Jag kan allt

Alla inlägg den 29 januari 2014

Av Isabella - 29 januari 2014 15:15

God dagens läsarna   

Onsdag och jag skriker av lycka för att jag har jobbat klart för idag OCH att i morgona är jag LEDIG och får göra vad jag vill    Vilken lyx va? Idag har jag krockat, japp ni hörde rätt. Jag hade nu önskat att det var ett spännande och farlig inlägga jag skulle göra men det är det inte. Utan, det är ju VANLIGT att vi är någon kort på morgonen på jobbet så det gärller att rappa på när man väl kommer igång, om man vill hinna ha någon rast. Så idag hade jag bilturen och jag har gått på turbo speed hela morgonen. Att kunna  slå på turbon och vara proffisonel i sitt arbete och att inte glömma något, krävsdet koncetration. Så mellan mina vårtagare tryckte jag ner plattan i botten och tappa uppfattningen hur fort det gick, så när jag skulle svänga i en kurva gled jag in i en snöhög som var HÅRD och den revsönder nästan halva våran kofångare fram   Mycket dum gjort, men men ge oss mer folk och sluta dra in på vården så slipper vi slå på turbon nästan varje jävala dag !!!!!

Tur att man har bra kompisar, att vi kan ställa upp för varanndra när det behövs.

Idag har mitt socker begär varit jävligt. Har ätit frukt och så fikad jag till fikat. Försöker att inte bli för hungig mellan målen. Jag har oxå lyckats komma på mig själv att hålla i godis som jag fått av vårdtagar, men jag har verkligen inte ätit dom. tänker att nu banne mig får det vara ett slut med godis ätande på veckorn.

Det måste väl en vuxen männsika klara av eller?   

Idag är oxå fösta dagen då jag är utan min flätor. Känne otroligt skönt att få tvätta håret igen , men fan vad tråkig jag ser ut   

Jag vill inte vara helt vanlig jämt, tycker det är roligt att mixtra lite med håret/ utsendet.


BORING ! ! ! !

Nu vänner ska  jag slänga ihop en nöd middag. Vi skulle egentligen göra vegitarisk lasange, men man ska ju ha en massa skumma skker till det så jag hoppar det idag.

dottern har kommit på att vi ska äta mer smart och att man ska spara på köttet. så en dag i vecka ska vi tydligen äta vegitariskt ???

Inte min stil, men okej .....jag gillar kött....och mycke oxå.......  

Men det är en bra tanke och jag får faktiskt stå ut med det.

Pöss på er till nästa gång    


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards