Jag kan allt

Alla inlägg under mars 2012

Av Isabella - 17 mars 2012 10:03

God mida god morgon vänner.

Lördag idag och alla tiders väder är det ut. Har en massa saker jag skulle vilja hinna med men jag tror jag skiter i en del och bara chillar och mår gott.

Iallafall så ska vi till min lilla vän Anette och fika för hon har fyllt år i veckan och sedan ringde jag min andra vän Maria idag och grattade henne för hon fyller idag, och då bjöd hon oss på fika oxå idag. Så en massa mysigt fikande blir det tydligen. Sedan har vi tre super filmer vi ska se i helgen.

Och nu till dagens stora uppdrag.....

JAG SKA RAKA AV TUSSAN HÅRET  

Rebbe säger nej men jag har bestämt mig nu så att det kommer att komma en före / efter bild på lilla gumman efter salong besöket.

Hej så länge  

Av Isabella - 16 mars 2012 10:15

God morogn på er

ÄNTLIGEN så har jag gjort bort mina fem nätter i rad.......

Fan vad drykt det är när man inte kan sova ordentligt. Men hoppas verkligen på att få träffa denna doktor snarast, så kanske han kan ge mig något sov tips.

I helgen kommer det inte att hända så hemskt mycke. Ska ABSOLUT försöka sova så mycke som möjligt och det roligaste med alla är att jag är ledig i 7 dagar nu. Så till veckan hade jag tänkt försöka ge mig på en


GIGANTISK VÅRSTÄDNING

Kom nu ihåg att jag skrev "FÖRSÖKA" mig på den.

Har helt glömt bort att jag rökt, har oxå tappat räkningen på hur länge jag har varit rökfri. Förra helgen när vi var ut så var jag faktiskt lite avis på dom som fick gå ut och röka... 

Men inte så att jag längtade och dereglade utan mer att "ja vad trevligt det hade varit om jag fick oxå gå ut".

Men måste säga att det känns fortfarande bra. Förmodligen har jag bestämt mig denna gång efter som det går så himmla bra för mig.

Nä killar och tjejor nu blir det en dusch och sedan en tripp till stan för att förhoppningsvis träffa Molly mus  

Nä jag skojar hon heter inte "Molly mus" hon heter Molly och är Mickes pappas tjej. Jag hoppas hon har tid för en lunch så vi kan skit snacka en stund. 

Kram på er alla   

Av Isabella - 15 mars 2012 22:51

Tjena och god kväll läsare.

Har hoppat bloggen igår pgr av att jag hade datorn hemma. FÖRLÅT mig!

Det har väl inte hänt så himmla mycke i veckan. Gör idag men femte natt och jag är så trött så jag håller på att fallaihop.

Just nu är jag inne i en period när jag inte sover bra alls. Vaknar typ 500 gånger på 4 timmar, vrider och vänder mig och känner typ paniken för att jag inte sover. Liksom en ond cirkel bara.

Tur som  bara den att mitt jobb ska kalla mig till en läkar kontroll strax så kanske läkaren kan ge mig några tips.

Ibland när folk frågar hur det går att jobba natt, berättar jag ju att " ja jo det går fint men att jag har problem att sova på dagarna. Då säger NÄSTA alla......

-JA men DU måste försöka sova på dagen annars så kommer du inte att orka??? 

JAG VET DET REDAN!!!! Jag vill liksom sova men det går inte.............

Färdig klagat av mig nu.

Iallafall så igår fixade jag till en gudomlig middag hemma. Det vart INDISKT på fusk viset.

Jag har ätit indiskt typ 4 gånger förr på resturang och det är ju fan SUPER GOTT!!!

Så i går ville jag göra lite mys hemma för min familj så jag drog till affären och handlade detta...

   

Hade verkligen inga förväntnigar på att det skulle smaka som på resturang MEN det var fan inte långt ifrån  

Förbannat om jag får skriva så så gott det var. Jag gjorde två rätter. En med fläskfile i och en med kyckling, köpte naan bröd och ratta sås.

Verkligen super gott och för er som gillar indiskmat rekomenderar jag dom här produkterna väldigt starkt.

DEt vart så mycke mat att jag hade turen att få äta det igen idag.....

Nu kommer helgen och jag ska fan bara slappa. Försöka sova så mycke som möjligt och så har jag tänkt PREMIÄR grilla. Förbannat vad jag längtar efter grillat och en grillad majskolv.

Nä nu ska jag krypa ner under min filt här på jobbet för jag fryser så näsan är blå och slö titta på tv.

Puss och kram på er tills nästa gång   

   

Av Isabella - 13 mars 2012 20:30

God kväll

Förbaskat så trött jag är just nu, och jag har ju endast 12 timmar kvar   Idag började ju dagen med att jag var tvungen skjudsa Micke först till doktorn och sedan hem och packa in sur ungen i bilen och skjudsa henne till Vitberget för friluftsdag. Sedan hem och lägga mig.

Jag komme mig väl inte i säng förrän kl 10 och då ni då var man ju över trött och det kröp bara i kroppen, vred och vände mig i en timme innan jag somande. OCh vakande igen vid halv ett.

Så ALLDELES FÖR LITE SÖMN ska ni veta........

Efter maten var man ju trött som bara den och då komme Micke med en bra ide att vi skulle lägga oss i soffan och se film och vila.

Ja okej tänkte jag då kan jag sova (brukar ju ha super lätt för att sova till film) fram tills jag ska fara.

Men vad händer???? Jo han slår på typ världens bästa film, det är en sannings film och den är hemsk...

Se den jag lovar er ni kommer inte bli besvikna.....

 

DEn handlar om Sudan om en krimenell kille som blir troende och vill göra något bra av sitt liv, han åker till Afrika och försökaer hälpa föräldralösa barn och han slåss mot rebellerna....

Det är en sann berättelse och man känner verkligen hans förtvivllan och ilska.

Detta är den riktiga killen som han spelar


   

   

Av Isabella - 12 mars 2012 21:42

God kväll mina läsare. Måndag idag och jag har missat skit tvätt tiden!!!  

Blir riktigt sur för att nu kommer tvättkorgen blir typ överfull och jag kommer att va skit irri över att vi har så förbaskat mycke tvätt.

Men inget att göra åt typ......

Idag lyckades jag sova fram till kl 13.00, min tanke var att gå och lägga mig efter middagen, MEN glömmde att Rebbe skulle klippa sig i dag så att det vart inget sova för mig.

Har ÄNTLIGEN lyckas att få ner lite bilder från telefonen till datorn. Men vi är inte riktigt kompisar jag och kameran än. Och det var typ bara fyra bilder som var något att han. Verkar som det var en " jag blundar på kort" kväll. Tror att banne mig varje kort blundade någon på....hahahahh konstigt.

Så här har ni dom

       

Idag har jag oxå försökt bena ut detta med att min så kallade helbror har kommit tillrätta. Tror jag har bestämt nu att jag kommer att erbjuda mina syskon och mamma att komma upp till sverige men inte med respektive och barn, vill dom ha med sig dom får dom betala det själva. Kommer at vänta tills min bästaste chile vän Glenn kommer så kan kanske han hjälpa mig att skriva ner ett brev och förklara för dom hur det ligger till och vad jag har att erbjuda. Tycker ni det låter kolokt eller?

Mycke att smällt och mycke att ta in.......

   

Av Isabella - 12 mars 2012 01:36

Ja ha kompisar nu händer det grejor.  Såg i går att jag hade fått meddelande från min ena syster Arazely på facebook. Orkade väl inte riktigt läsa det så jag gjorde det idag istället och vad fan händer???  

Så här stod det i hennes meddelande ......

" Hej syster verkade känna vår bror öppna Curanilahue kom för att se oss och min mamma är söt är lika till dig snart jag skicka bilder till den conoscas kyssar"

Erter jag tänkt en stnd på vad hon skev och förmodligen menade fick jag se denna bild


 

Då förstod jag att detta är min helbror!!! Som tydligen hipps vipps har tagit kontakt med mamma.

Han till vänster är min bror ,mamma och min brors barn.

Vi pratade om han när jag var nere, men då lät det som han bodde i NORRA Chile och var typ 40 år. Historierna har variterat fram och tillbkaka från min mor, så jag vet inte rikigt vad man ska tro. Jag är lik han men om han verkligen är min helbror vet jag inte. Iallfall så är det då trevligt att få kontakt med han och jag har kanske några frågor jag skulle vilja ställa till han.

Just nu har det känns så himmla bra i beslutet att inte åka till Chile på hemskt länge men nu vart det ju konstig igen !!!! Skulle ju verkligen vilja träffa han..... dessutom bodde han inte i norra Chile. Han bor 2 timmar från mamma......

Skulle vara så himmla roligt att träffas och vem vet, han kanske vet vem våran pappa är och vart han finns??

Helt sjuk vad skaer förändrar en snabbt.... nu varrt det här ju skit kontigt i mitt huvud, och hur ska jag göra nu????


Av Isabella - 11 mars 2012 10:05

Tjena och god morogn allaskitar där ute i cybervärlden.

Söndag och helgen har passerat som en orkan genom Skellefteå.Igår var det första slutspels matchen och det gick ju bra, inte PERFEKT men bra. Efter denna fantastiska hockey debut började TJEJ FESTEN !

Men allså så himma trevligt vi tjejor kan ha. Mycke skratt och mycke snack. Att vi tjejor får träffas snacka lite skit om våra FANTASTISKA karlar är ju typ det trevligaste som finns. Tog oxå lite bilder med min finaste telefon MEN jag är inte riktigt full lärd när det gäller mobilen. Gjorde ett försök att ladda ner bildern till bloggen MEN misslyckades totalt. Så om jag hinner idag ska jag föra över dom till datorn och lägga ut dom ikväll.

Sedan skulle jag oxå villja höja glasset för typ det nya (lite fräschare)  stället KUNGSGRIlLEN ! Allså vilka goda kebaber dom har  där. Nästan som på Parslivs tiden.

Gillar skarpt och dom arbeter skit fort, man beöver inte vänta länge ska ni veta. Nä nu ska jag gå och gossa ner mig i sängen med gubben men vi kan ju höras sen om ni vill.....eller........jo viskt kan vi det.



Av Isabella - 10 mars 2012 08:44

Tjena vänner och ovänner

Lördag coh solen skiner starkare än någonsin ute. Dagen ska bjuda på en stan tur, hockey och fest idag. Känner mig satans upp rymmd över detta. Har inhandlat skor som jag visade er. Men måste föresten berätta för er att jag vart kissad på direkt....hahahah  

Köpte ju dom dör skorna för 199:- och var rätt nöjd. Men dom var ju inte riktigt vad jag ville ha men helt okej. Iallfal så for jag och Mcke igår på en loppis här i stan och vad fan ser jag???!!!!  

Jo precis sådanna skor som jag ville igentligen ha och i skin, vad tror ni dom kostade???


10 KRONOR   

Man blir ju fan kissad på !!!!

Men vad göra köpt är köpt och jag var ju förbakst snabb på kasta bort kvittot. Funderar på att fara tillbaka och köpa dom där för 10 kr oxå, men Micke blir väl tokig på mina skor . Manen i huset har farit och fiskat idag så man är ensammen idag oxå. Sitter just nu i min one pice och är som förlamad. Ska snart ta av mig den och börja röja lite här hemma och sedan dra mig till stan. hittad denna video om "Sveriges man" PERSBRANT. kolla in dom få sekunderna i slutet av filmen när han visar sin mage   Helvetet vilken karl!!!!!

Hoj 

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards