Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2012

Av Isabella - 20 juni 2012 08:37

God morgon läsare!

Solen skiner ute men jag tror inte att den kommer att göra det hela dagen. Ser ut som det kommer att börja regna om någon timme.

Igår hände något som inte är likt mig. Låg här hemma i min lugnan ror och funderade på vad som skulle hända då in chef ringer mig. Jag svara och hon säger med glad röst

-Hej vill du inte komma till mig idag???

MEN FÖRBANNAT!!!!

Jag hade glömt att jag hade ett medarbetarsamtal kl 9. Så jag hoppade upp ur sängen med ett jätte skutt och slet på mig kläderna och drog!   

Tur man har en snäll chef som har översikt. Men detta är inte likt mig att missa sådant hära, dessutom blir jag själv otroligt förbaskade på människor som inte kommer i tid om man har bestämt en tid, jag tycker det är respektlöst att inte respekteras andras tid.   

Iallfall så bad jag giviet vis om ursäkt, och mötet blev av. Sedan begav jag mig hem i fullfart för att påbörja mitt verkliga uppdrag. BAKNING!

Så nu är dom klara för matchen på söndag!

Nu till det kvinnliga. Under två veckors tid har min mens varit borta?? Ja helt försvunnen.....ho hoooo

Jag har givetvis inte vart särskilt oroligt för att jag är med barn(jag är steriliserad) men jag har funderat på riktigt vart den varit och vad som har försenat den?? Under  alla mina år som kvinna har jag ALLTID haft en regelbunden och jämn mens! Jag kan nog räkna på två händer dom gånger den har varit försenad.   

Men iallfall så igår kväll känndes det som det var dax och japp det var det....

Tacka gudaran för att den kom och att man ser att kroppen fungerar som den ska.

Hade ju utlovat lite bilder från festen i helgen och nu har jag tagit mig i kragen och fört över dom så här har ni dom .......

       


På lördagen var vi på loppis en sväng och kolla vad vi hittade då!

 

Man kaske skulle skicka ut Rebecca på sommar jobb?


Av Isabella - 19 juni 2012 08:33

God morgon

Tisdag har kommit och dagens saker står och pockar mig i ryggen.

Gårdagen mina vänner var en enda stor jobbar dag. Under mitt fika fick jag för mig att jag efter 10 års snack om att städa balkongen faktiskt skulle göra det !  

Och så vart fallet och inte bara det.....detta han jag med igår!

1.Städa och rensa på balkongen

2.Städa rensa inne på saker 

3.Sprang och tvättade mellan rensningarna

4.Skriva matlista och handla

5.Laga middag

Efter som vi städat vårat förråd för två veckor sedan och byggt snygga hyllor så bar jag som en sårad  idiot ut alla saker som vi har haft i lägenheten i 10 års tid.Var oxå och hämtade lådaår där jag kunde lägga ner vinterkläde/vinter sko i. Jag ljuger väl inte om jag säger att jag gick ungefär 15 svängar till förrådet. Men fan vad skönt det känndes efter åt   

Efter middag råkade jag lägga mig i solstolen ute och somnade direkt (jag jobbade ju natten till måndag)!

Men jobbat tog inte slut där. Efter en timmes vila var det bara att pallra sig upp och fara på "ARBETS DAG" på sunnanå plan. Vi föräldrar skulle bygga bänkar. så jag och Micke iväg och tur var väl det, för inga andra föräldrar från vårat lag var då där. Men det gick super och vi var klara på 1 timme. Sedan hem igen och slänga sig i soffan. Och jag lovar jag somnade rätt snabbt .

Så man kan väl säga att jag själv vill utnämna mig till super hjälte för denna måndag!   

Jag fick super krafter och genoförde det jag dragit på LÄNGE!

 

Jag efter söker nu en sömerska som skulle kunna tänka sig att sy upp en aldeles egen super hjälte dräkt till mig?

Idag mina vänner finns det mer skaer att göra. ska cykla in till stan och fixa lite saker åt mamma, sedan handla och fara hem och baka en del för att i morgon har vi fikat på fotbollen.Så nu ska jag sätta igång för att om det finns tid kvar efter 14 hade jag tänkt bara sätta mig ute i solen och NJUTA!

Hoj på er  


Av Isabella - 18 juni 2012 07:19

God morgon vänner och ovänner!

Måndag och helgen har passerat. Har funderat hela helgen vad jag ska skriva till er?   Men har inte kommit på något, känns väl lite som en ända stor jävla repedistion hela hela tiden för er stackar, jobba sova ,fetto,jobba sova fetto, fotboll och så där håller det på runt runt runt.....

Men enligt statistiken läser ni ju gärna det men jag skulle så gärna vilja hitta på något roligt för er?

Iallafall så i fredags var det fest, men på en himmelens vuxen nivå för mig. Var ränt alldeles nykter nästan hela kvällen. Vi var bjudna på kalsa på Sem Sem för att fira Nicke. Helt klart trevligt med många skratt. Vi avslutade kvällen på Kalles vid 00.30 typ jag och Micke. Då bestämde vi oss för att åka hem pgr av att Rebbe hade fotboll dagen efter i Byske, så jag ville vara fräsch så jag skulle kunna köra.

Så då kommer vi till Lördag, ja ni vet ju vad som hände då.....fotboll i det fantastiska vädret  

Sedan middag oc h sedan jobbade jag .......

Söndag var det sova ,sova ,sova  och en lite  lite loppis men gud vad jag fyndade.

En annansaburk, en stor glaskakburk, och en sådan där ni vet som man har till jul. Man skakar den pch då faller det snö på tomten eller vad som nu är i den. Men in min kan man sätta in privata kort och det faller inte sön utan hjärtan  

Så jag ska sätta in ett kort på mig och Micke OCH på andra sidan sitter det redan ett på Reecca! Så snuttit va???

Natten har varit okej, men jag är hungrig som en  varg just nu! Har ju försök hålla igen hela helgen med god saker. På jobbet har jag bara haft med mig morötter och knapra på, så nu vill jag bara hem och fika frukost.

Ska föröka lägga in bilderna från festen dom få jag tog idag.

Hej hej på er alla och passa på att sola ni som har sol!   

Av Isabella - 15 juni 2012 09:07

  God morgon på er. Nu var det ett tag sen jag skrev. När jag har min lediga vecka tar jag lixom lite ledigt från bloggen oxå. Rätt skönt tycker jag. På in lediga tid FÖRSÖKER jag göra så lite som möjligt.

Iallfall så har denna vecka kanske inte varit den lugnaste för mig. Det har varit en hel del jobbiga (privata) saker som ska göras och det kommer väll att fortsätta ett bra tag fram över. Men det var ingenting jag inte visste skulle komma, men tydligen kommer allt på samma gång jämt!   Men det kommer att o rnas sig allt så småningom.

Förutom dom där sakerna så hr jag faktiskt leggat i min solstol så ofta jag kunnat.FÖRBASKAT SKÖNT!  

Så jag är rätt brun och nöjd över min bruna bränna ! Rebbe har hinnit vara på övernattning i Bygdeträsk från onsdag till torsdag med klassen, uppskattades otroligt mycke vad jag förstår. Det roliga med henna var att, hon har klagat över att hon är så himmla tung i benen pgr av att dom spelar så OTROLIGT mycke fotboll just nu, så vad gör hon på den där övernattningen?? Jo.... så här sa hon.

Du mamma jag har spelat fotboll hela kvällen med några av dom andra i kalssen???

-VA?? När du antligen får vile en da från träning /match då spelar du fotboll.... ?

Tok fia.

Igår var det skola avslutnign och visst var dom himmla fina alla tjeor och killar.

     

Rebbe före avslutningen

På väg till avslutningen

 

Kram ring och ett sissta hej då innan dom skiljs för sommaren


OCH JA BARA SÅ NI VET JAG HAR BÖRJAT OM ATT RÖKA!


   

   

    

Av Isabella - 11 juni 2012 07:47

Ja ha god morgon vänner!

Än en gång skriver jag nu att "helgen har passerat", tycker att det känns som veckorna springer iväg. Och för mig känns det bara bra pgr av att då kommer vi närmarre datumet min bror kommer.

Pratade med han igår igen på internet med kamera. Himmla trevlig uppfinning detta. Att kunna se dom i live och prata är ju helt fantastiskt. För mig att träffa min helbror är nästa lika stort som att få träffa min mamma förförsta gången. Jag liksom håller på längta ihjäl mig på något konstigt sätt. Vad ska jag säga, vad ska jag göra, och tänk er att vi ska åka bil hem från Stockholm. i typ 10 timmar och med min knackliga spanska....  hahahh men vi får ta det för vad det är och jag kan ju inte rå för att inte är super på spanska. Har börjat läsa lite igen för att frächa upp språket. Att få vara lik någon är en otrolig känsla och man känner att man har riktiga släktband på något sätt.

Ja detta kommer verkligen att bli spännande den 14 aug kl 18.25 kommer dom att landa på Svensk mark.

Nog om detta nu, helgen har varit jävligt regning.

Allas snackis är ju "NÄR FAN SKA DET SLUTA REGNA"???

Ja folket, tycker väl dessamma som er! MEN det har ju ALDRIG under mig korta 34 åriga liv regnat en hel sommar, så solen kommer förmodligen snart. Vi får lov att hålla ut    

Ihelgen började vi med lite grillning och trevligt sällskap. Jörgen och Emelie var till oss i fredags och vi drack några öl/cider och bara snackade. Lördag blev det fotboll på förmiddagen, eftermiddagen var det hellregn. Så det blev film och popcoern.

Söndagen lite smyg loppis, inhandla virke för att gör organisera vårat ute förråd, till Byske och tvärr hälsa på Camilla, köra ut lite grillkol vi sålt och sedan vart det middag och film.

Ja ni ser...en helt vanlig helg.

Kram på er.....


Av Isabella - 8 juni 2012 08:59

Tjo ho på er alla  

Glädje sprd sig i kroppen i dag nu när jag komme hem. VARFÖR?? Jo för att när jag åker genom stan kommer en hel radda med lastbilar som till hör "Cirkus Maximum"  färg glada lasbilar med djur,stånd,tält och annat roligt. Jag blir såååå himmla glad av sådant här.   I LOVE när det händer saker i stan. Tillråga på allt så går jag på min ledighet idag och jobbar inte för än om en vecka igen.

Ett stor himmlans pluss vore det om solen kunde ta sig förbi alla skit moln och bara lysa så där starkt som bara den kan?

Nä nu sk jag smyg vila en stund och sedan  börja förbereda denna ultimata grillning för ikväll.

 

Av Isabella - 7 juni 2012 22:27

God afton vänner och bloggen.

Sitter nu på jobbet och gör mitt sissta pass för denna vecka. Skönt som bara den med lite ledig och dessutom kan inte fredagn börja bättre med en ULTIMAT grillning med Jörgen och Emellie. Jag har lagt köttet i marinad redan ikväll. Har oxå hunnit med att baka limpa ikväll.  

Känns super bra faktiskt. Idag när jag kom hem så lös solen stort och stark och jag mådde nästan lite illa över att behöva gå till sängs, men klok som man är så gick jag och sov. Tänkte ju att denna stor sol finns ju kvar när jag vaknar och att då ska jag minsann lägga mig i solstolen och bara njuta  

Men icket sann icket......   

Molnit men varmt! Så inte vart det någon typ av sol idag heller.

När jag åkte till jobbet gick mitt härta i tusen bitar. Innan jag komme till Kåge ser jag att det springer 2 st småa rådjur över vägen och dom är rätt uppstressade pgr av att dom kommer sig inte in i skogen för stänslet, så dom springer bara fram och tillbaka och in i staketer flera gånger.

ÅÅÅÅ så synd det är om dom, små rädda som inte alls förstår vad som händer, allt dom vill är ju att komma in i skogen igen..... 

 

Av Isabella - 7 juni 2012 08:20

God morgon på er.

Har nyss stigit in hemma och känner ina ögonlocka är rätt tunga. MEN innan jag lägger mig så var jag TVUNGEN smaka på tårtan Rebecca och Micke bakade igår. Det vart en tårta men samtidigt två. Vi köpte en botten men delade den i två, för Rebbe vill ha en banan/choklad tårta och Micke ville ha en klassisk prinsess tårta. Så dom gjorde en halva var och la ihop dom och la på marsipan täcke och dekorerade. Kort kommer ikväll på tårtan. Iallafall så han jag inte smaka den igår så nu har jag gjort en samk tävling


Choklad/banan tårta VS Prinsess tråta


Och min bedömning säger nu......trummvirrvell  


Choklad/banan tårta är klart en vinnare tycker jag. Jag är så himmla svag för banan + choklad och det den kommer alltid vara mig varmt om hjärtat.

Nu fick ni veta det.

Så god natt på er så syns vi sen om någon timme


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards