Jag kan allt

Alla inlägg den 13 augusti 2015

Av Isabella - 13 augusti 2015 21:16

  

God afton på er rövar! 

Onsdag kväll och jag har hunnit få många erfarenheter idag. Tex. Har jag gjort manns göra ( om det nu finns något som heter så) som att byta däck på min cykel! 

Har även insett att jag MÅSTE köpa en ny dator, och jag har för första gången gått och handlat och burit hem matkassarna och fått ont i händerna. 

Lärorika insikter kan ajg tycka. 

För min semester så lyckades jag ju pumpa däcket så det sprängdes och först idag tog jag tag i detta, och bara för att jag tvingast cykla runt på Mickes cykel som har sadeln i himmelen och varje gång jag har tvingast cykla på dennhar jag utsatt min vulva för övergrepp. Så idag tog jag tjuren vid hornen och byte både slang och däck. 

Hurra för mig och har varit så glad över att kunna cykla igen så,jag var tvungen fara ut och cykla ikväll.

Igår gav min dator upp 😡 

Förr har man bara behövt startat om ca 3-4 gånger men igår gjorde man det typ 8 gånger och inget hände. Så jag har kommit under fund nu med att jag måste börja googla och köpa mig en ny. 

Så bloggandet kommer inte att bli så himmla hett nu på ett tag ,för det är inte ultimat att blogga från plattan. 

Efter som jag inte hade någon cykel tidigare idag så bestämde vi oss för att gå och handla. Tanken var ett bara handla lite och lätta saker men det råkade slikna ner jucie 2L, 2L mjölk , och en hel del andra saker.

av detta lärde jag mig att . . . . .näää jag tar nog cykeln i framtiden. 

Alla erfarenheter är inte jämt roliga , men det är väl just det vi lär oss av och man kan ju alltid välja vad man vill göra av dom. Antingen sura och tycka synd om sig själv eller tänka att jag fixar detta oxå även om det tar tid eller med lite blod svett och tårar. 

Nu mina kära läsare ska jag googla runt och se om jag hittar någon skit bra och billig dator så jag kan prata med er i framtiden. 

Kram på er och tänk på att vi har det jävligt bra här i Sverige ! 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards