Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2012

Av Isabella - 29 juni 2012 11:43

Tjena alla glada

Oj oj oj vad glad man är när man upptäcker så här dagen efter att det finns både iskall läsk och ett piller att in ta   Vaknade vid 6 när Micke skulle på jobbet och kännde ju hur min hjärna ville explodera.

Kravlade mig upp och stöttade mig mot dörrkarmen. Sprättade en läsk och tog en alvedon och la mig igen.

Går kvällen kan man ju säga var en förtollad kväll.

Började kvällen hos mys Stina och mys Nicke. Mycke trevligt hade vi och vid en stund förvirring började vi leka. Leken har ni säker lekt många av er. Man knyter ett snöre och har en penna som hänger ner i röven, och sedan ska man pricka flaskan. Ja just den......

Nicke började och han fick HELA 1 träff på två minuter, Jag gick ut stort och fick 8 Träffar på 1 minut,Emeli tror jag fick 9, och Stina ...?? Kan ha varit 2, men sedan kom storfräsaren JÖRGEN och han fick in 10 på 1 minut så han van ju då! Vi skrattade gått DÅ åt allt, men jag skrattar inte idag. När jag skulle till tvättstugan höll jag inte på få mig upp för trappen.....  

Sedan bar det av till stan och där möte vi upp Linda,Micke,Malin,Mia...ja kanske var det någon fler men kommer inte riktigt ihåg. Trevligt var det då och givietvis  så tog man någon grogg/shots förmycke.

Amaranthe började och ja vad ska man säga .....?

Först stog vi längst fram och då hörde man inte ett skit. Så vi backade back och gick in på öltältet och satte oss och då hörde man perfekt.

Sedan bar det iväg mot ett mat stånd och sedan hem. Jag och Micke tog oss en prommis. Inte för att han behövde det men jag. På vägen hem var min kissblåsa full (och jag) så jag var tvungen att kissa inne in någon typ av lite trä dunge. Typiskt mig att man inte kan hålla balansen så bra ,så jag ramlade ju omkull med byxerna ner dragna. Micke komenterade inte fallet ska vi tillägga   

Väl hema så stupade man i säng och sov himmelens gott.

Så vi kan ju summera kvällen

Sprit,Hårdrock, benvärk,skogs kiss, headbanging, och huvudvärk...ja allt vad en kväll ska innebära.

Idag siktiar jag på en mat och prat kväll utan alkohol.....

Hej på er

Av Isabella - 26 juni 2012 23:32

Idag satt jag i min soffa i lugnan ror och helt plötsligt hördejag hur kråkorna skrek utan för fönstret, mycker mer an vanligt. Nyfiken som man är så tog jag min cigge och gick ut för att kolla på vad som stod på.

Jo mycke riktigt, en lite kråk unge hade ramlat ner till marken och hoppade förtvivlat på marken. Och till råga på allt så var det ju en stor farlig katt där och ville äta upp han.   

Så jag tog min kamera och tänkte att nu skulle jag få några action fyllda bilder!!??

Men näää , katten var rätt feg och liksom bara vaktade på håll.

Sedan kom en granne ut och försökte rädda pippin.

Det hela slutade med att katten tror jag tröttnade och sket i den där lill pipppin, MEN senar ikväll såg jag stackaren på gräsmatten i regnet.

Hans enda tur var just då att det regnade för vi har sååå mycke katter som förmodligen skulle vilja ha en mumsbit av han.

Själklart tyckte jag synd om pippin men som sakt, det är livets livscykel att sådanna saker händer.

Sjävl försökte Micke att jaga ut våran lattis kisse...

-Skynda dig ut nu kissen för du har ett skrovmål där nere!   

Men hon bara titta upp på han och tänkte förmodligen...

-Glöm det gubb jävel, jag har ju mat inne !

   



Av Isabella - 26 juni 2012 20:48

Ja hej igen.

Lördagen blev det mer trevligheter innan jag skulle jobba på natten. Började morgonen med att tvätta och super städa!

Kännde mig super duktig, kanske lite EXTRA duktig på tanken att många låg förmodligen och höll i huvudet den tiden jag klev upp.

Efter städning och tvättning blev det lite handling och sedan packade vi bilen full med mat och grill saker och for och hämtade farfar och Molly och begav oss mot Vitberget. Solen sken som bara den och bara att det är varmt ute blir man ju så himmla glad över.

Vi wookade mat och bara mös, och min broder komme oxå och åt.

     

  Jag tänker så här nu att ni är kanske less mig så jag tar söndagen kort.

Kommer hem, vilat 1 timme, for på loppis, for och hämtade Bassen och hämta Axel på flyget ,till Burträsk och firade Kally(Mickes mormor), hem och koka kaffe och packa en massa kakor och iväg på match och sälja fika, hem och somna som en klubbad lake.


Av Isabella - 26 juni 2012 20:25

Hej vänner.

Jag som lovade er min helg i bild, och så ni har fått vänta, men nu är det här. Min midsomar firade vi i Burteäsk/ Innansjön med min svärmor,Sören,Sofie,Amanda,Nadja,Loke,Billy,Micke och Rebecca.

DAgen började med en sväng förbi Buträska på hembyggds området. Sjävl klart ville man se en midsommarstång, dans och musik.

         

 

Efter det bar det av till Mickes mormor för en liten blixt visit, men hemskt givande. Vi snick snackade och sedan begav vi oss till Innansjön.

När vi kom dit hade Sören gjort i ordning allt och packat sexhjulingen med mat och spänt på den otroligt fina vagene han har byggt. Innan vi for så passade vi alla på att mata hönorna och gud vad roligt barnen tyckte det var. En sur höna var typ galen och bet Loke i fingret.Men Loke bara skrattade.

   

Sedan packade vi ihop oss på släppen och det bar i väg mot forsen. Så otroligt vacker Innansjön är på sommaren. Lite kan jag väl säga att jag saknar stugan. Men när vi kommer fram gick Micke och prov fiskade en svän och barnen lekte och vi andra satte oss brevid vattnet och bara njöt av sommar värmen.

Sören styrde upp maten och började gilla. Allså så otroligt gott att äta i naturen. Grillat kött och potatid gratäng blev vi bjudna på och en massa tillbehör. Vi blev väl kvar där i några timmar och sedan bar det iväg hem igen. Barnen var trötta av allt spring. Vi avslutade kvällen med en lite sväng i byn. Helt otroligt skön och lugn middsommar. Faktiskt kan jag säga att dom var nog bland dom bättre. Man vaknade dagen efter och mådde bara prima.

                 

Av Isabella - 25 juni 2012 20:12

Men vad ska man säga om TELEFONKÖER?? Jag fråga mig så kan jag berätta allt om dom, för att idag har jag suttit i typ köer från 12 till 14..... jag blev helt galen. Så det slutade med att jag skrattede hysteriskt i slutet.

Har hjälp min mor med ekonomin och en massa tjafs som jag var tvungen reda ut....

Men allså ena gången ringde jag till ett klädfördetag, ringde nummret på deras räkning, jag komme fram dom välkomnade mig och sa deras namn och så sattes jag i en kö.....vänt vänt vänt.....i typ 30 min..... kommer fram til le röst som säger ett annat företags namn ???? Jag förklarar mitt ärend och hon säger till mig lite självsäkert och snässigt...men nu har ju du kommit till .......(som är ett annat klädföretag)? Ja ha säger jag men jag har då rint till ......... och i första kön sa en röst att jag var rätt? Ja men vänta då så ska jag koppla er till dom igen då??? VA??

Ja ha då var man i kö igen och väntetiden var 20 min???

Det andra var telia......men man måste väl inte säga mer om telias köer, alla vet redan hur dom låter...

du har nummer 57 i kön!!! FRUSTRATION är mitt enda ord val.....  

Och på en del ställen ska dom hålla på att spela någon typ av trevlig truddelut om och om igen ? Vad är det med den saken ??? Om man ska vänta i 20-30 min så vill man fan inte höra samma instrumentella musik på den tiden....!!!!

JAG BLEV GALEN och som jag sa började skratta hysteriskt i slutet.

Det roligaste av allt var när vi var in till stan på banken och fixade det sissta så var bankkvinnan ringa ett samtal och hamnade i KÖ (som vanligt) , jag berättade om min dag och hon sa att hennes knep var att första skrek hon ...VAD NI ÄN GÖR KOPPLA INTE BORT MIG!  och det andra hon skrek sedan var...VAD HETER DU!!

Jag skatttade gott och jag tror jag oxå ska börja med det.

Iallfall så är allt ordnat nu och jag hoppas inte behöva sitta i kö på flera år.



Av Isabella - 22 juni 2012 06:31

God morogn bloggen    

Var nyss ut och rökte och vilket fantanstiskt väder det verkar bli idag! Solen skiner redan varmt så denna dag kan inte bli bättre.

Natten har varit så där, så  jag hoppas jag hinner sova typ tre timmar innan vi far på vårat firande för dagen. Vad ska ni göra idag alla läsare?

Själv är man ju tillsammans med en "burträskare" så vi kommer att åka till Burtäsk först på hembyggdsområdet och sedan vidare till svärmor och Sören för grillning ikväll.   

Kvällen kommer att bli nykter för mig, jag har tagit på mig att köra bil idag. Jag sparar mig till nästa vecka då Stadsfesten går av stapeln.

Dessutom jobbar jag i morgon igen.

Denna helg kommer att bli full rulle på. Idag vet ni ju hur dagen ser ut, i morgon blir det väl rätt lugnt.

Söndag kommer bestå av ett tids schema som måste hållas till pukt och prickar.

Kommer hem och hopps jag får vila två timmar, åkat och hämta Axel(Rebbec kille) på flyget, direkt till Burträsk (igen) för att fira Micke mormor som fyller 84 år...hiippp hipp hurra...., hem kasta i sig mat och sedan i väg på en kvälls match fotboll och det är vi som serverar fika. Så på söndag kväll lovar jag att jag kommer att stupa i säng som en klubbad säl.

Troligen har jag förstört för mig själv just nu genom att skriva in helgen inlägg på förhand, men jag får väl satsa på att lägga in många bilder från helgen istället. Ska absolut ta med mig kamerna och försöka fota så mycke som möjligt.   

Nu vill jag bara önska er läsare och blogg en RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR OCH FESTA MED FÖRSTÅND!

  



Av Isabella - 21 juni 2012 08:54

God morgon och hej hej   

Har nyss kommit hem och gjort mina behov. Sitter nu isoffan för att fördriva lite tid, ska nämligen följa moder och kolla på en lägenhet här borta på a-torp. Varför är det så här när man har något man måste göra. Nu är jag så trött att jag snart dör. Men hade det varit en vanlig morgon hade jag varit så pigg så jag dog? Konstigt...? Inatt har jag undersökt lite olika saker på nätet och inte kommit fram till ett skit!

Jag har inte lärt mig något eller jag har inte köpt något??   

Blåser gör det oxå ute. Jag hatar verkligen när det blåser. Det få mycke hellre regna än blåsa!

Jo igår kanske nu var in och kollade vad jag skrivit om mina bröst?? Hahahah ville bara testa och se hur många mer som vart nyfikna! Inte för att jag kan se vilka som varit här men hur många mer. Men ....ja i vanliga falla ligger min statestik kring 25-30 personer per dag och nu vart det 43, så hemskt mycke nyfiknare vart ni inte ?

Själv är man ju likadan...man vill ju som läsa om det smaskiga det nakna och saningar...eller hur?

Bloggar i allmenhet går ju aldrig så bra som när man mår dåligt eller har en typ av kris och det är väl kanske det som är tanken.

Jo föresten inatt har jag visst hitta något intresant. Jag hittade en app som man håller kolla på sn mens cykel !   

Precis vad jag behöver. Jag har ju börjat ha lite konstig mens och nu är det dags att få den under kontroll tycker jag. Började tänka på det igår ....tror ni jag håller på att komma i klemakteriet??? Tänk om??

Jag vågar nästa inte sluta skriva för jag är rädd för att soman, men egentligen har jag inget mer att säga er, utan allt som kommer nu är bara en massa dravell från hjärnan!

NÄÄÄ skärpning i huset, nu sätte jag på Solsidan säsong 1 och slö tittar fram till visningen. önska mig lycka till nu för det kan jag behöva!

Av Isabella - 20 juni 2012 09:38

 

Ville bara kolla hur mycke folk som var intresserad och hur mycke mer människor som tittade in på min blogg för att det stod BRÖST!!! hahahahahahah

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards