Jag kan allt

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Isabella - 21 juni 2012 08:54

God morgon och hej hej   

Har nyss kommit hem och gjort mina behov. Sitter nu isoffan för att fördriva lite tid, ska nämligen följa moder och kolla på en lägenhet här borta på a-torp. Varför är det så här när man har något man måste göra. Nu är jag så trött att jag snart dör. Men hade det varit en vanlig morgon hade jag varit så pigg så jag dog? Konstigt...? Inatt har jag undersökt lite olika saker på nätet och inte kommit fram till ett skit!

Jag har inte lärt mig något eller jag har inte köpt något??   

Blåser gör det oxå ute. Jag hatar verkligen när det blåser. Det få mycke hellre regna än blåsa!

Jo igår kanske nu var in och kollade vad jag skrivit om mina bröst?? Hahahah ville bara testa och se hur många mer som vart nyfikna! Inte för att jag kan se vilka som varit här men hur många mer. Men ....ja i vanliga falla ligger min statestik kring 25-30 personer per dag och nu vart det 43, så hemskt mycke nyfiknare vart ni inte ?

Själv är man ju likadan...man vill ju som läsa om det smaskiga det nakna och saningar...eller hur?

Bloggar i allmenhet går ju aldrig så bra som när man mår dåligt eller har en typ av kris och det är väl kanske det som är tanken.

Jo föresten inatt har jag visst hitta något intresant. Jag hittade en app som man håller kolla på sn mens cykel !   

Precis vad jag behöver. Jag har ju börjat ha lite konstig mens och nu är det dags att få den under kontroll tycker jag. Började tänka på det igår ....tror ni jag håller på att komma i klemakteriet??? Tänk om??

Jag vågar nästa inte sluta skriva för jag är rädd för att soman, men egentligen har jag inget mer att säga er, utan allt som kommer nu är bara en massa dravell från hjärnan!

NÄÄÄ skärpning i huset, nu sätte jag på Solsidan säsong 1 och slö tittar fram till visningen. önska mig lycka till nu för det kan jag behöva!

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards