Jag kan allt

Alla inlägg under december 2011

Av Isabella - 7 december 2011 05:42

God morgon   

Idag onsdag och jag går av nu på morgonen. Skönt med litet ledig i en dag.

Idag kommer jag Isabella Lindgren att vara en sur tant av STORA mått.     Med tanken på att jag inte sov mycke igår och har kämpat mig genom natten så är jag TRÖTT TRÖTT TRÖTT.

Nu vet jag att många säger för sig själva, MENNN sov då och sluta gnäll. Jag gnäller inte, men efter 4 nätter i rad är man slut OCH man kan ALDRIG ta igen sömn!

Men Micke har turen på sin sida idag. Han ska nämligen och pimpla   Jag hoppas att han inte får simma eller använda is- dubbarna. Så då får jag sova ifred och kanske vakna till ordentligt innan han kommer hem.

Nu ska jag göra lite fika till mig och sedan mysa så här på morgon timmarna.

  

Av Isabella - 6 december 2011 20:36

God kväll min vänner  

Sitter stirrande på datorn i denna stund. Idag har det inte blivit mycke sömn. Men det har varit ett måste idag. Redan idag kl 11 skulle jag ha ett möte med ABF om Rolf. Han håller på att bli utförsäkrad ur a-kassan. Har väl fundera ett tag på hur detta ska bli nu och började nästan få lite minder panik när jag hörde att han bara hade 25 dagar kvar   Vi har ju just nu i veckorna fått veta att han går under LSS lagen och vi har just nu i dag börjat nysta i dom lagarna och söka det som vi har rätt till att söka. Allt tar tid som  ni vet. Iallfall så åkte jag dit med en lite klump i magen, men vilka änglar det finns. Jag vet jag har skrivit det förr en gång eller två, men Rolf måste ha VÄRLDENS BÄSTA arbetsförmeddlare. Vi kom in och han säger att det inte är så bra att dagarna är slut, MEN att det gör ingenting FÖR att han kommer att sätta in Rolf på något som heter aktivitetsstöd på 1år och innan dess så kommer mina/våra ansökningar vara klara!!!   Klumpen slapp och jag känner att jag ville bara skrika ut min lycka över att slippa oroa mig över hur hans ekonomi skulle se ut framöver!!!

Jag har en lite skyddsängel som ser till allt allt faller på plats så småningom tror jag......

   

Jag hoppas han ser ut så här och att det är han som tar hand om mig när jag kommer till himmelen   

Sedan hände det andra saker i dag som gjorde att jag inte kunde sova förrän efter kl 15.00

Men otroligt bra saker har hänt idag och jag ser verkligen att inom en snar framtid kommer allt att lugna ner sig för alla i min familj och att vi inte kommer att behöva ha lika mycke bekymer, utan kunna njuta av varanndra.

Jag längtar!!!  

Av Isabella - 4 december 2011 21:33

Tjena mitt bena alla glada.

Helgen är till sitt slut och den har varit super. Lördagen började med att jag sov fram till lunch.

Klev upp och drog med mig Micke ut på stan.  

Vi skulle inhandla lite julklappar. Allså en del affärer är ju rent jobbiga att gå in i.

Som tex Body Shop!!!

Kvinnorna som jobbar där inne är ju rent av farliga.   Inte då kanske för människor som KAN säga "nej tack" men för människor som blir rädda och känner sig tvingade till att köpa mer än vad dom vill.

När vi klev in i butiken visste jag att jag BARA skulle ha en sak. DIREKT kom en tjej fram och började berätta om vad dom hade i butiken och om olika erbjudande och att vissa produkter var nersatta med 20%. Allså hallå för det första sa jag rätt snabbt till henna med en mild och vänlig röst.Ja men jag ska bara ha denna sak så det är bra för mig. Sedan är denna affär hemskt lite så jag kan nog titta mig omkring själv typ.

Hon fattade till slut att jag ver en sur och envis kund som INTE skulle gå därifrån med mer saker en det jag skulle ha. Hann fram till kassan och där började vi om IGEN!!  

Hon tjatade om erbjudande, om herr hyllan(troligen för att hon såg att jag hade en karl med mig) och parfymer som kommit tillbaka och mycke mer. DÅ tyckte jag det vart jobbigt.

Allså visst för står jag att medförsäljning är något bra för dom men det får ju fan inte gå till överdrifft. Dom är som maniska där inne.

Hemskt trevliga men JÄVLIGT JOBBIGA! Iallafall så kom jag BARA ut med det jag skulle ha.

Kvällen bestod av en Super god middag hos Stina och Nicke Stjärtarna! Vi var fem stycken och roligt var det. Vi spelade spel och drack öl, cider,minto,calvados och wisky. Allså en sarlig blandning.

Kan väl säga att det känndes i mitt huvud i morse.

Men men man skyller sig själv. Idag min vänner har jag varit och ätit årets första JULBORD!!!

   

Mitt jobb bjöd. Allså så gott. Dessutom var man ju utsvulten och lite bakis. DEt var skit gott ska ni veta. Också fick vi en SUPER bra julklapp i år.

En korg fylld med delikatesser. Ostar,rök renkött, starkvinsglögg,kex, luft torkad skinka och korvar av alla de slag. Jag är riktigt nöjd. Vilken tur att man har blivit vuxen nu och gillar mögelostar och sådan där.

 

Så nu sitter jag på jobbet och har nyss gjort klar min andra redovisning denna helg. Jag har ju klumpat mig. Hela lördagen satt jag och knåpade ihop en berättelse på spanska. och upptäcker idag när jag ska posta den att jag har gjort fel redovisning!!!!  

Så nu har jag i paniken knåpat ihop den rätta. Nu hoppas jag på en lugn natt. Har nämligen tänkt shopa på internet. JULKLAPPAR!!!

Hasta luego mi amigos


  

Av Isabella - 2 december 2011 21:15

Hoj på er. Veckorna springer iväg och jag hinner ingenting (tycker jag iallafall)!

Igår missade jag ett möte med Råd och stöd för Rolf. PGR av att jag inte skrivit upp det i min almernacka.

FY och urrs så snoppet det känndes när hon ringde mig och frågade om vi inte skulle träffas nu.

Fan fan fan  sa jag, jo det skulle vi men jag har glömmt??!! FÖRLÅT MIG!!!

Tur det finns förstånde människor. Hon tog det inte alls så farligt.

Denna vecka har jag pluggat som bara den och jag ska göra en redovisning i helgen som ska vara inlämmnad på söndag. Oj oj oj vad det börjar bli svårt nu.

Verbformer, substantiv, presens,ir- verb osv.... fattar inte rikigt allt men jag kämpar på. 

DEnna helg kommer att bli en mixad jobb och fest helg. Har varit lite finulig av mig och tagit ledigt på lördag. Jo förstår ni jag och Micke har blivit bjudna på mat hos "stjärt Stina och Nicke" på lördagkväll och på sönda ska vi bli bjudna av mitt jobb på "JUL BORD"  

Kan väl inte bli bättre helg. Så i natt jobbar jag och i morgon fest och söndag mat plus jobb.

Idag mina vänner så tänkte jag få skryta lite om min dotter. Hon har ju varje fredag nu spelat i en minder vinter cup. Idag gjorde hon två mål!!!

Stolt stolt stolt mamma ska ni veta     

Det bästa jag vet är att se henne lycklig och glad.Dessutom sa ahon så här idag.

Jag sa först innan vi skulle fara lite irriterat på henne

-Men snälla du!!! Gör dig bara klar nu så vi får fara nu!!??

-Men ja lilla älskade mamma min jag är ju klart alldeles strax!!

"Lilla älskade mamma" orden har aldrig förr kommit i hennes mun     Så gullig hon är mitt lilla troll barn. Nä nu ska jag läsa lite mer spanska.

Puss på er alla glada.....

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards