Jag kan allt

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Isabella - 6 juni 2012 22:49

Hej och god kväll på er.

Dagen har varit trevlig och rätt soft. Jag fick ett besked idag om att en ung kvinna hade gått över på andra sidan i går. För typ 1-2 månader sen skrev jag om denna tjej (hon hade varit dagisfröken till Rebecca) om henns kamp mot cancer, om hennes vardag och tankar som hon hade. Hennes blogg finns på sidan här vid "länkar". Nu i går hade hon kämpat klart..... fy vad orättvist livet är. En ung snygg tjej med man och tre små barn.....  Nu känner jag inte henne personligen utan, jag vet som sakt bara vem hon är, men endå blir man berörd av denna saning att det kan hända VEM SOM HELST!

Idag efter jag fått veta detta så var jag,Micke och Rebba på Ica Maxi och handla och när jag går där stöter jag på en anna bloggare jag följt etta tag. Han började blogga när HANS fru/tjej dog i februari i cancer om livet efter åt, och om hur han försöker anpassa sig till vardagen och vara en bra ensamstånde pappa. Det var genom hans blogg jag hittade den andra bloggen.

Iallafall så stötte jag på han på ica. Givetvis vet han inte vem jag är och jag känner inte han. Men när jag gick där och såg han och vetskapen om att han förmodlen visst oxå att hon gått vidare blev olustig. Jag började titta mig omkring och se nästan bara FAMILJER lyckliga som skrattar och handlar. Det känns som han tänker " varför handlar jag sjäv" Varför finns inte min älskade längre, varför hände detta mig?

Jag nästan ser sorgen i hans ögon och känner mig lite skyldig till att jag har då en familj, en man att dela saker med........

ORÄTTVIST ORÄTTVIST ORÄTTVIST....

Efter vi ätit middag gav Micke förslag på att vi skulle se en film han hade. Ja okej sa jag. DEt var en sann film och vet ni vad den handlade om?

Jo om en familj som frun/tejen dött i cancer och manen försöker med alla medel han kan att hjälpa dom här stackars barnen att komma vidare i livet trotts sin egen sorg och kamp.... Va?!! Ja så jag var ju tvungen att flänna en en hel del..

Men en då så himmla orättvist livet är och så himmla tacksam man är för det man har....

Till Linas familj och till Lina vill jag ägna en tanke. Vila i frid och ni kommer att träffas igen det lovar jag.

 


Av Isabella - 6 juni 2012 05:45

Good morning SWEDEN!  

Onsdag idag och det är "Sveriges nationaldag" idag. Trevligt, och hur ska vi nu fira detta? Jag vet inte riktigt än men något ska jag då hitta på, pgr av att jag vägrar vara en av dom här som går runt med häng huvud och klagar på att vi i Sverige"inte gör något" och att i Norge där värnar man och firar man med pompa och campange. Till er som säger den här mening VARJE ÅR.....

Det är för böveln bara att fira det! Sluta gnälla och börja fira folket!

 

Iallfall så igår hade jag lite typ av lyx hemma. Jag hade en egen städerska. En som bara kom in i min lägenhet och tvättade mina otroligt smutsiga fönster. Och det mina vänner var inte mindre än min "vän" Anette. Jag och hon har haft en typ av utbytes tjänster med varandra. Så nu skulle hon vara så gullig och hjälpa mig.

Själv låg jag bara i soffan och cillade medans mina fönster vart skit rena.

Tack bästesta Anette för det.

Idag spelar gumman match igen så vi kommer att heja fram dom på "Sörvalla ikväll kl 19.30 Vill ni se lite fotboll och fika gott fika så kom och ta mer er lite små pengar.

Jag tänker bjuda er på en bild på en riktigt svensk sak och som avslutning säger jag bara


GRATTIS SVERIGE IDAG!  

  

Sedan var jag bara tvungen att lägga upp denna bild. När jag googlade på "sverige kalsonger" så komme även denna bild upp.....

Har funderat nu på vad den har med sverige att göra men, men det måste kanske vara det ORDENTLIGA paketet som verka sticka ut....eller vad tror ni?  

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards