Jag kan allt

Alla inlägg den 19 april 2012

Av Isabella - 19 april 2012 21:29

Frukost: 186 kalorier

Lunch: sov jag så det vart ingen

Mellanmåt: 97 kalorier

Middag: 256 kalorier

Kvälls mål: 276 kalorier.

Summa: 815 kalorier

Cykling: - 295 kalorier

Ligger riktigt bra till idag. Kommer att kunna ta mig en kvälls macka och te oxå. Känner stor späning vecka 18 när vi ska väga oss igen och se vad detta gett mig. Tänker exprementera lite efter nästa vägning. Tänker inte räkna kalorier utan äta på det jag vill och se hur resultaten blir efter de två veckorna.

Av Isabella - 19 april 2012 21:10

God kväll

Går ju inte vara på facebook just nu. TYP ALLA skriver bara om AIk. Nog för att jag gillar dom själv men är det hela VÄRLDEN.

Har sovit en prinsess sömn idag. Tog sedan min "Jolly jumper" och cyklade till min brors jobb. Typ en cykerltur på 30 min om man cyklar jävligt hårt och fort, och det gjorde jag förstått för att idag vart det inte något gym. Efter besöket vart det middag när jag komme hem och sedan latade jag mig i soffan till jag åkte hit till jobbet.

 

Ja ha sådär ja... där satte Brynäs in 2:an....... så nu bytter jag kanal. Helgen närmar sig med storm steg. Kommer att bli en konstig helg i helgen. Jag är ledig natten till lördag, jobbar natten till söndag, ledig natten till måndag. Upphackat alls men helt okej. Men i helgen blir det FOTBOLL. Rebecca spelar cup på lördag och en tränings match på söndag, såg oxå på vädret att det ska typ snöa på lördag så det blir att ta fram stor skorna och vinter kläder kan jag lova.

Har oxå börjat fundera på det här med maten och godiset för i helgn.

Har ju som lovat mig själv att inte sluta med godis MEN så här i tävlingens tider så tror jag inte det är så himmla smart att äta något godis. Men jag har funderat på att ta lite frukt och grönsaks stavar och dippa. Super gott och förstör inte så hemskt mycke av kosten.

Nä snart det super roliga BIG BROTHER och sedan en kvälls macka till mig.

hoj på er tills vidare.



Av Isabella - 19 april 2012 04:10

God morgon bloggen. Förstår att mina läsara ligger och sover mest troligen just nu.

Igår kväll skrev jag om hur himlla sugen jag var på godis ,socker osv. Det var nästan så hemskt att jag ville köpa cigg isället. Nu fattar jag varför.

Jag har fått mens  

Allså denna kvinnliga grejen........(små skrattar) !

Allså hade verkligen ingen aning om att jag skulle ha mens just nu. Jag brukar alltid veta för min dotter har just före mig. Vet inte om det är jag som är tidig idag eller vad det är men den har kommit och jag fattar nu varför suget har varit typ MEGA stort.

Och klarar jag detta, då kommer jag att fixa allt galant. Ett STORT  PLUS med detta är att veckan när jag ska ha mens så brukar jag sväla lite och gå upp i vikt typ 1 kg extra....

Mooohhhaaaa allså kanske jag har ett litet försprång där då nästa vecka när vi ska väga oss  

Kommer oxå idag (tror jag) att ta en vilo dag på grund av att jag har varit lite förkyl, har ont i halsen och har en frutansvärd träningsvärk.

    

Jag har surfat runt lite på bröd. Jag skulle vilja ha ett nyttigt och gott recept på något typ av mat /fika bröd. Är det någon av mina läsare som sitter och trycker på ett får ni gärna höra av er med tips.

Hoj så länge

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards