Jag kan allt

Alla inlägg den 1 augusti 2015

Av Isabella - 1 augusti 2015 13:28

. . . . . . .eller ska man säga "fjoll träsk" ? Nä det ordet tyckerjag inte passar alls att benämna Stockholm med. Jag tycker att vi ska vara stolta över våran fina huvudstad.

Resan börjades på, på natten mot Tisdag. Vi satte oss och brummade ner till Stockholm. Tanken var egentligen en sväng förbi Uppsala men det var lite ändrade planer i sista sekund. Så vi var framme ganska lagom till kl 10.30 vid vårat otroligt HÖGA hotell.

   

Vi hade bokat hotell övernattning på det nya hotellet som sitter ihop med Frinds Arena. Jätte fint och jätte dyrt. Men när man inte är ute i tid så får man betala. Men jag klagar absolut inte. Rumet var lyxit och sängarna var bekväma och vi låg på 22.andra våningen så utsikten var ju ass bra.

     

Micke är ju lite som en blodhund. Han liksom snyffar upp saker och denna gång sniffade han upp att hotellet hade en mjukglass maskin OCH popcorn maskin som stog till alla gästers förfogan   

VAAAA hur jävla lyxigt var inte det????

   

Tur som vi nästan alltid har så var vårat rum ledig så vi kunde dirket checka in och vi la oss faktiskt och sov en timme.

 

Sedan bar det av mot stan. Vi har haft tre bra dagar med många kulturella inslag. Vi har även åkt en amfibi buss med två otroligt roliga killar som guidade oss genom Stockholm alla se värdigheter och som avslutade med en tur i gärdet.

       

Vi han oxåmed att besöka Naturhistoriska muset. Träffade på en massa roliga djur. Lärde mig om männsikans utveckling och jag kan väll säga så här. Att dom som tror att vi blev skapade av gud ???? bör tänka om och fara till naturhistorika och kolla in människans avdelning.

Till oh med Rebbe tyckte att det var roligt att gå där i några timmar.

       

Den sista bilden här på killen med snorren var faktiskt rolig. Detta var på avdelingen hur mänikan fungerar med känsel,hörel, syn osv. Denna gubbe visar vart våran känsel är som störst.   

Vi han oxå med en dag att göra ett besök i Rikshuset eller Regeringen. Vi tog oss en guidad tur. Jag som egentligen har noll koll på vad politik är råkade tyka detta var rätt intressant. Så nu har jag sett vart våra politiker fiser runt på dagarn och veta lite mer hur olika saker går till.

   

Detta är den gammla rikstadskammaren. Den använnds fortfarande till vissa saker.  

 

Detta är rumet politikarna samlar varje vecka och diskuterar ny motioner,lagar eller förslag. Sedan ska det typ diskuterar med 20 andra grupper oh godkännas och formulleras . . . . .ja inte konstigt att det inte blir någgot gjort . . . .

 

Detta rum var tidigare ett rum som man använde och jobade i , men nu använd detta till om någon vill ha lite fest, eller om någon fyller år. En lyx lokal alllså.

Upp för denna trappa komma ALLA politiker den dagen regerings året börjar. Eller man kan oxå säga när deras semester är slut.

   

Till sist fick vi gå in i nya riksdag kammaren. Innan man fick ens gå in i själva rikdags huset var man tvungen att precis som på flyget ta av jackor, lösa föremål och rönka väskor. . . .

Vi hade en vakt med oss hela tiden som var som en skugga efter oss och föste i hop floken när vi blev lite för spridda

över lokalerna.

SPÄNNANDE !!!

 

Under alla tre dagar har vi ätit gott, druckit cola och käkat chips. . . Så nu blir det att föröka tombajsasig i två veckor typ.

Sista dagen hade vi turen att det var uppehåll på eftermiddagen så vi avslutde semestern med Gröna lund. Jag som verkligen inte gillar att åka saker satt snällt på olika bänkar och väntade på att se när Rebbe och Micke åkte.

   

Semesern har varut mycket bra,förutom några minde tabbar.

Typ att jag köpte byxor billigt och i den storlek jag BRUKA ha men inte har nu tydligen. Så jag våldade i mig själv i byxorna en dag och gick runt en hel dag och hande ont i magen. Sedan köpte jag ett förstor linne för att det var BILLIGT och snyggt. Men det går ju alltid att banta och sedan går det ju sy in linnet lite. Så det var ju inga problem egentligen.

Veckan BÄSTA köp var faktid detta. . . . .

 


CURRY KETCHUP  

Så jävla gott. till ganska mycket går det att använda. Så idag ska jag fara och köpa nuggets och dippa dom i denna gudoliga sås.

           

Stockholm har levererat igen och pengar har brännts. Men vad gör det när man har semester . . .. .  

Igåt komme vi hem och jag hann knapp slå ner röven i soffan när min vän Jenny ringa och frågade om jag inte skulle komma förbi och ta några drinkar. Oh så vart det. Jätte trevligt och roligt.

Så idag är huvudet lite tungt, men man har bara sig själv att skylla.

Nu vänner ska jag ta min moppis och fara och handla mat, snacks och dricka.

Pöss på er !




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards