Jag kan allt

Alla inlägg den 22 juni 2012

Av Isabella - 22 juni 2012 06:31

God morogn bloggen    

Var nyss ut och rökte och vilket fantanstiskt väder det verkar bli idag! Solen skiner redan varmt så denna dag kan inte bli bättre.

Natten har varit så där, så  jag hoppas jag hinner sova typ tre timmar innan vi far på vårat firande för dagen. Vad ska ni göra idag alla läsare?

Själv är man ju tillsammans med en "burträskare" så vi kommer att åka till Burtäsk först på hembyggdsområdet och sedan vidare till svärmor och Sören för grillning ikväll.   

Kvällen kommer att bli nykter för mig, jag har tagit på mig att köra bil idag. Jag sparar mig till nästa vecka då Stadsfesten går av stapeln.

Dessutom jobbar jag i morgon igen.

Denna helg kommer att bli full rulle på. Idag vet ni ju hur dagen ser ut, i morgon blir det väl rätt lugnt.

Söndag kommer bestå av ett tids schema som måste hållas till pukt och prickar.

Kommer hem och hopps jag får vila två timmar, åkat och hämta Axel(Rebbec kille) på flyget, direkt till Burträsk (igen) för att fira Micke mormor som fyller 84 år...hiippp hipp hurra...., hem kasta i sig mat och sedan i väg på en kvälls match fotboll och det är vi som serverar fika. Så på söndag kväll lovar jag att jag kommer att stupa i säng som en klubbad säl.

Troligen har jag förstört för mig själv just nu genom att skriva in helgen inlägg på förhand, men jag får väl satsa på att lägga in många bilder från helgen istället. Ska absolut ta med mig kamerna och försöka fota så mycke som möjligt.   

Nu vill jag bara önska er läsare och blogg en RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR OCH FESTA MED FÖRSTÅND!

  



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards