Jag kan allt

Alla inlägg den 3 augusti 2015

Av Isabella - 3 augusti 2015 09:17

Min första vecka har gått på min semester och solen har inte riktigt infunnit sig. Men det har inte gjort något för jag har kunnat göra det jag viljat en då.

fär några inlägg sedan så gjorde jag upp en lista på vad jag skulle ha gjort under min semester och nu känns det som jag skulle behöva börja pricka av den.

Idag har jag nog fullt på min lista.

Promenad, fara förbi Molly, grilla, köpa penslar och slippapper. Har tänkt att jag ska kanske orka slipa av sakerna jag ska måla idag och så kan jag börja måla i morogn.

Min garderob är en katastrof så mellan målar varven i morgon SKA jag rens och KASTA bort allt jag inte använt på 2 månader   

Jag trode närjag gick på semester att jag skulle längta ihjäl mig efter mitt jobb och kollegor och inte kunna låtabli att fara förbi,men jag har saker jag måste göra och jag känner att det går ganska bra en då. Men visserligen saknar man vissa personer, men med dagens tekniker kan man ju prata med dom endå. .. .så fantastiskt bra va. . ...  

Nu ska jag lus läsa Fitbit manuall och ställa in den och sedan ska jag sveta en flaska vattten och sedan ska jag ut och gå och sedan ska jag fara till Molly och sedan ska grilla och sedan ska jag putsa saker och sedan ska jag vara hungrig och sedan ska jag sova.

Min dag är bokad.

Ha en bra dag allihop för det ska jag.


Av Isabella - 3 augusti 2015 08:58

Ja ha då har man insett fakta igen då. Min vikt är åter igen vid min bristningsgräns.   Jag har återigen stoppat huvudet i sanden och matat i mig alldeles för mycke dåliga grejor och varit alldels för stilla. Jag har åter igen tänkt ungeför i flera månader att. . . . .nu måsste jag skärpa mig, men återigen hittar olika bortförklaringar för att skjuta på detta.

Senaste månaden har jag bara kännt mig klumpig lat och helt osensuell.

Även om jag vet att min andra halva här hemma inte kanske bryr sig så jätte mycket så är MIN känsla lika viktig.

Att känna sig som en flodhäst som rullar runt och finner det välldig jobbigt att prestera när man upptäcker att magen och ryggen gungar i vissa ställningar är inte roligt.    

Men vem ska man skylla på ???? Jo bara jag , det är bara jag som orsakat detta problem.

Varje gång jag når denna pungt så tänkaer man ju VARFÖR slutade jag motionera sist när man var poå topp?? Hur kunde jag vara så JÄVLA dum.

Men jag anntar att detta begär efter chips och godis är lika starkt som igg, eller alkohol för dom som missbrukar det.

Nu vet jag vad jag har att vänta mig. Ont ont ont i kroppen, hunger och förmodligen dåligt humör.

Men helldre det i en månads tid och komma tillbaka.

Detta är troligen inte sista gången jag gör så här, men jag hoppas på det VARJE gång jag insett faktan.

Egentligen finns det inget att knällla om och det finns verkligen inga ursäkter längre så nu mina vänner har jag laddat upp min FITBIT och ska göra nya inställningar och sätta igång.

Börjar denna vecka med promenader och inget chips,godis eller fika.  FRUKT FRUKT FRUKT är vad som ska passera min magen,mina tarmar och sedan min toalett.   

Så nu kära vänner har jag börjat snurra hjulet igen och jag hoppas jag inte tjatar ihjäl er om detta, men detta är mitt liv och detta är tyvärr jag i ett nötskal.

Let go lets go lets go out på en prommenad . . . . . .

Klara färdiga gå . . . . . .!   




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards