Jag kan allt

Alla inlägg den 14 januari 2016

Av Isabella - 14 januari 2016 09:25

Japp ni hörde rätt. Fast jag har en limpa (eller snarare 3 st) i ungen. Har idag klivit upp med Rebbe och satt igång limp bak.

FRARINLIMPA    Det är grejer det . För er som inte vet eller har smakat det så finns receptet på min blogg här. Under kategori kakor/bröd. Den är god som SATAN och lätt att göra.

Inatt harjag haft sov sällskap av den håriga varieanten(nog för att Micke nästan hör till den kategorin) och herregud vad hon pillas och puttas. Vi ska allså dela på en 160cm säng och jag låg vid 3 tiden längst ute på min kant? Hur gick det till?

I natt som kommer ska jag spela borta match och få krypa ner med mina andra mindre håriga vän. Förhoppningsvis så puttar han inte ut mig utan håller om mig, men man vet ju aldrig.

Nu medans jag väntar på att limporna ska gräddas ska jag börja ta tagi i detta med dagmatte. Tänkte att jag ska förbereda en litet typ av schema som jag kan visa vilka dagar jag är i behov av hjälp. Men det tar i mot.

Min hjärna är inte riktigt frisk (kanske aldrig har varit) och finner allt med planering väldigt jobbigt.

Men att sticka huvudet i sanden hjälper ju inte så det är bara att göra och jag vet att när jag väl gjort det kommer jag vara så jävla nöjd och känna ett lugn över att jag har strukturerat upp min,Rebbes och Doris dagar.

Detta resulterar ju i oxå mindre stress och att jag kanse har en möjlighet att vila hjärnan   

Bara genom att skriva ner orden nu så känns det redan peppande att göra detta.

Helgen som kommer är en toppen helg. Vi ska träffa en trevlig dam som kanske är Doris framtida dagmatte OCH vi ska kanske till Doris första mamma och pappa och hennes biologiska mamma OCH kanske Doris syster oxå kommer   

Så himmla roligt att få se henne och se om Doris blir glad? Eller föresten så blir hon ju glad för vem som helst som pratar eller leker med henne. Men roligt och jag hoppas det blir av.

Sedan söndagen ska vi ängna att att förhoppnings vis kunna ta oss en prommis med henne om vädret ger lov.

Nu mina läsare ska jag passa limporna och vara röksugen. Jag brukar aldrig glömma köpa cigg men igår blev det liksom inte av så nu står jag utan cigg och måste vänta tills jag ska till jobbet.

Ha nu en bra dag alla och tänkt på att klä er om ni ska vistas ute mer än 3 minuter   



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards