Jag kan allt

Alla inlägg under februari 2015

Av Isabella - 16 februari 2015 09:27

Måndag och ÄNTLIGEN var man ledig 1 ynka  dag !  Förra veckan var jag ledig torsdag och då var jag FULLBOKAD hela dagen. Idag tänkte jag at jag tar det lite lugnare.

Det ända som jag vet jag ska göra idag är att fara och träna med Rebbe på 360 och sedan får dagen bli som den blir.

Micke har snart varit hemma en vecka med "hostan" från hell och han stört mig lite på nätterna. Snällt av han att han endå har sovit mer än halva natten i soffan för att jag ska få sova (säger han), fast igentligen vill han nog kolla in tv och vända på dygnet,PLUSS att han hostar satan.

Fredag kväll när jag komme hem, var jag fövisad till sovrumet DIREKT av min dotter. Nackdelen med lite lägenhet är att när någon av oss har främande så måste vi andra fly undan och vi har typ bara sovrumet att fly till   Liksom toan kan man ju inte sitta på i flera timmar (då tror jag folk man har skitit ihjäl sig), inte heller mickes datarum/förråd för det är för trångt, och Rebbes rum är fullt av saker.

La mig direkt och försökte sova, men skratten av 5 tjejor som skrattade hysteriskt fick mig att fundera på om jag skulle vara tvungen att gå ut och göra konstgjort andning på dem. Efter jag lyckat somna nästan så stapplar Micke in och stupar i säng IS KALL !! Ja ha ett rejällt uppvaknade kan man säga   

Lördag blev det inte något gjort när jag komme mig hem.

Söndag var en skit dag på jobbet (orda grant) så när jag komme hem blev det dusch, laga JÄKLIGTgod middag och sedan kolla in tv resten av kvällen.

Vill nu med göra detta till en högtid. Det komme till min kännedom att ICA inne i centrum har öppnat en . . . . .  


CHIPSBAR !!!

Japp ni hörde rätt. En bar där man plockar chips och ostkrorkar på lösvikt !   Vilken uppfinning !

Detta kommer att innebära vissa ordningsregeler för mig. Har inte kommit på dom än men jag ska fixa typ av system när jag får köpa och inte.  

Sedan har det hänt en sak i helgen . Kanske inte fullt så jävla jätte rolig men endå värd att nämna. Jag har sett John Blund i engen hög person. inte bara  drömmen så att säga.

 

Ganska söt och ganska mysko måste jag säga. Lite typ som en knark kille kan jag väll tycka. Att man åker runt och strör något pulver i ögonen på folk och får dom att somna in ? Har har makt den där killen. Tänk om han inte gillar någon, då kanske han häller ner en hel säck pulver och man aldrig vaknar ? Bäst att hålla sig i skinet.

Sedan i går fick jag vara tvungen att använda "arga" rösten till Micke. Jag har nämligen beställt ett nytt fint skal till in padda.

Micke som säger sig själv vara så teknisk och duktig kunnde då inte öppa detta skal rätt.

Utan slet upp det och rev sönder det !!      

Var ju tvungen att fråga sätta hans tanke och varför bara slita ?

Som tur var  gick det att laga så mitt skal är okej nu.

 

Nu vänner har jag oxå gått in på min sista vecka som rökar. Känns jäkligt tungt men jag ska verkligen försöka. Så nu ska jag gå ut och röka , fixa på mig träningskläder, packa väska,plockabort och fråga sätta min familj vad vi ska äta idag? Jag hopps på jackpot  och att dom säger till mig. . . .

-Men du, du behöver inte bry dig i det utan vi fixar något gott och smarrigt till dig ikväll . ?  ? ?

HOPPAS !!!!!   

Hej hopp på er så hösrs vi sedan !




Av Isabella - 10 februari 2015 08:18

Herre gud vad håller Sverige på med?

Den video som vi alla har beskådat igår och idag om denna 9 åriga pojke som har tjuv åkt tåg och blir haffad av någon låssas polis i Malmö har verkligen satt igång en diskution.

Har nu suttit och lyssnat på nyheterna  och hört olika "dumma" förklaringar från polis och vaktbolaget som han jobbade på.

Allså verkligen !!! Hur kan en 9 åring pojke vara så farlig att detta våld som förkom var nödvändigt? Jag kan inte tänka mig något annat än om han skulle ha haft en pistol i sin hand och vakten var tvungen brotta ner han för att avbeväpna han så han inte skadade sig själv eller någon anna!

Men så var ju tydligen inte fallet.

En chef till vaktbolaget pratade något om. . . ..

-Ja nu är det så vi vet ju lite mer än media och det fanns orsaker för att hålla pojken stilla, så han inte skulle skada sig själv. Dessutom så hade vi fått uppgifter från polisen att han var efterlyst och skulle hållas kvar på  platsen tills dom kom.

Ja ha?? Men denna stora karl med sina mins 90 kg kanske inte behövde sitta på pojken, dunka huvudet i golvet och försöka kväva han?

Kanske det hade räckt med att han försökt hålla pojken i ett vanligt polis grepp och väntat snällt till polisen kommit, dom var ju för gud skull två stycken.

Vem skulle inte försöka värja sig om en stor tung klump sitter på en och håller för munen på en? SJÄLVKLART skulle man få panik och försöka göra allt för att få lite luft.

Sedan att POLISEN redan efter någa timmar håller ordningesvakten bakom ryggen och meddelar att det INTE finns några brottsmisstankar runt vakten och vill lägga ner åtalet direkt är ju KATASTOF.

Utan först när videon börjar släppas på olika sidor på nätet, så tar dom sitt ansvar och säger

-Ja men okej vi öppnar upp utredningen igen för att alla råkade se nu hur det gick till . . . . .

VA ? ? ? ? ?

SKRÄMMANDE att dom försökte mörka detta övervåld som finns.

Är det så att vi ska få göra så här med barn och använda detta våld så kanske vi ska återinföra aga igen? Hur många föräldrar är det inte som har än värre och kanske jobbigar med sina barn och ungdomar.

Får föräldrar använda våld? Skulle en pappa göra detta på sin nio åriga son skulle detta ses ganska allvarligt.

Vi i Sverige pratar om att våra barn har det så himmla bra, här lyssnar vi på våra barn och här har barnen en talan?

Det är skit snack från början till slut när det verkligen gäller.

Jag har flera exempel där myndigheter kör över barnens bästa. Barn som placeras i foster hem far illa och forsslas runt, barn som ska utvisas till främande land med främande människor och främande språk, barn som utsätts för psykisk misshandel av en föräldrer och endå måste vara där för att barnen har rätt till båda föräldrarna ??

Som barn har man inget att säga till om och vi i Sverige ska inte skryta om att vi är så duktiga, för vi kan fan bli bättre om vi vill.

Självklart ska vi vuxna ha ett övergripande bestämmande , men för guds skull , vi kanske skulle börja lyssna lite mer på våra barn, vi kanske kan försöka se från deras synvinkel och vi kanske inte alltid kan ta beslut utifrån en regelbok bara för att den lagen har blivit skriven för 30 årsedan. Alla falla är väl unika och man kanske måste se lite utanför ramarna.

Nä POLISEN sköt erat jobb nu och se till att AGA inte är tillåtet, över våld är inte heller tillåtet.

Kunde inte denna vakt tygla en 9 årig pojke så kanske han inte bör vara ordningsvakt? Tänk om detta hade varit en 40 årig våldsman som hade varit påverkad, farlig och kanske med något tllhygge på sig ??

Nä hemska tanke . . . . han ska nog inte jobba inom detta yrke.


Av Isabella - 10 februari 2015 08:09

Hej  på er tänkte höra om det är någon som har lite att göra? Någon som kanske vill läsa en mycket gripande bok?

Denna bok är en sann berättelse om en kvinna som blir svårt misshandlad under många år. Detta är hennes kamp för att bryta sig loss från ett farligt förhållande och hennes väg tillbaka till livet.

Detta är hennes egen berättelse, inga försköningar utan så här var det !


 

Hör av er om det är någon som vill läsa denna bok !

Av Isabella - 9 februari 2015 07:32

God morgon mina läsare    

Hur har ni det ,där ute i stugorna? Här är det bara bra. Lite besviken är jag just nu. Min tanke var att fara och träna nu innan jag börjar jobba kl12.

Jag klev upp halv sju, fikade och tänkte åka in kl9.30.Då skulle jag hinna träna ifred och duscha och äta. Men då slog dig mig att dom städar ju gymet på morgonen och då får man inte vara där. Kollade upp när och då blev alla planer paj   

Mellan 9-11 stängt pgr av städning ???

Ja ha så så var allternativet att åka indirekt. Men nej nej nej nej , stressa för att hinna träna nej tack.

Så idag blir det att ta en vilodag.

Iallfall så har helgen passerat och jag känner mig rätt nöjd med vad vi åstakommit.

Fredagen var det bara lugnt här hemma.

Kommer då inte ihåg ,men troligen somnade vi i soffan kring 21.30 som något pensionärs par på varsin sida av soffan?

Eller hur bar det nu ??? Jo nu kommer jag ihåg, men inget jag kan skriva ner direkt.   

Lördag klev  jag upp vid 7 slog på tv och kollade igenom alla "Farmen" avsnitt som gått under veckan. Fikade frkost och mös pös i soffan. Efter kl 10 "cykelgick" jag in till stan. Hatar verkligen när isen slår till. Man stapplar som fram och känner sig som en gammel tant som är liv rädd   

På stan handlade jag lite presenter till gumman som snart fyller år. Träffade Micke efter en stund. Försökte få bjuda hanpå fika, men han är SÅÅÅÅÅ tråkig och vlle inte fika.Vi tog oss en sväng förbi "vinter simmet" för att kolla in token som skulle bada/simma   

 

Allsåhur galen kan man bli, som vill anmäla sig till VINTERBADET ??? Vi kollade bara in ett sim och det räckte för mig för att känna riktigt hur jävla kallt det var. Tur man inte får för sig något sådant där. Micke frågade mig när vi cyklade hem hur hårda mina bröstvårtot skulle vara om jag var med??

-Ja troligen skulle dom typ rammla av och rulla iväg som kulor eller nått    Undra vad den där karln tänker på egentligen ??

Sedan bar det av mot Coop och vilken lycka jag fick mig när jag hade efter många samtal med mig själv ihuvudet bestämt mig för att köpa lite godis till kvällen.

NU ÄNTLIGEN har Coop fått in den LILLA påsen !!!   

 

Plockade mig en halv lite påse och det räcke gott och väl.  Sedan har ju Coop få nytt godis sådet finna såmycket att välja mellan. Men jag har taktiken att ta bara en godis av den sorten jag vill. Så då får man smaka relativt många.

Sedan blev det middag främande på kvällen. Plankstek serverades och blåbärs smulpaj tll efterrätt.

Till mitt motstånd kollade vi in Mello. Första och sista gången för detta år. Den endå låt som GICK att lyssna på åkte ut ??

Allså hur tänker svenska folket?? Att skicka några utklädda tjejor som ser ut som dockor OCH dessutomhar en låt som passar i Bolibompa är ju jätte konstig kan jag tycka. Sedan att säga att låten "PAPPA" var bättre en Låt nr 1 är ju oxå SUPER JÄTTE konstigt ??

Dom två låtar som gick att lyssna på försvann?    Så nu behöver jag inte bidra till något mer fiasko. 

Söndag blev det träning.

Så jävla glad och stolt över mig själv.

Efter en massa månader uppehåll så fixade jag att ta 4.4 kmlöpning på band.

Jag tänkte bara tt nu kör jag. . . . . . .jag kör tills inte bena bär mig länge. . . . . .efter varje låt tänkte jag , bara en till, bara en till och helt plötsligt så hade jag tagit 4.4 km på 31min.

Här kommer n mycket suddig bild men endå ett typ av bevis !!

 

Efter passet möte jag upp Rebbe på stan och vi skulle fixa en grej till hennes kille. Men innan det så passade VI på att fika. Jag som tränat så duktigt var ju tvungen att ta något lite nyttigar, så jag tog mig en kycklinbagel och den var riktigt god.

   

Sedan på kvällen blev det festival mat på hemma plan.

Jag ställde till med langos och fick full pott av mina domare här hemma.

Så idag kommer jag troligen att ha den coolaste maten man kan ha i sin lunch/middag låda.

Alla kommer att vara så sugna på att smaka   

Nu vänner ska jag ta och skriva upp denna vecka när och hur jag ska träna, hur och när jag ska tvätta, hur och när jag ska städaoch hur och när jag ska fixa middag. så nu får nu ha det så himmla bra så syns vi kanske senare.

HOJ PÅ ER !




Av Isabella - 6 februari 2015 15:35

Hoppla på er

FREDAG och man har en ledig helg framför sig   

Veckan har gått perfekt och jag har tränat två gånger. Lite kan man tycka. men bättre än ingen gång alls ska ni veta.

I går slog det mig när jag satt ihopsjuken i soffan med armarna i kors att jag hade ett stöd av min valk för mina armbågar ?   

Känns konstigt och förjävligt. Så nu till veckan blir det att försöka steppa upp träningen. Snön har slutat falla och jag är så jäkla glad över detta.

För närman är kort är det en risk att man förvinner i en snödriva eller blir överskottad av en traktor. Och nu i veckan har jag gått runt och akta mig för traktorer och snödrivor.

I helgen blir det lugnt och skönt. Tyvärr har Micke börjat hård banta så chipset får man väl kanske hoppa över då   

Har nu snackat om att sluta röka länge och mitt mål var att sluta när jag komme från Chile. Men ni vet hur det är.

Gränser är till för att töjas på, så jag har töjt lite nu på denna gräns. Men nu har jag pratat med min bärsta RÖK kompis Donna om att vi om typ två veckor lägger  ( FÖRSÖKER !!!!) mer dom här dummheterna och försöker att leva ett liv utan rök ?

Så nu har jag två veckor på mig att förbereda mig psykiskt.

I morgon kommer svärfar och Molly på middag och vi diskuterar vad vi ska laga här hemma. En lite gen i mig vill ha thai mat och en anna gen vill göra ett JÄTTE tacos bord och ännu en gen vill ha en ordentlig kött bit ??? Vilka STORA problem man har !   

Tussan har börjat göra dumheter. Hon tuggar på blommorna, så nu måste jag ta fram min" hårda mamma "röst och skrika

- TUSSAN !!!! Vad gör du för dumheter??

Sedan förväntar jag mig ett svar, men får inget för att hon är ju en katt. Tar i henna och mjukar henne.....?

Hur tänkte jag där ??

Nä vänner, nu ska jag fixa lite middag, fixa tvätt fixa min kropp och snopp och sedan kasta ner röven i soffan !

Ha nu en trevlig helg på er så hörs vi sedan.  



Av Isabella - 3 februari 2015 07:33

God morgon på er    

Trött som böveln är jag idag. Vaknade med värk över allt i kroppen, svårt att öppna ögonen och ångst över att jag måste på gymet idag oxå !

Men som ni förstår så gjorde jag en minder fansy entre på gymet i går. Det var rätt ok endå och det känns ju alltid skönt när man sitter och sträcker till musklerna i benen.

Då tänker man att man är duktigast i världen och är så himmla glad.

Hoppas den känslan infinner sig lite tidigar idag, kanske typ NU !!!   

Så här ser jag ut idag när jag rör mig . . . . . . .

 

Ful som fan och gnällig som fan. Men jag vill ju samtidigt ha lite ont så det känns att man har gjort något. Ja man är då aldrig nöjd.

Men till något mycket roligar nu då . Igår när jag stegade in på kvällen kastatde jag ur mig frågan jag ville fråga hela kvällen?

-Hur gick det Micke ? Gick redovisningen ihop nu när jag fixat rätt siffra?

Förmodligen tod det inte alls länge innan han svarade men världen som stannade och jag såg hur hans mun formades till ett JJJJOOOOOO !

Och helt plötslig såg jag i min "låssas" ögonvrå hur det började smälla fyrverkerier runt mig och hur alla firade och hoppade upp och ner.


GLÄDJE I STORA MÅTT

 

Så nu när jag bara tänker på det så blir jag genast glad och vill typ springa 2 km fort som bara den på löpbandet.

Bör nog ta vara på detta lyckorus och packa väskan och fara mot gymet då.

Puss på er och se till att nu har bra kläder nu när ni går ur va ? För det är ganska mycket snö och det är viktigt att man inte sitter kallt med snippan och snoppen. För man kan få en uvi och måste äta pencillin och det är ju inte så bra igentlign, för man kan ju bli imun om man käkar för ofta. . . . .ja ni hajar . . . . . .så klä på er ordentligt !

Hoj

Av Isabella - 2 februari 2015 08:50

Hej och god morgon på er som sovt länge.

Själv var jag upp kl halv sex och förberedde mig mentalt på att gå ut i tvätt stungan. Det gick ju ganska bra men FAN vad det finns snö nu!

Skönt är endå att det är pudersnö. Lätt att forsera när man går och man kan som bara blåsa bort den från skorna   

Helgen som har gått har varit lugn och underlig.

Fredagen började ju med begravning. En otroligt vacker sådan, med STORA flingor som dalade ner från skyn.

   

Lördagen var upp bokad för trevligheter. Micke hade bjudit mig på Nygatan 57 för en mycket god middag.

Bland dom bättre är dom i stan på kött kan jag säga. Om man nu får vara lite negg så kan jag väl tycka att dom ska utvidaga menyn lite, med fler kött rätter.

Men annars så var maten perfekt och JÄVLIGT god.

Efter maten var det då dax för en underlig konsert i Landskyrkan.

Janne Shaffer var i stan och skulle ha en "minnes konsert"    Micke bjöd och tur var väl det.

Ett väldigt konstig upplägg kan jag tycka. för det första så stod han och spelade uppe där orgeln är, så man såg aldrig till han under dom 2 timmar han körde. För det andra så vart ljudet bara bajs när han gittarade på som mest. Det skränade bara och det var nästa som jag ville hålla för öronen   

För det tredje så, att sitta i en kyrka stilla i två timmar och blunda (för det gjorde typ alla) och lyssna på musik man egentligen aldrig lyssnat på, innbar att det började pirra i baken och jag vart rätt less.

Men nu har vi provat detta och det behövs absolut inte provas igen !

   

Idag har jag oxå försökt förbereda mig på att fixa dom sista papprena som jag tydlign har glömt, ska fara och testa vingarna på gymet och sedan blir det jobb kväll. Har verkligen tänkt på mina kollegor som troligen har fått tio gånger mer benmuskler i helgen av allt plummsande upp och ner för snövallar.

Dom har gjort det bra   

Sedan så hade jag tänkt att . . . .

-Jo men innan jag örjar jobba har dom hunnit skotta, men jag tar nog tillbaka det och väljer att gå till jobbet idag.

   

Jag hoppas ingen vill våldta mig ikväll när jag går hem. Men försöker tänka att vilken våldtäcksman vill göa det i snön??

Hoppas ingen har den drömmen. Ska ta på mig mina "springa fort skor" så jag är beredd om någon skulle ha den läggningen.

Nu ska jag fixa ihop ett tränings schema och försöka komma igång.

vi syns om jag inte har försvunnit i snön idag.

Av Isabella - 1 februari 2015 18:22

Herre gud vad det kommer snö !!!!

Fy F-N vad jag hatar detta. Snö snö vart än man ser Om man har tur att kunna se något för all snö som kommer.

idag vaknade jag vid 8 och hörde hur det blåste och snödae ut, så då beslöt jag att kryoa ihop igen under täcket och sova vidare   

Vid nio klev jag upp fiade mig en delikat frukost och halkade ner röven i soffan. Ungefär kl 11 tog jag mig i kragen och började med papprerna, dom till Rolfs redovisning. . . . . . . ( jag ryser nästan när jag tänker på det) .

Kl 14.30 var jag klar med att sotera, sätta in i pärmn rätt, räknat och skrivit, så jag skulle underlätta för Micke när han skulle börja räkna ihop allt och få det stämma.

HERREGUD vad jag hatar denna dag som det ska räknas och räknas och räknas    

Men nu är det på g och just nu har Micket tagit en paus från räkandet. Allt är klart men det stämmer inte än. så han måste räkna om igen. Så kan det hålla på några timmar.

Ovänner ? Ja det kan man säga att vi blir oxå.

Det har hettat till typ tre gånger redan. Jag försöker hålla mig på min kant och inte prata när han räknar. . . .   

Men jag vt att han kommer att fixa detta och DÅ kommer jag att typ vara gladas i VÄRLDEN !

I morgon ska jag ju träna slog det mig just och jag har inte byggt ihop ett program ? ? ?

OJ oj oj oj oj måste göra det nu och ladda mina hörlurar så jag är beredd i morgon.

För nu har jag inga ursäkter längre.

Ingen UVI, ingen trötthet, ingen mens. Bara att köra!

PÖSS på er alla så hörs vi när jag vaknar i morgon    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards