Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2012

Av Isabella - 7 juni 2012 04:00

En påse frysta eller färska bland bär

1,5 lime pressad

0,5 dl flytande honung

2 msk mörk rom (går att utesluta)

2 dl hackad basillika

o,5 dl farinsocker

1 msk söt sur sås

1 tsk chili

1 tsk kako


Rör ihop marinaden.

Lägg ner bären och låt dom dra i marinade i minst 2 timmar i kylen.

Servera gärn detta till hemmgjor eller köpt glass. Bären smakar gudomligt jag lovar.



Av Isabella - 6 juni 2012 22:49

Hej och god kväll på er.

Dagen har varit trevlig och rätt soft. Jag fick ett besked idag om att en ung kvinna hade gått över på andra sidan i går. För typ 1-2 månader sen skrev jag om denna tjej (hon hade varit dagisfröken till Rebecca) om henns kamp mot cancer, om hennes vardag och tankar som hon hade. Hennes blogg finns på sidan här vid "länkar". Nu i går hade hon kämpat klart..... fy vad orättvist livet är. En ung snygg tjej med man och tre små barn.....  Nu känner jag inte henne personligen utan, jag vet som sakt bara vem hon är, men endå blir man berörd av denna saning att det kan hända VEM SOM HELST!

Idag efter jag fått veta detta så var jag,Micke och Rebba på Ica Maxi och handla och när jag går där stöter jag på en anna bloggare jag följt etta tag. Han började blogga när HANS fru/tjej dog i februari i cancer om livet efter åt, och om hur han försöker anpassa sig till vardagen och vara en bra ensamstånde pappa. Det var genom hans blogg jag hittade den andra bloggen.

Iallafall så stötte jag på han på ica. Givetvis vet han inte vem jag är och jag känner inte han. Men när jag gick där och såg han och vetskapen om att han förmodlen visst oxå att hon gått vidare blev olustig. Jag började titta mig omkring och se nästan bara FAMILJER lyckliga som skrattar och handlar. Det känns som han tänker " varför handlar jag sjäv" Varför finns inte min älskade längre, varför hände detta mig?

Jag nästan ser sorgen i hans ögon och känner mig lite skyldig till att jag har då en familj, en man att dela saker med........

ORÄTTVIST ORÄTTVIST ORÄTTVIST....

Efter vi ätit middag gav Micke förslag på att vi skulle se en film han hade. Ja okej sa jag. DEt var en sann film och vet ni vad den handlade om?

Jo om en familj som frun/tejen dött i cancer och manen försöker med alla medel han kan att hjälpa dom här stackars barnen att komma vidare i livet trotts sin egen sorg och kamp.... Va?!! Ja så jag var ju tvungen att flänna en en hel del..

Men en då så himmla orättvist livet är och så himmla tacksam man är för det man har....

Till Linas familj och till Lina vill jag ägna en tanke. Vila i frid och ni kommer att träffas igen det lovar jag.

 


Av Isabella - 6 juni 2012 05:45

Good morning SWEDEN!  

Onsdag idag och det är "Sveriges nationaldag" idag. Trevligt, och hur ska vi nu fira detta? Jag vet inte riktigt än men något ska jag då hitta på, pgr av att jag vägrar vara en av dom här som går runt med häng huvud och klagar på att vi i Sverige"inte gör något" och att i Norge där värnar man och firar man med pompa och campange. Till er som säger den här mening VARJE ÅR.....

Det är för böveln bara att fira det! Sluta gnälla och börja fira folket!

 

Iallfall så igår hade jag lite typ av lyx hemma. Jag hade en egen städerska. En som bara kom in i min lägenhet och tvättade mina otroligt smutsiga fönster. Och det mina vänner var inte mindre än min "vän" Anette. Jag och hon har haft en typ av utbytes tjänster med varandra. Så nu skulle hon vara så gullig och hjälpa mig.

Själv låg jag bara i soffan och cillade medans mina fönster vart skit rena.

Tack bästesta Anette för det.

Idag spelar gumman match igen så vi kommer att heja fram dom på "Sörvalla ikväll kl 19.30 Vill ni se lite fotboll och fika gott fika så kom och ta mer er lite små pengar.

Jag tänker bjuda er på en bild på en riktigt svensk sak och som avslutning säger jag bara


GRATTIS SVERIGE IDAG!  

  

Sedan var jag bara tvungen att lägga upp denna bild. När jag googlade på "sverige kalsonger" så komme även denna bild upp.....

Har funderat nu på vad den har med sverige att göra men, men det måste kanske vara det ORDENTLIGA paketet som verka sticka ut....eller vad tror ni?  

 

Av Isabella - 4 juni 2012 22:00

....dag som ni vet. Dagen bara spran eller gled förbi. kvällen av slutade jag med en fiml hemma och förståss så somande jg lugnt i soffan. Bra gjort av mig för jag ska ju jobba inatt. Sitter nu på jobbet och har just läste en massa fakta kring dom här light läskerna.

Känne bestämt att jag är skit beronde av dom och jag tror verkligen inte dom är bra för mig. Inte pgv att dom innehåller aspartan utan pgr av att man får ett större sötnings begär. Så nu vet jag inte hur jag ska göra?? Jo jag vet men detta känns så himmla svårt.

Jag vill typ hellre död än att sluta med läsk?!! Visst låter det sjukt, men så sant. Allså får jg inte dricka läska så måste jag kanske röka!

Eller vad ??? Det känns nu som jag inte kommer att klara detta. Jag HATAR verkligen vatten! JA till och med kolsyrat vatten med smak!! Jag har skit svårt för det.....

Nu när jag läser vad jag skriver så inser jag att jag verkligen är skit beronde av detta fenomen....

Nä måste ta mig en funderare på detta, och ur jag ska gå til väga för att få ett stopp på detta.

Hoj.....

Av Isabella - 4 juni 2012 14:45

Hej hej på er alla. Äntligen en ny vecka med jobba och slit  Just idag känner jag mig som en hård fucing rocks brud! Så där lite arg sur men endå tuff och cool. Skulle vilja gå upp på någpn typ av scen och rocka loss och kanske ta en shots eller två  

Men man får väl vänta snällt till i sommar på festivalen. Iallafall så har jag denna dag lata mig och inte alls gjort det jag tänkte   Bra gjort Bella??

Jag har chillat hela morgon och lyssnat på lite hårdrock. Till lunch vart det en prommis med Moa och lille Vicente till coop och in ta världens goaste mat "SPAGETTI OCH KÖTTFÄRSSÅS!  

Sedan hem och inta soffan. När jag sitter här i min ensamhet hör jag två katter slåss ute. Som räddare i nöden springer jag för att kolla vart min kisse är, och vilken tur jag har. DEt var inte Tussan denna gång som fick smaka LARS tassar......

MEN helt plötsligt hör jag hur hon börjar morra och gorrma. Jag lyfter upp henne i famnen och kollar ut genom fönstret och ser hur en annan katt har blivit upptryckt mot väggen av LARS!! Tussan morrar mer och jag ser i hennes blick att hon är bitter och förbannad på denna KISSE LARS ! Hon känner verkligen sympati med den andra katten.

Idag har jag oxå tänkt bjuda er på några bilder som jag tänkte skulle bli super fina..... MEN jo ja en del kanske vart det men inte alla.....kolla här....

 

FIN!

 

Hahaha vad är detta för alien?

   

    Buss Billy under täcket!

   

Bästaste lilla Loke 7 år

 

Jörgen funderar nog på vad han ska baka nästa kalas!


Av Isabella - 3 juni 2012 19:33

tjenare bloggare,vänner och bloggen!

Hur har eran helg varit? Min har varit bra men lite hektisk. Men inte för att det har funits MÅSTEN, utan det är vi själva som har sett till att vi har haft att göra.

Men vad roligt vi har haft det.

Fredag natt jobbade jag så på lördags morgon komme jag hem vid halv nio. Vi tog ett snabbt beslut att vi skulle fara till Piteå   på loppis i "Bad husparken" Så in i bilen vi packade oss och for. Tyvärr så innan vi for kände jag att jag började må skit illa och var som orolig i magen. Så försäkerhets skull så tog jag med mig toa tulle OM jag skulle behöva ta in på skogkstoaletten. Turen i oturon behövade jag inte det, men mådde väl kanske inte riktigt bra på hela dagen.  Iallaflall så på loppisen hittade jag en sommar kläning och en skjorta. Allt detta för 35 kr  

sedan bar det av mot lunch. Micke tog befället och bestämde att vi skulle prova "TRE KRONOR" ! Resturangen ligger lite längre bort från Statoil inne i stan, men mer mot E-4an. Allså hur jävla gott var det inte. Jag beställde en oxfile rulle men bea sås. Den var gudomlig, MEN tyvärr mådde jag ju inte hundra så jag åt inte så himmla mycke. Micke beställde en pizza med grillspett på. Den var skit god den oxå och mycke mat var det.

    

Så med detta inlägg vill jag göra REKLAM för " Tre kronor" i Piteå. Vill ni äta goda pizzor och lite annars än dom vanliga, så åk dit, ni kommer inte att bli besvikna.

Efter matern drog vi hemmåt med undantag föra tt vi stannade på en loppis på vägen och då mina vänner hittade jag en sak till mitt struvjärn. Mycke roligt så nu kommer det att bli struvor framöver. Väl hemma trött som bara den blev det surströming till middag och sedan vart det film kväll! Jag som INTE sovit efter jobbet, kan ni ju gissa hur länge jag var vaken? Jo inte så länge.....

Jag såg första filmen som var "Svensson Svenssons"! Helt okej film (trots att jag inte gillar dom) och rätt bra att se när man är trött. Efter den slog vi igång "Stig Helmers nya film" HYR DEN INTE!!! Den sög RÖV!

Jag såg första 30 min sedan var det GOD NATT I MÖSSAN!

Idag söndag har vi hunnit med lite loppis och så har vi besökt en bondgårs i Lövånger/Lövvattnet som hade ko-utsläpp och så sålde dom kött och korv. När producerat är ju fan inte dumt, pluss att man få se hur djuren har det. På vägen hem skulle vi svänga in på en loppis men hittade inte dit, men iställe hamnade vi hos en tant som sålde hemma ägg. Så detta är dagen skörd på bra mat....

 

Väl hemm blev det lite "plankstek" så magarna sprack nästan. Sedanblev det kalas hos Loke 7 år

Lyx bara hela dagen lång allså....

Trevligt kväll mina vänner nu väntar finalen av BIGBROTHER!

HEJA HANNA J !



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards