Jag kan allt

Alla inlägg under maj 2011

Av Isabella - 4 maj 2011 07:07

God morgon på er  

Solen skiner med det är lite kalllt en då. Idag har jag lite fix och trix för mig. Jag ska hinna med tvättning, möte och matlagning. Det sua i det hela är att jag kommer inte att hinna sov något i dag. Och detta innebär att jag förkortar min kväll med ofantligt många timmar. Skulle väl kunna tänka mig att jag kommer att vilja sova redan vid 20 tiden. Följden av detta kommer då att bli att jag vaknar kring 6 i morgonbitti. Om det är bra eller dåligt har jag inte funderat på än.  Har haft på sista tiden en fruktansvärd längtan efter att fota människor eller barn. I veckan sa jag till mig själv att NU Isabella ska du ringa och göra dig meddlem av Skellefteå fotoklubb. För om du gör det så kan du ju låna studion på E4 och provfota lite.  

Efter jag skat till mig själv så letade jag upp sidan och skickade iväg ett meddelande till ordförande, frågade då om vart man skulle betala in meddlemskap. Men har INTE fått svar. Så jag måse nog ta och ringa igen. Det ska jag nog göra idag oxå, pluss attjag ska ringa facket och fråga om dom inte kan dra fackavgiften direkt ur mitt konto. Så lite pyssel finns det att göra. Nä nu ska jag fixa lite här på jobbet så då får vi höras sen. 

Kram på er   

Av Isabella - 4 maj 2011 00:25

Mitt första inlägg i min ny design blogg. Vet kanske inte om jag är riktigt nöjd men jag tror det. Men till sommaren kommer det en mer sommrig blogg. Iallfall så har jag hunnit se Big brother. Alls så himmla söta dom vart i sina ängla dräkter. Peter vill man ju bara ta hem och sätta på en pidistal och gullamed när man har tid i mellanåt. Han har vingarna på sned och så hans tatuerade kropp passar verklien med dom där vita trikåerna och linnet.....hahahah  

Nu väntar en otroligt rolig natt och sedan hem och sova. i morgon ska jag på möte med min bror, så vi får väl se om jag hör av mig efteråt .

Puss på er alla ! 

Av Isabella - 3 maj 2011 21:43

Hoj

Tänke inte att tråka ut ermed att redovisa denna dag för det har inte hänt ett skit.

Ett roligt fenomen var att vi åt köttbullar hemma idag , och jag brukar göra mina egna köttbullar. Men idag har mamma kommit med en påse för ett tag sen, så vi skulle äta upp dom. Iallfall är att min hormon dotter ko´m hem efter träningen och var su och arg och sa att hela hennes dag SÖG RÖV. Och hon skulle då minsann inte äta dom där köttbullarna om dom inte var hemma gjorda.   Jag bestämde mig för att inte bry mig och jag orkade inte starta upp något bråka så jag lät henne vara. Hipps vipps så hade hon ätit en tallrik och så tog hon lite till. Kanske inte så roligt för er att veta men för mig som lever med denna hormon barn/kvinna är det en seger. Så min nya strategi är att sluta göre en konflikt direkt ,utan vänta och se om det ge med sig. 

Sedan i natt tänkte jag att det var dax för en ny look på min blogg så i morgon när ni kommer in till mig kommer det att se annorlunda ut.

Sov gott på er alla och dröm om mig     

Av Isabella - 3 maj 2011 07:08

Tja och god morgon.

Dagarna bara springer fram och det är redan MAJ ! Idag är det precis ett år sen jag påbörjade min första resa ner till Chile för att träffa min mamma och syskon för första gången.

Det är det  bästa jag gjort, men det tror jag ni redan har fattat. Idag har jag börjat morgonen med en LYX MACKA. jo nu mina vänner kommer det...... 

Grov limpa med falukorv på ! Men det ska vara super tunna skivor av korven, och en kopp varm te. Super duper gott var det och man blir så glad av detta. Är på jobbet än men snart slutar jag och då väntar nog sängen där hemma på mig. Hoppas Micke har haft öppet fönstret i natt så det är svalt och skönt i sovrummet.

Inatt satt jag och funderade på om jag skulle göra ett inlägg om Bin laden, jag letade bilder på han för att lägga in tillsammans med inlägget , men då började jag tänka.

- Tänk om hans skit anhängare är helt jävla maniska och vill döda mig för att jag yttrade mig i saken? Dom kanske söker upp en och misshadlar en eller spränger en ( det verkar ju vara deras speciallitet) ! Men sedan tänkte jag om att det skulle ju inte gå, för att hela satans världen skriver ju om han just nu och hur så dom då hitta lilla mig?   Och sedan tänkte jag ....

- Men är han verkligen värd att skriva om, denna människa som förmodligen var ensam och övergiven som liten, misshandlad och kanske till och med uttnyttjad sexuellt. Hans enda sätt att hävda sig har nog varit att sätta skräck i folk och döda.

Men trots detta så har man ju inte så himmla stor sympati för han, och att han redan är sänkt i havet var ju bra. Men bara han inte är som "Jason"

och kommer tillbaka varje år för att döda?   

ja nu är då hans liv slut och man kan ju hoppas på att världen blir lite bättre, men tyvärr tror jag inte det. Det kommer hela tiden en ny idiot som vill visa makt.


Av Isabella - 2 maj 2011 21:42

Ja mina kära läsare, nu har jag gjort det igen !  

Stått och lovat er en massa kort och inte tagit ett ända på hela valborgsafton! SSÅÅÅ himmla dåligt av mig. Så nu får ni stå ut med det i ord. Som sakt så började vi kvällen nere vid älven med grillning av hamburagare med barnen. Vi och Jonas familj plussa att Camilla, Anette och två kompisar till Whan kom oxå. Det var ju trevligt och lite lite kallt.  

Jo jag kan ju varna alla er som har tänkt grilla bläckfisk......GÖR DET EJ! 

Whan och hennes två kompisar hade med sig torkade bläckfisker som dom grillade !! Allså förbannat vad det luktade!! Jag är fan inte känslig mot lukter men det lukade fan inte bra, men åt andra sidan så lukter ju säkert inte surströming gott för dom...hihihih

Sedan vart det hem och ringa till Joel och Louis. Vi fixade skjuds ,jag och Micke och Camilla och for dit. Allt som ska hända hände där. Vi tände en STOR brasa, drack sprit och öl, någon ramlade och gjorde sig illa, vi kissade ute i skogen, och skrattade en massa. Det var helt enkelt en jätte trevlig kväll med underhållning på hög nivå. 

Tack till världs folket och till vi andra som med verkade!    

Själv klart var dagen efter ett faktum och lettjan men skräpmat vart en självklarhet. Även idag har varit en himmla lugn dag och soffan har varit vårt andra hem, men inte för att bakfyllan höll i sig till idag utan för att vädret har varit så fruktansvärt tråkigt.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på big brother.

Hoj på er

Av Isabella - 2 maj 2011 21:24

Tjo hoj ¨på er alla  

Har rensat min kamera på lite foton som jag tänkte dela med mig av

   Detta var mitt PUSS ägg som jag fick istället för ett påskägg   

 

  

Under påska helgen hade Micke kokat ägg till frukost och ritat fula gubbar på dom, det var väl lite roligt ?

  Skillnaden mellan mig och han är att jag fryser hela tiden, medanshan klär av sig hela tiden   

    Sängen är vårna främsta träff punkt i familjen Lindgrens. Här kan vi ligga och filosofera med varanndra alla tre

Av Isabella - 2 maj 2011 16:35

Här kommer bild G .

   GODA

 

Bakade blåbärsbullar här om veckan och dom vart super goda !

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards