det någon gång gör det. Kl 22 på TLC onsdagar.

      

Av Isabella - 21 september 2011 12:23

Schving på er alla  

Nu har jag just kommit hem från stan. Har i dag loggat in på min studiesida och börjat känna på vad det är jag ska göra denna höst/vår. Känns roligt. Fick då se att boken jag ska använda mig av kanske skulle finnas på Bokia. Så jag tog på mig kläderna och drog in direkt för att kolla om den fanns    

Men nääää inte gjorde den det, min vanliga tur. Så nu har jag beställt den och jag hoppas på att den kommer i morgon om jag har RIKTIGT TUR! Men det kanske är för mycke att hoppas på. Men jag vet då att den kommer i veckan iallafall. Sedan inhadlade jag ett EGET pennfack. Fan vad lyxit det känns. När jag gick där inne på bokia och plockade i pennor,sudd och olika papper så kännde jag mig som när man skulle börja skolan   Enda skillnade var nu att det inte fanns någon vuxen som sa

-NÄ det där är för dyrt, vi kollar någon annanstans !

Utan jag valde helt skälv vilka pennor jag ville ha och ett eget pennfack.

Mitt pennfacka är ljustblått och så står det med stora bokstäver "SNYGG" !

Så det ända som fattas nu är att få hem boken och sedan är det bara att sätta igång att plugga. Känns spännande och roligt.

   

Har hunnit förbi Linda oxå idag och snackat lite tjejsnack. Så nu blir det sängen för mig så jag är lite piggare ikväll/natt när jag ska jobba.

Vi hörs sen /från plugghästen !

Av Isabella - 20 september 2011 13:01

Ja ha typiskt mig, nu ha jag idag oxå slösat bort en förmiddag på datorn. Så nu har jag nyss kommit från affären och ska sätta igång med att baka gudomliga muffis med fyllning och frosting. Kort kommer att komma på dom och ett recept.   Sedan kommer jag att ta med mig lite fika till Linda ikväll närjag åker dit. Har oxå fått ett erbjudande om att kanske fota en modevisning i morgon kväll. Låter spännande och lite trixit. Men övning ger färdighet sägs det ju. Så jag testar om jag får.  

Efter dagens städ och bak kommer jag att övergå till gaderoberna. Har bestämt mig för att kasta saker jag inte använder. Har man inte haft på sig dom på tre månader så åker dom i soporna.

Nä nu på med musiken och börja baka. Puss på er alla   

Av Isabella - 20 september 2011 09:23

God morgon på er  

Tisdag idag och det har regnat hela natten. Jag vet detta prg av att jag har ont i ryggen och har vaknat typ 100 gånger hela natten och då hört att det smattrat på rutan. Och det regnar än   Tråkigt. Igår efter många minuters förberedning så komme jag igång med upp drag STORSTÄDNING. Jag har nu bara damsugning och skurning kvar idag och det ska jag göra alldeles strax. Jag tog alla dörrar, dörrkarmar, satte om blommorna, bytte gardiner. Så nu känns det super frächt här hemma och jag njuter. Har fyllt alla mina lyktor med ljus så nu kan vi börja tända ljus.   Igår kväll var vi oxå ut och försökte ta in pengarna till som hör bröden vi ska sälja. Och det gick super. Så nu är det bara att lämna in pengarna och vänta tills vi får börja stiga upp kl 6.00 och fara och packa bröd och dela ut. ROLIGT!

Så vad ska denna dag bestå av då? JO ja....jag vet inte. Hade hoppas på att någon skulle vilja fika med mig på stan eller luncha men jag vet inte. Känns som jag ska ta en bakdag här hemma eller bara gräva ner mig i sängen och bara slappa hela dagen? Vi får väl se hur dagen ter sig.

Vi hör senare    

Av Isabella - 19 september 2011 13:11

Tjo ho på er.

 Har nu hunnit vara in till stan en tvärris. Mitt mål med denna resa var att kolla in en vinter jacka till mig själv. Jag som är så himmla snål, vill ju helst hitta en jacka på rean. Och nu när årets jackor har kommit in så reas ofta förra årets jackor ut.Men dom är inte billiga för det. Ungefär den billigaste jag hittade var på 700:- så jag väntar ett tag till.

Iallafall så blir jag så himmla skrattretad av alla dessa "tanter" som finns på stan, som följs år och försöker övertala varandra om sakerna dom ska köpa att dom är dom bästa  

Stod inne på Stadium och prova den jacka. Två tanter stod där och oxå provade typ en massa jackor. Så hör jag hur den ena säger.

-Men visst är den här fin? till den andra

-Jo men tycker du inte att den är lite tunn för att vara en vinterjacka?

-NÄÄ du vet jag är så varmlivad

-Ja men då funkar den säkert

-Men visst var färgen fin?

- Jo den vart bra

-Men tror du den är för tunn...?

Osv....

Hahahah roliga tanter. Dom måste som övertyga varandra om att den sak dom vill ha är den bästa. Jag små skrattade för mig själv och gick vidare.

Nu kanske ni tycker att jag har ett tråkigt liv som skriver om dessa tanter, men det ska jag säga er, att roligare än så här har jag inte   

Nu mina vänner ska jag göra en spellista på datorn och popa musik för grannarna och börja VÅLDS STÄDA!

Så nu kanske vi inte hörs föränn i morgon. Kram på er alla glada och sura    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards