Jag kan allt

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Isabella - 11 juni 2012 07:47

Ja ha god morgon vänner!

Än en gång skriver jag nu att "helgen har passerat", tycker att det känns som veckorna springer iväg. Och för mig känns det bara bra pgr av att då kommer vi närmarre datumet min bror kommer.

Pratade med han igår igen på internet med kamera. Himmla trevlig uppfinning detta. Att kunna se dom i live och prata är ju helt fantastiskt. För mig att träffa min helbror är nästa lika stort som att få träffa min mamma förförsta gången. Jag liksom håller på längta ihjäl mig på något konstigt sätt. Vad ska jag säga, vad ska jag göra, och tänk er att vi ska åka bil hem från Stockholm. i typ 10 timmar och med min knackliga spanska....  hahahh men vi får ta det för vad det är och jag kan ju inte rå för att inte är super på spanska. Har börjat läsa lite igen för att frächa upp språket. Att få vara lik någon är en otrolig känsla och man känner att man har riktiga släktband på något sätt.

Ja detta kommer verkligen att bli spännande den 14 aug kl 18.25 kommer dom att landa på Svensk mark.

Nog om detta nu, helgen har varit jävligt regning.

Allas snackis är ju "NÄR FAN SKA DET SLUTA REGNA"???

Ja folket, tycker väl dessamma som er! MEN det har ju ALDRIG under mig korta 34 åriga liv regnat en hel sommar, så solen kommer förmodligen snart. Vi får lov att hålla ut    

Ihelgen började vi med lite grillning och trevligt sällskap. Jörgen och Emelie var till oss i fredags och vi drack några öl/cider och bara snackade. Lördag blev det fotboll på förmiddagen, eftermiddagen var det hellregn. Så det blev film och popcoern.

Söndagen lite smyg loppis, inhandla virke för att gör organisera vårat ute förråd, till Byske och tvärr hälsa på Camilla, köra ut lite grillkol vi sålt och sedan vart det middag och film.

Ja ni ser...en helt vanlig helg.

Kram på er.....


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards