Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 20 maj 2014

En applåd till Skellefteåborna !

Av Isabella - 20 maj 2014 08:29

Allså så stolt jag blir idag när jag lyssnade på lokala nyheterna. Igår när jag åkte från jobbet så beskådade jag ett massivt pådrag inne i centrum.

Jimmy Åkesson var på besök innför valet. En massa ryken har jag hört under några veckor att vi skulle kasta tomater och ägg på han och att man skulle gör allt för att förstöra.

Men så vart det inte, utan istället så vänder alla honom ryggen. Massor av folk var där men dom vände honom ryggen.

En stor APPLÅD vill jag utbringa till folket. Att inte gå över gränsen, att bemöta dom med demokrati. Inte med våld och en massa barnsliga handlingar.

Våld föder våld och det är inte vad vi i Sverige står för. Man kan visa sin åsikt ändå, genom att prata och argumentera.

Så jag blev riktigt stolt över Skellefteå.   

Själv är jag ju typ kass på detta med politik så jag klämde mig egenom massan av folk och drog hemmåt.

Åhh herre gud vilket Bootcamp pass vi hade igår. Efter att man intagit alkohol, har jag förstått att kroppen en mår specielt bra och ligger som i dvala så här två dagar efter.

Först for jag ut och löpte i ca  35 min. Sedan på kvällen var det ju dags igen för Bootcamp. Igår var det en tuff kväll.

Men backlöpning, mycke ben jobb, mage och däck kastning. Idag känns det som mina revben är knäckta och att ryggen håller på att gå av.

Det är sådanna dagar som "latmasken" kryper in i mig och säger. . .

-Men idag ska vi nog vila   

Och skulle inte vara för min vilja att fixa detta så skulle jag nog ha gjort det. Men skam den som ger sig. Så jag har intagit frukost och ska snart dra på mig tränings kläder IGEN (känns som jag lever i dom) och försöka göra ett pass på gymet.

Jag försöker höra Johannas röst i mitt huvude , att det är BARA 1 timme av dagen..... BARA 1 timme!

Och det är ju faktiskt sant. En timme kan jag väl stå ut med lite smärta och svett.  

Efter passet börjar dom roliga sakerna för dagen. Vi ska bli bjudna på lunch av våran chef och sedan ska vi till Boda Borg för lite lek.

Tänk så fantastiskt att få leka på arbetsid och ha betalt   

Nä nu ska jg snart göra mig klar så ni får ha en super dag alla glada !  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards