Jag kan allt

Alla inlägg den 6 augusti 2015

Av Isabella - 6 augusti 2015 20:05

Näää nu är klockan 20.00 pip och jag är fortfarande ensammen. Så jag kör väl ett till inlägg här då efter som jag inte har någon att prata med.

Har tänkt på en grej nu så här i eftermiddag. Det här med nya vänner eller nya bekanta. När man har upp nåt min ålder så har man OFTAS en bekantskaps krets som man håller sig till. Det är ju väldig sällan man lixom hittar ny vänner, utan man nöter på dom man har.

Men ibland händer det att man träffar på någon man fattar tycke för. Nu menar jag inte TYCKE TYCKE som i att gilla/kåt eller kär utan nu menar jag mer på det kompisaktiga sättet.

Någon man finner rolig,trevlig och snäll.

Hur gör man då för att få kontakt, utan att man ska känna sig påtränage/desperat eller rent galen ??

Många säger att man kan ju adda på Facebook att det är det nya sättet att få kompisar. Men jag vet inte riktigt om det är rätt eller. . . . .

Ibland när man själv får en som vill adda en kan jag själv tänka . . . . .men varför det så desperat. . . .   

Men det kan ju vara så att jag är fördomsfull och kanske får skylla mig själv när jag tänker så. Det kanske är bara jag som tänker så eller. . . .

Nu har jag väldigt många fina bra vänner runt mig och är väldgit nöjd med dom.

Men just det där när man ska göra sig kompis med nya männsikor så är det så mycket mer kompliserat när man är vuxen än när man var barn.

Tänk om vi skulle börja införa att man skrev lappar igen ....typ HEJ vill du vara min kompis? skicka till baka och sätt kryss i rutan JA eller NEJ

Gud vad perfekt det skulle vara. Då vet man direkt och inte tjafs.

Kanske har våran nya data värld oxå gjort oss ofömögna till att ta vanliga kontakter med männsikor. Vi gömmer oss bakom datorn/telefonen och funder och funder.

Nä min läsare och tittar jag tycker vi slår ett slag för den gammla tekningen med lappar ! Jag börjar idag !




Av Isabella - 6 augusti 2015 17:04

Japp sitter nu och kollar in en dokumentär om feta i dagen samhälle.

Tydligen på 1950 talet så var det en "TABU" att motionera    Hahahah tänker er vilken härlig känsla att det är rent ut av tabu ???

Fan man kanske skulle ha levt på den tiden.

Iallafall så igår mina damer och herrar så tog jag mig en rask  prommis på 40 min, kommer hem och tänker att nu jäklar så tar jag och kör den här appen på 7 min träning.

För er som inte vet vad det är så kan jag berätta det det är en app man ska träna i endast 7 min. Man gör olika övningar tex. armhävningar,sittupps,utfall,benböj, plankan osv. En rad enkla men JÄVLIGT effektiva  övingar och allt detta tar ENDAST 7 min.

Man kör tre varv så det är ingen vila i mellan nästan. Jäkligt svettigt och bra enkla övningar för alla. Förra sommar var det pic of kaka för mig att göra dessa. Det var mer som en dansa (jag var i topp trim) och det var roligt. Men nu igår var det en PLÅGA.   

Efter första varvet var jag helt jäkla slut och tänkte. . . . . .

. . . . .. men gud förbannat så jävla kass man kan ha blivit på ett år !!!!

Jag var så jävla slut att jag orkade inte stretcha heller. Vilket då resulterar i att idag har jag en träningvärk från hell. . . . 

Men även denna gång så kan jag väl förmodligen ta mig tillbaka till den dansande lättheten om jag bara vill.

Till råga på allt detta så är man lite smyg bakis.

Smyg bakis pluss träningsvärk gör att det känns lite som jag har sprungit in i en mur och varje gång jag ska ta mig upp ur soffan får jag som stöd rulla mig runt och ner på golvet. . . .

Igår kväll tog jag om min vän Stina oss en lite pubrunda. Trevligt med många skratt. Det är alltid roligt när man är med Stina. Vi har så jäkla samma humor och gillar bajs båda två.

I slutet av kvällen komme oxå Bassen (Mickes bror) det var ju ännu roligare då han är rätt rolig och lättsam. Det slutade med att vi stängde Bishop Arms och begav oss ut på ett SUPER viktigt uppdrag.

Rädda kottarna till vilket pris som helst   Stina hade sett en kotte i stan tidigare på kvällen och tänkte att den måste vi RÄDDA. Så typ 3 timmar senare skulle vi då leta upp kotten.

Ni vet ju själva hur det gick. . . . .

Men vi gjorde vårat bästa och taxi chaffören fattade nog aldrig varför vi sprang runt med en låda??

Men tack för kvällen mina vänner.

Nu ska jag klättra mig ur soffan, ta mig en rök och invänta att kanske Micke kommer hem.

Ha nu en bra kväll för det ska jag.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards