Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 18 februari 2021

Hetts i vardagen

Av Isabella - 18 februari 2021 20:18

God kväll 


Just nu är det lite hettsigt här hemma. Detta beror då på att det är hockey på tv. Micke blir alltid hetsig och tvärr skriker och gormar. Jag flygger du upp typ jämt i luften och blir skit arg inombords. Behöver man gorma på tv?? 

Igår var en bra dag och jag började känna att nu kanske min corona tid är över, men lurigt som fan är detta virus, för idag har jag haft huvudvärk och mått illa som börveln. Men febern har gett med sig och det är jag tacksam för. 

Idag fick jag så mycket kärlek av mina fina två vänner. Först i morse skrev min svägerska Emelie och var och handlade åt oss. Så snällt av henne att ta sig tiden till det när jjag vet att dom har fullt upp själva med två tonåringar och två små barn. Sedan kom hon med varorna och lämnade dom utanför dörren och i allt detta hade hon köpt en fin blomma till mig. 

Sååå gulligt av henne. Tack fina du för den fina blommanoch för handlingen.

Sedan kring lunch kom brevbäraren med ett paket till mig. 

En "krya på dig box" som min vän Stina hade skickat till mig med lite godis i    

 

Och det roliga i detta var att godiset som fanns i lådan var sådant godis man åt som barn. Nostalgi godis kan man säga. Igår kväll var jag SUPER sugen på godis, men hade inget hemma, så när boxen trillade in blev jag assss glad. 

Jag har ju varit så duktig och inte ätit godis mitt i veckan, men idag gjorde jag  ett undantag. Lite männsklig måste jag ju vara. så idag tog jag min lilla låda och snaskade i mig godiset med lycka   

 

Jag har ju under denna 1½ vecka jag har varit hemma så har jag inte orkat göra mina övningar eller joggat mina runda. Men jag har samtidigt inte haft någon större matlust och inte ätit så mycket, så jag känner att jag är på bannan endå med mitt mål jag ska nå den 1 mars. 

Jag får lägga i en högre växel dom sista två veckorna om jag är på benen. Om man nu får vara lite själv god, så är jag rätt nöjd redan nu över att min buk är betydligt snyggare redan och jag känner att kläderna sitter bättre. 

Min dubbel haka jag upplevde innan har försvunnit och det känns bra. 

Om jag når mitt mål den 1 mars har jag lovat mig själv att då blir det en klippning av håret och jag kommer att färga håret. Så man har en liten morot att nå dit man ska. 


Jag har även satt igång en tanke i mitt huvud. Att söka rätt på mina syskon på min pappas sida i Chile. Min pappa var tydligen gift när han gjorde min mamma med barn och fanns väl aldrig med i bilden. Men vad vi vet så hade han fler barn. Men min pappa är död och jag håller nu på undersöka om det är så att man kan leta rätt på vad hans andra barn heter och omm jag ska söka åt dom på facebook. till min hjälp harjag tagit mig av David som följde mig till Chile första gången. Han kan bde språket och han har bott där nere under ett år, så han vet lite vart man ska söka och hur man gör.

Så få se nu om jag blir några mer syskon rikare om jag hittar dom. Sedan är det ju inte säker att dom vill veta av mig eller , lite spännande är det. 

Nu ska jag ge min doris lite kvälls mat och sedan krypa i sängen med min arga karl som går mot en förlust i hockyen. 

Ha en bra kväll på er alla 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards