Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 17 juni 2020

Det tog 18 år

Av Isabella - 17 juni 2020 09:52

18 år tog det mig att fika frukost i solen på balkongen    japp det är sant. Jag har bott här i 18 år och aldrig fikat en frukost på balkongen. NU har jag styrt upp denna plats lite grann så det känns mysigt att sitta på balkongen i solen på morgonen och fika frukost. 

Nu känner jag medans jag har uppe alla ider på tapen att jag ska förska förverkla dom och inhandla lite blommster och lite belysning där ut. 

Tyvärr så har vi andvänt våran balkong som ett slit och släng förråd, där vi har ställt ut saker som vi inte ville se. Men nu är det slut på det och allt som vi inte vill se får vi hitta en anna plats åt eller som jag helst vill göra slänga. Har inte förankrat det hos Micke, men ska berarbeta han på det. 

Jag har oxå fått en tomatplanta, av min kollega Regina. Den ska jag försöka vårda väl och jag hoppas kunna plocka mig 1 tomat iallafall i slutet av sommaren. Så jag har flyttat runt den i solen och kommer att prata med den och vattna den med omsorg hela sommaren. 

   

Stor grillen har gjort sitt här hemma nu oxå. Jag köpte ju deni den tro att man får grilla med gasol på balkonger. Men hur f-n kunnde jag tro det?   När jag tänker efter så varför skulle man få ha en explosiv stor tub på sin balkong? Först tänkte jag att jag grillar väl tills någon klagar. Men sedan har jag funderat och känner väl att jag vill ju innte föragra någon granne. Så i helgen bestämde jag att jag gör mig av med den och fortsätter att grilla med kol nere på gården. Lite besvärligare, men det går. Vi har ju prov grillat tre gånger på den och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med resultatet, det går fort att sätta igången den och det blir näst intill lika bra som med kol. Så jag säljer den inte för att jag är missnöjd. Så är det någon läsare som är intresserad av en gasolgrill så hör av er. Kvitto finns kvar och framförallt så är den ju redan ihop skruvad. Bara detär ju det bästa. 

 

Igår mina vänner så lagade jag en ny mat rätt. jag provade att göra Taco spett    Senaste åren har jag varit lite less vanlig taco och det har somm bara vuxit i munnen. Men nu provade jag detta och det var riktigt gott. Ganska enkelt att göra, och lite andra smaker, men endå nästan samma. Kommer att lägga ut receptet till er om ni vill prova göra det. 

Idag är det onsdag och jag ska förska aktivera min lilla hund ute idag. Har nu varit och gått en stilla promenad med henne redan, så nu ska jag handla lite picknik saker och ringa Rebbe(min dotter) och se om vi ska träffas med hundarna och ha picknik och bada med hundarna. 

Sedan ikväll blir det spännade. Jag har ju lämnat in våran kristallkrona, för att dom skulle dra om strömkablarna och dom skulle satta på en ny kedja så den kommer lite längre ner. OCh nu är den klar, så vi ska hämta den i kväll och sätta upp den.    I kristallkronen kan man även sätta ljus och nu när vi sänker den kan jag göra det och tända dom. Så nu längtar jag till vintern då jag får tända ljusen   tänk vad man kan bli glad för så lite. 

Ikväll serverar jag souvas till middag, och jag ska chocka Micke och duka ute på balkongen. 

Ha en tevlig dag på er alla och njut av vädret så länge det vara. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards