Jag kan allt

Alla inlägg under december 2011

Av Isabella - 21 december 2011 08:53

God morgon på er alla läsare.

Jag håller på att längta ihjäl mig tills julafton. Inte för att jag vill ha julklappar ,utan för att jag vill se när mina anhörgiga öppnar sina  

Men tror denna vecka är den segaste i hela VÄLDEN!!! Helgen har passerat och den var väl fylld av bak och lite film. På lördagen hjälpte jag till lite med att flytta lite saker år Ove tills hans nya bonde på Höken. Sedan var tanken att jag skulle gå och fixa lite julklappar på stan, MEN jag gav upp direkt!!

Det var ju skit kö överallt!!   Jag blir lite tokig när det är köer överallt. Inte för att det är mycke folk, men jag hatar att stå och vänta. Så jag sket i allt och gick hem.

 

Exprementerade lite med in kamera på kvällen. Har ju inte riktigt kolla på detta med slutar tid och bländare. Men ingen är ju perfekt och man kan ju alltid lära sig eller hur??     

Söndagen bestod av att baka pepparkakor med familjen. Rebbe hade kompis här, men hon var oxå med. Vi bestämde att göra en stor pepparkaka var och deckorera. Så detta vart resultaltet.

     

Jag tror till och med att barna tyckte det var lite roligt. På började även att baka julgodis.

Stor förändring i familjen är gjord oxå. Rebbe har ju det senaste året varit mobilberonde. Hon har suttit med mobilen i handen typ alla hennes vakan timmar och minuter, smsat ca 6000-7000 sms i månaden. Detta har gjort att det har varit mycke bråk och tjat här hemma. Har väl själv gruvat mig och undvikigt att konfrotera henne för mycke, för att jag hatar bråk, MEN nu tog vi slag i saken och gav henne telefon tid, 2 timmar per dag får hon ha telefonen, och inte på skolan. Trodde själv detta skulle bli ett helvete här hemme en tid framöver....

Men jag vill hylla min dottet. Hon har tagit detta skit bra och hon är mycke socialare och gladar. Vad har man gått runt och oroa sig för???    I veckan har jag bakat godis,städat,tvättat,gjort klart julklappar och nu är det bara den långa väntan kvar till på lördag.......

Bjuder på några coola bilder Micke ha tagit för någon vecka sen när ljuset ute var lite mysko.

   

Av Isabella - 16 december 2011 06:19

Efter två jobb helger i rad så kan jag väl säga att denna helg känns underbar och är välkommen  

Har redan funderat på hur vi ska spendera den. Finns väl kanske saker som redan är bokade och sedan finns det saker som man vill boka.

Tex så kommer min plast syrra Åsa upp från Stockholm i dag för att hjälpa till med olika saker som gäller min mammas man flytt. Han har fått ett bonde och vi ska försöka pynta och göra det trevligt för han, så det är klart till efter julhelgen då han ska flytta in där.

Sedan som vanligt så femte fredagen i rad så spelar Rebecca fotboll ikväll, så kvällen blir det att spendera i forbollshallen.

I morgon kanske om jag hinner har jag tänkt att vi ska baka pepparkakor och kanske börja göra lite julgodis.  

På söndag så har Rebecca fotboll igen och då är det DM hon ska vara med och spela i.

Så ni ser kanske jag för nöja mig med detta och bara chilla så mycke som går. DEt som är bra med denna dag är att jag har inte bara helgen på mig att ta det lugnt utan jag är nu ledig fram till jul helgen.

Jag hoppas det blir lite foton i helgen för mig så jag har något att vissa upp för er. Var längesen nu. Nä nu fixa och trixa här på jobbet en stund innan man slutar.

Kram på er tills nästa gång.     

Av Isabella - 15 december 2011 23:51

Tja

Fick ett meddelande från Micke nyss. Han och hans bröder är i Luleå för att kolla på Motorhead  

Lemmy den hårdaste av dom hårda så att säga. Men en sådan tillställning severar inte alkohol????

Konstigt??? Inte för att alkohol är något bra jämt, men en hårdrocks konsert utan att man kan köpa öl eller cider?? Och hur gick Lemmy med på detta??

 

     

Inte änns deras eget vin??? Konstigt???  

Av Isabella - 15 december 2011 20:33

Tjo ho läsarna   

Har tänkt på en grej idag närjag var ute och googlade lite. TOMTEN vem är det?

Som riktigt lite är han ju typ en läskig stor gubbu. Sedan blir han ju typ den bästa gubbe i hela världen, han kommer med leksaker och prylar.

Sedan vet man ju att han är en utklädd sak som kommer med prylar. Och nu som vuxen jjjaaa vem är tomten??

För mig är det lika spännande som för barnen fast jag vet att det inte är en riktigt tomte.

Men har ni aldrig funderat på om det verkligen inte har funnits en RIKTIG tomte?  

Allså jag skmäms liksom inte för att jag säger detta. Varför skulle det inte ha funnit sen riktigt tomte någon gång. Han kanske inte såg ut som dagens tomtar, men det kanske var en gubbe med mycke skägg och som var hemskt ensamen och ville vara snäll med baren och gjorde leksaker till dom och delade ut.  

Ja iallafall så har jag gogglat hem massa bilder på olika tomtar.

         

Tomtar o alla valörer. Kanske han finns där ute någon stans den RIKTIGA tomten, vem vet. Vet du?     

Av Isabella - 14 december 2011 20:28

God kväll mina läsare  

Kan börja med att berätta att jag nu mera har jag "datatid". I våran lilla familj har vi nu kommit överens

om att vi ska ha lika allihop. Både för att inte Rebecca ska känna att det är bara hon som drabbas utan oxå för att vi ska få mera tid med varandra. Vi har även bestämt att vi ska varje helg göra en aktivitet med varandra. DEt kan vara film kväll,matlagning,bakning, utflykter ja allt som vi kan göra tillsammans.

Känns helt okej för alla. Även telefon tid har kommit in i vår hus. Vi har två timmar per dag. Nog för att jag kommer aldrig upp idet , men bra en då.   Jag tror och hoppas på detta koncept i hemmet och hoppas vi kan minimera en del onödiga och löjliga bråk.

Och nu till det mindre roliga.....

Igår när jag skulle fara med mamma till geratriken kl 9.30 så startde bilen och gick i ca 5-10 sek och stannade   Förbaskat irriterande när man hr tids brist!!! Många fula ord och till och med några små slag mot instrumentbrädan komme. Kastade mig på telegon och ringde en räddare i nöden JONAS . Han kunde ställa upp och skjudas mig och mamma. Otroligt mycke tack för det   

Iallfall tillbaka till bil skrället!!! Jo efter som man har köpr en lite nyare variant så måste man ju tydligen göra ett "fel sök"" med en dato, och tydligen är det BARA Bildahl som har denna dator som kan kolla Nissan bilar. Så det fanns ju som inga alternativ än att dra bilen dit igår. Jag höll på att falla av stolen när jag höde vad detr kostade för att BARA göra "fel sökningen" 1800:-

WTF!!!!   Är dom fan inte kloka!!! Men visst, dom är själv i Skellefteå som kan göra det så dom kan ju ta hur mycke som helst. Hela dagen igår väntade vi på att dom skulle ringa och berätta vad det var för fel. Vi fantiserade om att det skulle vara ett enkelt fel som inte skulle kosta oss så mycke.

Idag ringde dom.......... 8000:- allt som allt!!!     

Det var någon box som indikerade på motorn och det hade med nyklaran att göra osv.... Iallfall så kan BARA Bildahl göra dett för man ska registrera nyklarna med den nya boxen dom sätter in. Så det är bara att betala och vara glad.

Så det blir att ta av sina sparpengar det. Tråkigt tyckerjag ....men det finns värre saker i världen...

Av Isabella - 10 december 2011 23:16

Tjo ho på er alla  

Lördag idag och jag kan bara säga......skönt! Har sovit fram till 13 idag, klev upp och klädde mig i rask takt. Vi kjudsade in gumman till stan och for själva och handlade lite chirre och dipp. Micke fick ett infall att han skulle ha slalomskider! För han hade sett en anonns på nätet om en som sålde begagnade här i skellefteå. Så han slog till och köpte ett par.  

Sedan var det en latmans middag idag PIZZA!! Oj så gott. Jag for på Viking och beställde. Pizzabagaren som jobbar där (en av dom) harjag jobbat med för MÅNGA MÅNGA år sen. Typ när jag var 13. Han har jag träffat någon gång då och då under åren till och från. Han var som nyfiken hur gammal jag var idag....hahaha

-Ja gissa så jag lite retsamt och förväntans fullt för att höra hur gammal man hr blivit. Han räkande och räkande men kom inte fram till något. Ja så tillslut sa jag att jag var 33....

-OJ JO JO DÅ det trodde jag inte, du ser inte ut som det  

Lögnare säger jag....men trevligt att få känna sig lite ugn för en sekund.

Sedan har det inte blivit så himmla mycke resten av dagen. Världens bästa jobb gav mig ledigt några timmar så jag har nyss börjat. Det tackar man för, alla vaken timmar med familjen är värdefulla.

I morgon har jag tänkt ge mig på något riktigt juligt.....

BAKA PEPPARKAKOR. Japp ni hörde rätt.

Jag gillar egentligen inte pepparkakor, men vad är en jul utan hembakade pepparkakor???

NÄ just det ingen jul alls. Så imorgn har jag tänkt tvinga gumman till att kavla upp ärmarna med mig och baka. Nu minna vänner ska jag plugga. Har verkligen fått kämpa mig igenom denna vecka, men glad vart jag då när jag fick tillbaka redovisningen 6 som jag trodde skulle bli icket godkänd. Där fick jag ett VG!     

Så ha det bra nu inatt och sov lite för mig oxå så syns vi någon annan dag.

      

Av Isabella - 10 december 2011 07:13

God morogn alla trötta.

Har just varit ute och sopat/skrapat fram bilen!!! Snön är skit tung,  fastar ialla kläder och blöt. ÄR SÅÅÅÅ tacksam för att vi har ett garage i år. Att få slippa skotta fram bilen varje kväll när man ska till jobbet.I natt har jag suttit på youtube och koxat runt på olika saker. Roligt och tidsfördrivande.  

Har oxå försökt leta upp en ganska roligt julklapp till Micke men hittade den inte. Har nu så här på morgon sidan gjort en förfrågan till en nära vän som troligen vet vart den finns. Så jag hoppas på svar ikväll.

Detta året är nog första året jag har en julklapp som inte Micke kan gissa vad det är och så ska det förbli.

Alla år har han gissat rätt och det är skit tråkigt.

Men i år har jag fixat och trixat så förbaskat om han kommer på det  

Jag längtar verkligen till jul i år, trots att vi har mycke att stå i. Jag jobbar ju hela jul helgen, men känns rätt okej endå.

Förra året gjordejag ju en års berättelse om vad som hade hänt detta år för mig (allså vad jag kommer ihåg mest) och jag tror jag ska börja knopa ihop en sådan i år med.

Nä nu ska jag surfa vidare för att sedan få fara hem och krypa ner i sängen med en bumsss!!

Vi hörs sen, skotta nu inte ihjäl er alla.   

Av Isabella - 9 december 2011 21:16

Allså vilket är bättre

1.Att köra i mörkret på en bar och torr väg!

2.Att köra på en OPLOGAD väg som det yr snö som fan och bilen går knapp att syra?

JA......

I säkerhets syfte skulle ju alla välja 1

Så sjukt obehagligt att köra till jobbet idag. Ingen plogbil så långt ögat nådde, stora ladsbilar som ville död mig i min lilla lilla bil. Bilen bara slängde och vart typ omöjlig att styra om jag körde mer än 75 km.

NÄÄÄ vet ni vad jag klarar mig utan snö!!!

 

Idag hände något.....ja det är så längesen jag kan inte minnas. Jag klev upp vid halv åtta, för jag hade så förbaskat ont i ryggen  Fikade frukost och la mig i soffan för att slappa bara en lite stund.

Då hände det....jag somande om, och sov till 10.30???   Så himmla skönt. Ska försöka upprepa detta när jag är ledig oxå. Idag har jag och Mickeinte gjort så himmlans mycke. Bara fisit och tagit det lugnt.

Imorgon blir det sova och sova och laga lite mat och jobba. Så i helgen kommer det inte att hända så himma mycke intressant.   


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards