Jag kan allt

Alla inlägg under maj 2011

Av Isabella - 19 maj 2011 20:59

Livet har upp och ner gångar, men oftast om man tänker tillbaka så är den nästanalltid det ROLIGA man kommer ihåg. Viss är det ganska fantastiskt. Just nu så går väl mitt lilla tråk/roliga liv på som vanligt. Att ha en tonårs dotter är kämpigt, men vi tar en dag i taget  

Idag efter jag sovit , bakat och tagit mig en varm dusch så upptäckte jag en grej i min säng.

   

En super snygg kille som låg där och myste. Visst är det ganska fantastiskt att man tycker sin karl är lika snygg och sexig som David Beckham fortfarande efter 15 år med varanndra och fast man har sett varandra FLERA FLERA FLERA gånge.....hihihih  

Jag hoppas verkligen att han ser så på mig oxå fortfarande...undra vem han skulle vilja likna mig med.......

   

Ja tror jag måste fråga han, men det jag vill komma till att om man känner så så måste det väl vara kärlek? eller?

Iallfall så har jag svamlat klart nu och ville baa bjuda på en till bild.

Tänk vad man vet lite om vissa människor.

 


Av Isabella - 19 maj 2011 06:08

God morgon på er. Idag ska det fortsättas baka.....känns väl kanske så där med tanke på att jag har jobbat i natt och behöver sova en del idag. Det betyder att det blir lite stressigt. Men det får väl gå för denna gång.  

Idag känns det lite som huvudet värker och jag känner mig sliten. Men hoppas det beror på vädret. Just nu spöregnar det här på jobbet.

Lite mysigt är det!

Nä nu får vi höras senae eller ikväll.

Hoj!  

Av Isabella - 18 maj 2011 21:14

Hoj kamrater   

Idag har jag varit en maskin. Det är nämligen så här, min mamma har ett hus i Sjöbotten som hon ska sälja. OCH nu ska vi ha loppis där för att det finns jätte mycke möbler och saker som hon kan sälja. Då är det tänkt att vi ska sälja fika under dagen. OCH detta ska nu ske på lördag, så idag började jag dagen med att stressa iväg till affären hadla, hem och baka. Bakade från kl 10.00 - 15.00 , la mig i soffan i 40 min somnade DIREKT  

Sedan upp och värma rester, och sedan var det dax att fara till Sunnanås fotbollsplaner och plocka STEN!!!  

Det var typ otrösstligt mycke sten. Varje vår ska vi föräldrar och barn jobba lite och det är väl ok, men så ortoligt mycke roligare det hade varit om alla föräldrar kan hjälpa till, vi var i dag 4 stycken föräldrar( med mig och Micke)! Vart är alla????

Direkt från sten plockandet till jobbet . Så typ är det vila att få komma till jobbet. Men vi kan väll säga att vi hade då tur med vädret. Det har ju regnat en del idag, men när det var dax att plocka sten så sken solen upp och allt kändes mycke bättre då.

   

   Så det känns ibland som man går och går men kommer alldrig till något slut, det finns tydligen nästa alltid saker att göra. Iallfall mina läsare. Sprid detta vidar nu och hjälp mig.


LOPPIS I SJÖBOTTEN


DEN 21 MAJ KL 10-15


FIKA FÖRSÄLJNING !

SKYLTAT FRÅN FLYPLATSEN.

MYCKE GAMMLA MÖBLER OCH SAKER !

Av Isabella - 15 maj 2011 20:17

Ja ha ser att det vart en jävla russ att läsa min blogg i dag när jag hade rubrik GRAVID.

Hahaha roligt tycker jag. Idag har jag faktiskt sovit gott. Började morgonen efter jobbet med att fara till Sörvalla för att se Rebbes lag spela mot clemensnäs, och för att hjälpa Micke att sälja fika. Matchen gick ju bra som bara den   Dom var hur duktiga som hels. Dom van med

6-1. Bra jobbat tjejor kan man väl säga.

Efter matchen var klockan 10 och jag och Micke tvärr for upp på loppis på Moröbacke. Men man kan väl säga att den sög fett. Efter det for vi hem och jag kröp ner i den SKÖNA sängen och sov. 

Ja inte så intressanta saker hände efter jag vaknat. Lagade surströmingt till middag och sedan soffan fram tills jag for till jobbet. Men en lyckad dag över lag och jag känner mig himma till ro.

Nu ska vi hjälpas åt och heja fram  Tre kronor så bänker er  framför tv nu och heja......

Ciao på er  

Av Isabella - 15 maj 2011 20:12

Här kommer veckans bild på I

  

ISABELLA ( jag)

Tänkte ni skulle få se hur jag ser ut i mina nya glasögon!

Av Isabella - 15 maj 2011 06:58

Ja man kan ju börja fundera om jag är gravid? Igår fick jag ÄTTE ont i mage rygg. fick lite mens ( men det kan ju tydligen ha) , idag när jag fikade fika jag plötsligt en känsla av att jag skulle spy. Fick verkligen svälja både en och två gånger för att detta skaulle lägga sig. Men om jag nu skulle vara gravid så undra jag ska stäma!!!   Jag ska ju då iallfall ha tillbaka vad det kostade att sterillisera sig (2000:-) i mitt fall. min arbets kamart är lite smartare än mig ,så hon tyckte att jag skulle sattsa på typ 100.000:- för sveda och värk. Vi får väl se. nu mot match. Micke står och säljer fika och är duktig.  

Av Isabella - 14 maj 2011 20:52

Allså hallå min vänner. Idag har det varit en stormig dag. Vi har nämligen varit till Luleå på loppis. SVERIGES största loppis ska ni veta. Och jag tror verkligen att det är det. Morgonen började med att vi fick stå i en LLLÅÅÅNNNGGG kö in till loppisen på 40 min. Dom första som komme sig in SPRANG som några galningar.  Allså först tänkte jag:

-Fan måste man springa in? Alla vekade ju göra det?

Men när det vart våran tur så hade folket lugnat ner sig lite. Men jag kan säga att jag vet nu varför dom sprang. När vi komme in så var det ju inget slut på loppisen. Det var hur stort som helst!!!! 

Det var bara att gå gång upp och gång ner.Ett evigt tacklande och knuffande som vanligt.Även om vi inte stannde vid varje bord och gick på rätt fort så tog det oss 2½ timme att gå igenom allt. Till råga på allt fick jag oxå förlossningsvärkar mitt i alltihop och funderade nästan på om jag skulle föda ut en lite bebis i byxan. Men näää så ver det ju inte men det kvinnliga var på g som vanligt. Men detta gjorde att jag fick förbaskat ont i ryggen.  

Efter loppisen drog bilen mot Luleå centrum för en mat bit. Jag ,Micke och Anette enades om att vi tog en kebab på "Kebabuset" , jag kan verkligen rekomendera detta ställe. Man kan nämligen beställa barnportioner fast man inte är barn. Ett STORT pluss till dom.Innan vi for hem så for vi en på en asieatisk butik som sålde allt möjligt roligt och konstigt. Och jag var bara tvungen ta kort på denna skylt som vi hittade.....   

  Kalkon KLABAR !!! HAahahahahaha roligt ....

Sedan raka vägen hem och hopp i sängen direkt. Och jag kan säga så att jag sov ända fram till sju. En lyckad dag och jag känner mig nöjd.

Av Isabella - 13 maj 2011 23:32

Ja hoj på er vänner... eller om vi tar det på spanska Hola mi amigos !

Denna dag har varit precis som jag skrev..... FREDAG DEN 13 !

Egentligen började detta redan igår lite smått. Jag skulle ju baka. Gick ju så där med det. Jag glömde sockret, tappade en massa saker i golvet. Morgen fortsatte på samma sätt. Tapp dag som igår. Har föresten varit in till stan och hämmtat ut mina glasögon idag oxå. Så nu kan jag stoltsera med att jag är "glasögonorm" IGEN. Men denna gång med stolthet. Känner mig riktigt snygg i mina nya brillor. Sedan hem och göra ett otrevligt samtal, handla till dagens bak. Det var ju inte riktigt tänkt att jag skulle baka idag , MEN Rebecca har match på söndagmorgon kl 8.00 och det är vi som ska ha fika. Så det var att jag skulle slänga ihop två långpanne kakor. Gick ju så där det oxå. Tappande vart ju ultimat under tiden. Jag hade för lite florsocker och var tvungen att ta min "jolly jumper" till coop mitt i baket, pluss att första "kakjävuln" gick sönder när jag skulle slå den ur formen !!!!!!   Pluss att jag stressade med tvätt under tiden!!!

Sedan kom det hem en trött och sur tonåring som hade varit på träning och hade PANIKEN för att hennes kläder inte var torra än. Hon skulle ju på disko !! Skrek och gapade, diskot började kl 19 och hon var hemma vi 16.10   

Ja visst tänker ni som mig..... men lugna ner dig lilla hormon tjej...du hinner. Jag hade under tiden hon var på träning vålds bakat pizza som var exakt klar när hon klev ut ur duschen. Allt för att inte det skulle bli något liv, men men det vart det endå.....skit skit fredag den 13.

Så nu när man äntligen fick komma sig till jobbet känns det bara skönt. Lugn och ror och jag kan skratta åt allt egentlign.

I morgon bär det av mot nya mål. Svergies STÖRRSTA loppis i Luleå.

Har laddat med alla pengar jag har. Trevligt och jag läntar. Så nu har ni min dag. Bjuder på ett kort av min bebies som jag tog igår.

Visst är hon söt..........

 

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards