Jag kan allt

Alla inlägg den 16 augusti 2015

Av Isabella - 16 augusti 2015 12:25

God dag på er alla läsare.

Söndag och jag känner mig gladare än vanligt. Kanske efter att ha fått vara på en otroligt rolig fest hos Jörgen oh Emelie igår.

Vi  hade jätte trevligt och vädret går ju inte att snacka om.   

Vi grillade, gjorde lekar (självklart killarna mot tjejorna och VI TJEJOR VANN STORT) och spelade spel. Allt var som lagomt. Så idag vaknade man kl 8.00 pigg och glad.

Igår föddes en idé eller önskan i mitt huvud.

Jag har ju skrivit att jag MÅSTE köpa en ny dator. Och egentligen vill jag inte köpa någon superdyr grej, MEN . . . . .

nu är det så att jag skulle vilja ha en MACBOOK AIR   

Ja jag vet dom är dyra. Men så många bra fördelar det finns med dom. Tex detta med att man inte behöver viruspogram. Den håller inte på och ska uppdatera sig som en vanlig dator och jaaaaaaa. ... . . . .

Så nu tänkte jag att om man vill skänka ett bidrag till mig så jag kan fortsätta blogga  och köpa mig en sådan så swicha mig på mitt nummer.    

 

Nu ska jag berätta kort men intensivt något för er som jag har valt att inte ta här så himmla ingågnde, för att det är andra inblandade. Men så här ligger det till att jag kommer nu inom snart framtid att bo själv med dotter. Jag och Micke har valt att dela på oss MEN inte göra slut. Vi kommer att vara särbo. Vi har haft ett långt förhållande med varandra och vi behöver pasua och kanske se "oss" med andra ögon.

Detta har inte varit ett lätt val att ta, för när man har levet med någon i 20 år så är det en stor VANA oxå. Bara att man har någon i sin närhet. Men nu ska vi prova vara särbo och jag hoppas vi kan hitta tillbaka till det vi har tappat.

Jag kommer allså bli av med killhjälpen och behöver lära mig gör vissa saker själv. Och jag ser det som utmaningar med spänning, det ger en både självförtronde och självkänska . Där av oxå en macbook skulle vara minst krånlig för mig som inte har några data kundskaper.

Idag är sista dagen Micke  har semester och den spenderar han ut med sin andra älskarina "blipp blipp" maksinen och Joel. Dom for ut kl 8.00 imorse och jag hoppas han kommer hem till middag. Tänkte jag ska skäma bort han och Rebbe kväll med något gott. Själv lapar jag sol en vecka till och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR det!    

Jag ska njuta idag av mat,chips och godis och nu sista veckan får jag ta som en avvänjings vecka. Så jag kan komma tillbaka till mina fikagalna kollogor och försöka säga NEJ till kakor,och sådant. Nu blir det frukt och Zero på rasterna.

Jag har ju lite press på mig nu är Gran Canaria väntar på mig.

Nu ska jag ta och goggla fram något gott till middag och fara och fixa.

Ta nu och sköt om er alla till nästa gång.





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards