Jag kan allt

Alla inlägg den 28 januari 2016

Av Isabella - 28 januari 2016 14:15

Vaknade idag kring kl 7 och hörde hur Doris snussade utanför min dörr. Med späning låg jag tyst för att inte hon skulle upptäcka mig bakom dörren för jag hade inte lust ett dugg att stress kliva upp och gå ut och kissa och bajsa henne.

Men Rebbe komme oxå upp och jag hörde hur hon tog ut  henne. Jag har i natt sovit med Tussan bra för att jag tror hon är lite deprimerad och vill att vi ska mysa med henne. Egentligen har hon inte fått vara i mitt sovrum på flera år, men jag tycker synd om henne.

Doris kan inte låta henne vara  hur mycket vi än skäller plockar bort och försöker avleda. Tussan har börjat sitta i soffan på nätterna och majua...högt och tydligt tills någon kommer upp och irriterat frågar

-Vad fan gör du ....... sluta med det.....

Inatt insåg jag att det var första och sista natten hon var i min säng. Då hon ichhennes håriga kropp tappar en massa jävla päls och hela mitt anskikte vart beklätt med hår   

Hon traskade runt i sängen och tryckte sig mot ansiktet (helst röven), stog och tramapade på mig på pattarna så det gjorde ont.

Vi får helt enkelt föröka ha Tussan tid på kvällarna istället så hon kanske nöjer sig med det.......

Igår kväll lyckade Doris sitta i typ 2 min i soffan BREVID tussan utan att trycka ner henne.....

 

Så natten har väl varit så där och jag lyckade ligga kvar tills kl 8.

Sedan klev jag upp och gjorde mig själv klar, med frukost i magen och kamat hår kunnde jag bege mig ut. Jag har hunnit vara på Solbakcen och slösat typ 600kr på mat till Doris och ett tunnar stryp halsband.

Nu är det så här att detta halsband kommer jag inte att änvända mer än nödvändigt pgr av att jag inte rikgit gillar det.

Jag har köpt det för att kunna koriskera Doris på bästa sätt nu när vi går uta och det kommer andra hundar,barnvgnar,rullatorer och människor.

Nu går hon egentligen väldigt fint för det mesta ,men behöver lite mer träninga.

Jag har näligen idag anmält henne till en utställning på travet i mars   

Detta kan gå hur som helst.....det finns tydlien en massa oskrivna regler som jag inte har koll på överhuvudtaget! Och inte för att glömma hur alla vanliga regler.

Jag en en SUPER rockie kan jag lova, men jag räknar inte med att hon ska få toppen betyg och det gör inget om det inte går bra. Bara att vara där bland alla andra hundar är stort nog och det gäller väl att få lite erfarenhet innan man blir proffs   

 

Jag har även varit förbi min super gulliga kollega Idag idag och hon hade så stort hus att jag tappade bort Dottan bland rumen. Men hon har ju många barn att rymma så det behövs. Där vart man serverad pizza och världens dryckCola Zero   

Med lite mat i magen och en stunds snackande så har jag nu landat hemma och lyckats gör CHOKLAD SEMLOR ......japp det har jag !

Kvällen är räddad och fett och sug tarmen får sin beskörda del.

Tvätt tiden knackar på nu kl 15 men jag kommer att skit i det. Doris är trött efter våran promis så jag ska passa på att krypa ner i sängen med henne och sova en timme...... får man det ?

Har senaste tiden kollat igenom olika fotoappar. Allså helt galet vad man kan göra om sig själv och tacka fan för att alla är snygga och lyckliga på Instagram.... kolla här....

 


 

Helt galtet.... ser inte ut som jag änns !

Nu mina läsare ska jag lägga ifrån mig datorn och krypa ner med min sovand hund.

Ikväll blir det god mat, goda semlor och hockey hos Micke.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards