Jag kan allt

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Isabella - 4 juni 2012 22:00

....dag som ni vet. Dagen bara spran eller gled förbi. kvällen av slutade jag med en fiml hemma och förståss så somande jg lugnt i soffan. Bra gjort av mig för jag ska ju jobba inatt. Sitter nu på jobbet och har just läste en massa fakta kring dom här light läskerna.

Känne bestämt att jag är skit beronde av dom och jag tror verkligen inte dom är bra för mig. Inte pgv att dom innehåller aspartan utan pgr av att man får ett större sötnings begär. Så nu vet jag inte hur jag ska göra?? Jo jag vet men detta känns så himmla svårt.

Jag vill typ hellre död än att sluta med läsk?!! Visst låter det sjukt, men så sant. Allså får jg inte dricka läska så måste jag kanske röka!

Eller vad ??? Det känns nu som jag inte kommer att klara detta. Jag HATAR verkligen vatten! JA till och med kolsyrat vatten med smak!! Jag har skit svårt för det.....

Nu när jag läser vad jag skriver så inser jag att jag verkligen är skit beronde av detta fenomen....

Nä måste ta mig en funderare på detta, och ur jag ska gå til väga för att få ett stopp på detta.

Hoj.....

Av Isabella - 4 juni 2012 14:45

Hej hej på er alla. Äntligen en ny vecka med jobba och slit  Just idag känner jag mig som en hård fucing rocks brud! Så där lite arg sur men endå tuff och cool. Skulle vilja gå upp på någpn typ av scen och rocka loss och kanske ta en shots eller två  

Men man får väl vänta snällt till i sommar på festivalen. Iallafall så har jag denna dag lata mig och inte alls gjort det jag tänkte   Bra gjort Bella??

Jag har chillat hela morgon och lyssnat på lite hårdrock. Till lunch vart det en prommis med Moa och lille Vicente till coop och in ta världens goaste mat "SPAGETTI OCH KÖTTFÄRSSÅS!  

Sedan hem och inta soffan. När jag sitter här i min ensamhet hör jag två katter slåss ute. Som räddare i nöden springer jag för att kolla vart min kisse är, och vilken tur jag har. DEt var inte Tussan denna gång som fick smaka LARS tassar......

MEN helt plötsligt hör jag hur hon börjar morra och gorrma. Jag lyfter upp henne i famnen och kollar ut genom fönstret och ser hur en annan katt har blivit upptryckt mot väggen av LARS!! Tussan morrar mer och jag ser i hennes blick att hon är bitter och förbannad på denna KISSE LARS ! Hon känner verkligen sympati med den andra katten.

Idag har jag oxå tänkt bjuda er på några bilder som jag tänkte skulle bli super fina..... MEN jo ja en del kanske vart det men inte alla.....kolla här....

 

FIN!

 

Hahaha vad är detta för alien?

   

    Buss Billy under täcket!

   

Bästaste lilla Loke 7 år

 

Jörgen funderar nog på vad han ska baka nästa kalas!


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards