Jag kan allt

Alla inlägg den 24 april 2012

Av Isabella - 24 april 2012 21:47

Tjena igen.

Nu mina vänner ska ni få höra på mig. Jag skrev ju sisst att jag har inte gått ner ett skit.  

Och då fick jag ju ett tips av min käre vänn Therese ( som för övrig är en trogen gym tränare och vet en del om kroppen har jag förstått) att jag äter för lite och att kroppen ställer in sig på svält.

Jo jag vet oxå att kroppen fungerar så MEN, jag har pratat med olika tränare och man får lite olika råd beronde på vem man frågar. Att kroppen ställer in sig på svält är ett fakta, men en del säger att om manvill han en snabb vikt nergång och komma igång så BEHÖVER man inte ätat upp dom kalorier man förlorar när man tränar och att ligga på typ 600-800 klalorier den första veckan gör inget, det kan ge kroppen en putt och att den kommer igång.

Det säger en del och andra säger annat. Man kan läsa ihjäl sig om bantning på nätet och jag har läst och så har jaf ju en egen hjärna att tänka med. Jag vet ju själv att ligga under 1200 kaloroer är inte att rekomendera en lägre period. Jag kommer expremintera lite med kroppen under som här två månaderna. Denna vecka kommer jag köra som jag har gjort och efter nästa vecka kommer jag att ändra taktik.

Så denna vecka är sissta veckan jag kommer att äta mide än 1200 kalorier och träna varje dag. jag har oxå tänkt förläna konditionspassset med 10 min. Så istället för 30 min så blir det 40 min. Nu är det så att vi har en gammal våg så den är inte digital, men kan kan säga att efter en vecka känner jag att jag känner mig lite smidigare runt mage och lår.

Jag ger inte upp än.......

Idag har jag SYNDAT med lite lösviktgodos för 10 kr. DEt blev typ 1 hg och jag har en då inte överskridit 1200 kalorier denna dag. Och jag kan säga er att det var gudomligt gott.    

Av Isabella - 24 april 2012 21:37

God kväll min blogg och läsare  

Tisdagkväll är det. Jag har bekymer, stora oxå. Tänker att ni ar i min situation, med syskon i ett annat land och att det inte finns någon chans i världen att dom skulle kunna komma till dig och hälsa på om du inte betalade resan. Och att resan kortar fan mycke pengar för dig oxå......

Du har vi ett tillfälle snackat om att dom ska få komma, men ångrat dig nu och avstyrt det nu, för att det bli för dyrt. Men sedan dyker det upp en till bror helt som gubbeni låndan. Du har nyss varit släkten och känner inte alls för att åka igen. Nu kommer frågan????

Kan jag då bjuda upp BARA min hel bror och familj, för att jag inte har täkt fara på något år och jag vill så gärna träffa han???   Eller är det som att be om bråk??? Eller......

Känner mig så himmla kluven för detta. Antingen tar jag och tvingar med mig Micke ner IGEN och träffar allihop eller så bjuder jag upp dom till mig.....

Jag känner verkligen inte för att åka i vinter egentligen, men vad ska jag göra??

Jag vill ju så gärna träffa min hel bror.....

    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards