Jag kan allt

Alla inlägg den 3 april 2012

Av Isabella - 3 april 2012 20:54

God kväll mina läsare och bloggen.

Dagen är tisdag och jag känner mig lite äcklig.Varför? Jo jag har ätit lite choklad och mår pytom illa just nu. Men det går över om en stund. Sitter på jobber och snglar på Slutspelet mellan Färjestad och Brynäs för att jag kan inte se våran match. Men har ju förtått att just nu äger väl SAIK. DEt är bra det.

Hoppas verkligen oxå att FBK åker ut idag. Just nu så gör dom det , så vi får hoppas att detta håller i sig.

Tror jag ska be till gud....

Snäll gud i himmelen, kan du inte göra så att FBK inte får gå till final detta år. Dom har ju varit där så många år och nu kanske något annar lag får komma sig fram och visa sina kunskaper. Så om du har tid så jävlas med dom nu så dom inte kommer till final. MVH Isabella  

Så där ja då var det gjort. Nu till mitt egentliga inlägg. Vart lite nostalgisk i natt när jag kollade in olika hunkar. Nu tänkte jag att vi skulle kolla in BARN POGRAM på 70-80 talet.

Allså det var nog mycke mer barnvänliga pogram på den tiden.


Känner någon igen denna figur?? Jo det är ju Pentti varg i Fablernas värld.

Ett mycket trevligt och underhållande barnpogram som jag följde slaviskt.


Dom här killarna vet nog alla vem det är/var. Trazan och bannane som ville bo i en svamp. Och den där otroligt läskiga "OLYCKAN" som komme någon gång då och då. Han var jag skit rädd för.


Den allra bästa proffesorn i hela världen. BALTAZAR. Med sina små små droppar kunde han uppfinna vad som helst.


Sisst men inte minst. FRAGGLARNA!! Allså så himmla bra pogram. Mycke sång och musik och spännade var det när fragglarna skulle ta sig ut i trädgården till lövhögen. Och alla små "drosar" som byggde och byggde ställningar som fragglarna åt upp. Min högsta önskan var i hela min uppväxt att jag skulle få mig en egen lite Doser. Men tyvärr fick jag ALDRIG någon  


Ja det var tider det, närma nfick vara lite och bara mysa framför tven med alla innehållsrika barnpogram.

Är jag gammal nu??   

   

   





   


Av Isabella - 3 april 2012 04:15

Ja just nu har jag väldigt lite att göra. Men har funderat på detta fenum att man blir äldre. Oftas så fort man fyller år så frågar follk om man ha en kris och tycker det är jobbigt att bli äldre. Mitt svar är nej för fan det tycker jag inte.

Har därför kollat igenom internets hunkar lite. Har kollat på lite killar man dreglat åt genom åren. Så då sätter vi väl igång då.

Vi börjar med


SEBASTINA B

Då tidens snygging. Helt underbar och farlig.

Säger väl kanske som Sean Bannan "inte så snygg"


JOYE T

Läcker som bra den på den tiden en riktig flick dröm.

   

Åter en gång "NJA"

Sedan går vi raskt över till


MARCUS S

En sexbomb av dess like hade man nästan inte sett.

   

Men måste säga att kan är annu finare nu.

Sedan kliver vi till denna man som jag är himmla svag för


ALEXANDER S

 

OTROLIGT snygg var han när han dök upp i tv

 

MEN man kan väl bara säga att tiden har gjort han ännu snyggare/sexigare.....


Så summan av kardemumman vart detta. Bara för att man bli äldre blir man inte fulare. Det gäller bara att ta hand om sig OCH att ha pengar så man kan operera sig.







   


Av Isabella - 3 april 2012 03:26

Tjena på er sju sovare  

Sitter nu här och försöker hitta en tio poängs meny till lördag. Det vankas främande hemma på Skiftesgatan  

Trevligt och efterlängtat från min sida. Jag har verkligen längtat efter att få laga lite svår och rolig mat.

Hade tänkt bjuda på en tre rätters middag. Har nu surfat runt i typ två timmar och endast kommit fram till förrätt och varmrätt.

Efterrätten är den svåraste att komma fram till. Dessutom så har ju en av gästerna en gång uttalat sig om att jag är "miss Efterätt" så nu känns det ju som jag måste fixa något så kollosalt gott och exklusivt  Hittade förästen ANKÄGG här omdagen på Jacks, så vi får se om det slinger ner något sådant ägg i maten??

Man blir ju rent ut sakt satans hungrig av detta mat sökandet, det är nästan så det rinner snål vatten ur munen. Men jag måste vara stark och hålla ut minst 1½ timme till.

Jo från det ena till det andra oxå.

Tvärr sneglade lite på "Uppdrag gransning" tidigare här gför någon dag sen. Blir som lite fundersam. DEt handlade om dödts skjutningrna i Malmö och allt bråks som försegår där ner. Nu vet jag inte rikigt vad programledaren heter men han gjorde iallafall ett repotarge i någon del av Malmö som är rätt stökig. Han var och interjuvade en tant och en gubbe "svenska" som bodde eller hade någon typ av förknippning med detta problem. Tanten bodde i området (hon hade för övrigt blevit besjuten i sitt eget hem tidigar) , gubben hade väl utalat sig om bråken och efter det blivit hotad till livet. Iallfall så mitt i det som står och interjuvar kommer det en bil glidande och en kille/man hoppar ut och börjar giddra om att dom ska FAN inte vara där och filma för det här är HANS GATA??? Han var otrevlig, hotfull och påpekade flera gånger att dom hade ingenting där att göra och att det var hans gata?

Hur tänker man då?? Om jag bjuder hem en gäst till mig och ger han/hon mat och bonde och gästen börjar hota mig och vara otrevlig vad gör jag då??? Jo jag kastar ut personen.

Tycker verkligen inte det ska finnsa något typ av mellanläge i den frågan. Kan man inte sköta sig och uppföra sig ska man inte få ta del av detta lands möjligheter. Folket flyr sitt land för dom vill slippa krig/bråk, så varför i helvetet starta det här då??

Kom gärna hit, men rätta er i ledet, för när jag kommer till er så kommer jag att rätta mig i erat led.


    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards