Jag kan allt

Alla inlägg den 14 april 2012

Av Isabella - 14 april 2012 20:41

God afton bloggen.

Lördagen har passerat och jag har frusit kroppen av mig. Japp så nu har jag endast ett huvud och fingrar  

Iallafall så kommer detta inlägga att innehålla lycka,sorg och spänning.

Jag tänkte börja med LYCKA OCH SORG.

En vän till mig har fått barn. Inte något konstigt med det kanske. Men det är det, för att hon har verkligen inte viljat ha barn. Och under hela graviditeten har hon inte kännt något specielt för den växade magen. Men hon har med stort mod berättat det och verkligen jobbat med sig själv. Omgivning har säkert tyckt att det är konstigt (så även jag) att en mamma kan inte känna något. Men nu har hon fått och jag har fått ett meddelande idag av henne där det stod.

Mamma känslorna har sköljt över mig som en tsunaminvåg och jag gör allt jag kan för att hon ska må bra, och hon slutade med att "ÄNTLIGEN har jag mött mitt livs kärlek!  Allså jag nästan grät när jag läste detta. Så otroligt konstigt allt kan vara och hur allt ordnar sig till slut. All lycka till henne. Tyvärr har det inte börjat så himmla bra för tydligen har bebisen lite problem så dom är i Uppsala, men jag håller då alla mina tummar och tår på att allt ordnar sig och att dom får komma hem och bara mysa av varandra mor och dotter och fader såklert.   

Spänning..........

Ja idag har jag fått ett meddelande från min "plast" men helt riktiga syrra att hon kanske oxå vill delta i hemma versionen av "biggerst loser"

Nu känns det nästan som jag har gett mig in i en stormvind och allt känns super spännande. Idag har jag funderat mycke på hur jag ska lägga upp detta och hur jag ska få STÖRSTA möjliga FÖRBRÄNINGEN. Vi kommer att lägga 1000 kr var i en pott så det handlar ju om 3000:- om syrrn är med.

Fan jag måste vinna!!!    

Späningen börjar i morgon med en invägning.....låt bäste kön vinna !


Av Isabella - 14 april 2012 02:13

God natt på er ute i mörkret. Här är jag. Rösten som bara hörs men inte syns.

Nu förstår ni ska ni får höra på något galet.

Jag har fixat så att jag ska tävla mot min man Micke i en "hemma version" på "Biggest loser"  

Va hur kunde jag föreslå det???

 

Iallafall så har jag väg mig och funderat på detta länge nu. Hur i böveln ska jag finna motivation att göra något åt detta. Jo tänkte jag i morse, jag tävlar.......

Sedan jag slutade röka har jag gått upp två kilo, men om kan hård drar det ska så sedan jag slutade träna för drygt 1½ år sedan så har jag gått upp 7 kg sammamlagt. Så nu tänkte jag bli av med dom.  

 

Lättja har varit mitt namn i flera månader nu och nu jävlar ska det bort tänkte jag.

På måndag går denna tävling av stapel. Vi kommer förmodligen ha en typ av in vägning och mätning. Vi kommer att räkna med den procentuella vikt ned gången. MEN..... är det NÅGON som vet hur man räkanar ut det??

Om vi säger att jag väger in på 67 kg och jag har gått ner 2 kilo. Hur månfa procent är det då? och hur kommer jag fram till det? Snälla alla ni som är smarta hjälp mig och visa mig hur man gör. 

Så fram över här kommer det att inte bli något mer godis och räkna kalorier..... för att jag SKA vinna över Micke.

Mina tidigare erfarenheter vet jag att han har fruktansvärt lätt att gå ner i vikt om kan riktigt sätter den sidan till. Men efter som vi räknar procent denna gång ser jag att jag har lika stor chans att vinna.

Så bring it on gubben, nu jävlar ska vi tävla.........

Låt bäste man/kvinna vinna

Jag kommer oxå att skaffa en ny kategori där ni kan fälja mina resultat och mina tankar under resan. Av egen erfarenhet vet jag att det kommer att bli tufft och mitt humör kommer att tryta då och då. Så jag kommer väl kanske att använda denna kategori till att gnälla,klaga och skrika ut min lycka när jag känner för det. Håll utkik på måndag börjar det.  

   

   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards