Jag kan allt

Alla inlägg den 13 januari 2016

Av Isabella - 13 januari 2016 10:01

Allså denna kyla.....

Kylan kommer varje år och man blir lika trött på den varje år. I år kanske man tänkerpå den mer för att jag har ett måste att gå ut med Doris och ordentliga kläder är ett måste.

Nu har man ju turen att när det är över -15 så vill inte Dottan ut på någon långprommis och det blir oftas en snabb kiss och bajs utanförhuset. Men jag har ju ett annat liv utan för hundlivet, nämligen jobb livet.

Som innebär att vi ska gå ut och in hos folk i ca 7 timmar per dag. Oftas har vi bil mellan men det händer att man ibland får gå raden oxå och då ska man gå mellan vårdtagarn.

Ordentliga kläder för denna kyla är ju ABSOLUT inget kommunen håller med. Viss har en del av oss fått en kommunen jacka,men inte kan man säga att det är en jacka som tål mer än -10, så det gäller att klä sig med sina egna kläder.

Ni kan ju tänker att att dagens mode är ju att jensen ska vara tajta och när man då ska trycka i ett par långkalsoner i dom oxå blir det TAJT, och sedan utan på det ett par täckbyxor !   Man rör sig liksom en "terminator" de lux . Man liksom stöna fram när man går " i be back" !

Tur är ju att man är en typ av expert på stödstrumpor så jag har tekniken för att vålda på mig ett par byxor utanpå kallingarna. Men när man väl fått på sig så känns det som man ska explodera dom första timmarna innan jens tyget har vidgad sig till ens storlek.

Jag vet inte om det är för att jag har en gen i mig att jag vill vara i värme eller om jag bara är gnällig, men jag avskyr när det blir över -10 och tillråga på allt blåser så man känner det in i benmärgen   

Idag mina vänner har vi planering möta på jobbet och det är väl ganska tur att man har turen att få vara inne dom första 4 timmarn, så jag har bara 4 timmar av på och avklädning sedan kvar.

Dottan ska få vara hos in bästa och snällaste vän Stina idag. Sedan igår la jag upp en anons om en dag matte och jag har fått otroligt många svar på den. Helt fantastiskt att det finns männsikor som vill ställa upp. Jag ska träffa en tant som bor här på a-torp i helgen få se om hon kan vara Doris nya lilla dagmamma. Hon verkar gullig och har haft hund förr.

Jag hoppas det funkar och att vi kanske inte behöver stressa ihjäl oss och då mår Doris oxå bättre av att få vara med någon dom dagarn.

Nu mina vänner ska jag börja förbereda för att jobba och se till att mitt hem ser respektabelt ut innan jag åker.

Krma på er och glöm förfan inte att klä på er !



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards