Jag kan allt

Alla inlägg under mars 2012

Av Isabella - 9 mars 2012 05:23

God morogn vänner  

Fredag idag och jag kommer att vara ledig fre och lördag. Förbaskat bra tycker jag. För på lördag kommer det gå av stalpel året tjejfest tror jag och jag ska medverka.

Hela veckan har gått och man kan väl säga att det har varit en mamma/dotter vecka. Rebbe har ju haft lov och hela veckan har hon varit med mig på stan och följt mig  och handlat. Trevligt och nyttigt. Igår var vi en sväng på Solbaken för att inhandla 4,5 kg apelsiner. Då passade vi på att åka in på Skohuset för att kolla på skor. Jag har ju länge viljar köpa ett par party skor. Inte stövlar utan nårgra med klack med ända låga om ni fattar. Iallafall så när vi var där inne hittade Rebbe några skor hon oxå prova (snygg skor med ganska hög klack). Hon krängde på sig skorna och säger till mig....

- Men dom här var inte sköna!!!

Jag kollar på henne och skon och ser att spetsen på son pekar åt fel håll!!!   Men för fan då har hon satt skon på fel fot!!!

Gud vad vi skrattade.......

Jag provade oxå först en sko som jag tyckte var skit snygg, MEN klacken var ganska hög. Och för en platt fot som mig så går det inte. Ser verkligen inte bra ut med sådannna tjejer som köper skor och så staplar dom sig fram.....nä lite själv distans har jag och fattade rätt snabbt att detta inte skulle gå. Så jag hittade ett annat par med minder klack.

Igår hade jag tänkt träna men hann inte för att jag hade ett möte med Geratriken hemma hos mamma. Skit jobbigt var det, att behöva se en männsika bli besviken och ledsen, men ibland måste saker göras så att så blev det.

Men skönt iallafall att någon som kan denna skit sjukdom ser och bekräftar att jag inte har fel i min bedömning.

På kvällen komme mamma hem på middag och sedan vart det jobb för mig.

Idag blir det att sova en liten stund, dra och träna, köpa lite cider och hem och laga mat. Kvällen blir nog fruktansvärd lugn. Så vi synes sen kompisar.



  

Av Isabella - 7 mars 2012 08:09

Morgon kompisar.

Onsadag idag och dagen har väl börjat som vanligt. Hade tänkt ta en vilodag idag från gymet, MEN jag tror jag far. Kroppen ömmar och fisandet är ett faktum. Blir alltid så här när man börjar träna och äta nyttigt. Magen blir som chockad och börjar bilda gaser....jag kallar det att magen rapar.

Iallfall så tror jag att jag åker ändå och hoppas på att det inte är så himmla många när jag ska springa och fisa samtidigt  Har nu oxå tagit mig i kragen och laddat över några få bilder som jag tagit med mobilen. Allså lite besviken är jag faktiskt. Inte på kameran eller så , men två bilder hamnade fel väg och när jag roterar dom på den här datorn säger den att dom går inte att spara så för det fattas ett specielt program eller nått!! Det gör mig skit förbannad rent ut sakt. Jag själv blir skit irri när fokl lägger ut bilder och så är dom fel väg!!

 

Jag måste göra om dom i den stora datorn där vi har photoshop. Då går det säker. Men just idag kommer jag att lägga ut 2 bilder på något jag vill ni ska se.


Börjar med en enkel katt bild på tjockisen. Och kan meddla att hon är fan latar än mig!

 

Födelsedags middag på Tatung med mamma. Alla har så himmla glada miner NOT!!!

 

En vår och is bild bra för att ....

 

Sisst och mins lilla Vicente. Lik pappa så det skriker.

Skiter i att lägga ut dom felvända bilderna för jag blir så irri på dom. Men vi syns förmodligen i kväll för jag jobbar.



  


   

   



Av Isabella - 6 mars 2012 08:33

Men god morgon på er.....  

Idag känns detsom hela min kropp är överkörd. Allt i sin ordning efter som jag besteg tränar beger igår. OCH jag ska säga er att jag är JÄVLIGT stolt. FAST jag inte tränat på mer än att år, matat allt skit jag kan, och framför allt rök en massa cigg, SÅ LYCKADES JAG SPRINGA EN KILOMERTER UTAM PROBLEM!!!   

Va hur bra var inte det. Allt detta känndes som jävligt peppande och därför går jag dit igen idag och kör ett till pass.

Igår byte jag ut våran bakmaskin mot en jucie press. En sådan där man kan få ut morots saft ur morötter. Sissta tiden har vi köpt dyr nyttig färkspressad jucie och tänkt då köper vi en i stället. Men när man räkan r blir det inte så hemskt mycke billigare med en sådan. Bara om man hittar frukt på extrapris. Det går en hel del frukt kan jag lova när man ska ha fram typ en liter jucie. Men det är gott och nyttigt.

Nä nu ska jag ta på mig kläderna snabb fika en macka och sedan bege mig till gymet. Hoppas det kämd lika bra idag som igår.

Vi syns sen......  

   

Av Isabella - 4 mars 2012 23:55

Tjena klockan är snart 00.00 och det blir måndag. Dagen DET när helvetet kommer krypandes över än.

Nu funderar nu säker på VAD ÄR DET SOM HÄNDER???

Jo jag ska börja träna och ÄTA NYTTIGT.

Gud förbannat så himmla jobbigt det känns, men jag vet att jag MÅSTE gör detta nu.

 

Har nu dragit och ursäktat detta ett tag (kanske FÖR länge) så nu är det dags att bege sig in i den självplågande världen. För en människa som är BEKVÄM, LAT, GILLAR ATT ÄTA GODIS, CHIPS och dricka dricka är detta ett HELVETE. Men har jag klarat att sluta röka så ska jag vinna över min latmask som har vuxit sig stor som en LATORM!!!!

Jag ska ladda min mp3 med en massa hårdrock och metall och bege mig till gymet och kämpa tills jag får en hjärtattack, för sata masken/ormen ska ut ur min kropp NU!!!! Jag ska kämpa tills jag känner blodsmak i munnen......

Har planerat att försöka komma mig till gymet minst tre gånger i veckan.

Tror att gymet kommer att bli den enkla grejen att genomföra, att inte äta godis,chips och dricka på veckorna blir en svår nöt att knäcka för mig. Och specielt efter jag slutat röka, för då har man ju verkligen tyckt synd om sig själv och tryckt i sig allt man kommit över i socker och fett väg.

Har i dag förberätt mig genom att raka mina ben/ armhålor så jag ska kunna flaxa runt på gymet utan att folk ska tror jag är ett stort HÅRIGT troll, bättre att vara ett hårlöst troll  

Iallfall idag vänner har jag sovit som en klubbad säl. Pallade mig upp kring ett, tog en snbb dusch och begav mig till lilla söta Moa och henns otroligt gullia lilla bebbe Vicente (tror det stavas så). Oj så söt och lik pappa han var tycker jag. Tog en bild som jag tänkte lägga ut här, men glömde sladden hemma så det får bli en annadag. Men vi hade en mysig snacka skit stund.

Sedan hem och göra middag till mina utsvultna. Sedan vart det film till jag började jobba och här är jag nu.

I morgon kommer jag att åter komma med en jävligt nöjd minn. För nästa gång jag skriver skajag ha typ femans träningsvärk!!! Önska mig lycka till nu vänner och ovänner!

Sov gott    



Av Isabella - 3 mars 2012 21:27

Tjena tjena kompisar.

Lördagkväll och Aik lyckade tydligen tillslut slå Luleå. Mycke bra så slapp dom där tattar luleborna åka hem och vara glada  

Idag har jag sovit, städat,gått en prommis,lagat mat, skjudsat Rebbe på träning,sett tv,hämtat Rebbe från träning, sett tv och farit till jobbet.

Helt jävla enkelt en vanlig helg allså.  

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle fara ner till Umeå på House of Metal , men det vart inte för vi ska ju på hotell i Luleå...... oj då...... när Rebbe spelar där i slutet av mars..... 

Så vi skippade Umeå i helgen, men jag är skit sugen och det hade varit super roligt att få åka ner. Men man kan ju inte göra allt roligt. Man måste ju tydligen ha tråkigt för att uppskatta det roliga oxå.  

Imorgon ska gubben och pimpla, Rebbe träna och jag lata mig i sängen fram till eftermiddag då jag ska fara och hälsa på Moa och bebben.

Funderar om jag ska ta med mig fika? Vet ju hur det är att ha små barn, man har ju liksom inte tid att tänka på sådant. Eller så skiter jg i det och tar med en bannan till henne och en till mig...vi får väl se hur det blir.

Iallafall så kommer söndagen att bli lugnare än lördagen. Har sedan i går haft som värk i magen / livmodern. Vet väl kanske inte riktigt vad som gör ont, men det är som en molande värk. Blir det  inte bättre på måndag så måste jag väl höra av mig till gyn. Känns inte peppande men man kan ju inte ha roligt jämt som jag sa. Och näääää jag är INTE mad barn, jag är inte bajs nödig... nu har vi rett ut det.

Inatt blir det ordning och reda på jobbet och jag har en del uppgifter i natt jag ska genomföra. Sean kanske det blir att kolla igenom mitt schema för att jag hr tagit på mig att bestämma vad fotbollslaget ska göra för att tjäna ihop mer pengar. Dom har ett mål nu och det är att dom ska till Spanien på fotbollsträningsläger i en vecka. Så nu måste det jobbas en del för att skrammla ihop pengar. Så jag ska inatt kolla runt lite på olika saker man kan sälja och olika jobb dom kanske kan göra.

Nä nu skajag sluta tjata runt här och häls aer en rikigt god natt. Vi hörs nog i morgon.

Sov gott nu och dröm om något rikigt roligt....        

Av Isabella - 3 mars 2012 06:39

God mrogn vänner och bekanta  

Idag är det lördag och jag känner mig underligt glad. I natt har jag surfat mellan alla dessa Apps som finns. Allså en helt ny värld har ju öppnas för mig nu. Det finns ju allt mellan himmel och jord att välja mellan i allt man kan tänka sig.

Tex en jätte bra grej. Nu är ju alla kalas klara och jag ska ju börja äta nyttigt. Jag är ju tyvärr en människa med hemskt dålig karraktär och jag behöver verkligen i pogram där jag kan se vad jag stoppar i mig och hur mycke jag får stoppa i mig. Helt enkelt ett kaloripogram. Detta finns på nätet och kostar i månade MEN i natt hittade jag en App med en sådan tjäns FANTASTISKT!!!  

Pluss en massa roliga spel, budget hållar och annat roligt. Idag hoppas jag på att kunna sova så mycke som möjligt. Har ju haft lite sömn svåriheter sedan jag kom hem från Chile, men känner mig då så skit trött just nu så det känns som jag skulle kunna somna typ NU.

Kramis på er så hörs vi sedan


Av Isabella - 2 mars 2012 23:58

Tjena vänner!

Två hela dagar har gått och jag har inte lyckats skriva ner några rader till er! Men jag har INTE dåligt samvete för det för jag har ju haft en del att stå i. Jag har ju så himmla många fantastiska vänner som ville bjuda mig på lunch nu i veckan när jag var ledig två dagar   På onsdag var det jag och mys Linda som dejtade på Monaco och snackade en massa skit. Mycke trevligt. Nästa gång bjuder jag gumman.

Torsdagen vat en hektiskt dag. 

Vaknade vid sex att Micke sprnag i väg på toa. Det tryckte nog på i lilla snoppen. Sedan hörde jag hur det klingade och skramlade, och hipps vipps så komme han med två STORA kandelabrar. Precis vad jag önskat mig. Strax efter sjuk kom Rebbe med en virkad grytlapp till mig och la sig i sängen med oss och mös en stund. Verkligen jätte mysig att ens 14 åring vill någon gång lägga sig med oss i sängen och mys fortfarande. Ett stort pluss för det  

Sedan vid nio klev jag upp gjorde två tårtor till min broder som oxå fyllde år.

Vid 11 tiden for jag och KÖPTE mig en egen pressent. En Iphon 4S

    

Vit och fin som den på bilden. Helt onödigt men roligt. Pryl tjej som jag är.

Sedan in till stan och stress äta en lunch med Camilla. Tack det var trevligt men kort. Tur du pratar fort Camilla så vi fick en del sagt en då   

Hem hämta mamma och tårtorna  och iväg till Rolfs jobb och överaska han med tårta.

Fika visa mamma hur han jobbar och hem igen för att hämta Rebbe och Micke och iväg till Tatug för att äta middag. Mamma bjöd oss och Rolf på mat. Åt så jag fick en super dumping och trodde jag höll på att dö ett tag. Efter middag direkt upp till Ett föräldramöte med fotbollen. Så vid åtta kan vi väl säga vi var hemma  

Då hade Kalle och Molly varit förbi med en gullig blomma till mig. Tack så hemskt mycke det värmde Molly! Slö kollade på tv och vid tio tiden stupade jag i säng. . . . 

Tack alla ni som grattat mig på Facebook och ni som ringt och skickat meddelande.

Nu är ALLA kalas över och NU börjar mitt nya bantar liv!!!!

På måndag lägger jag upp ett tränings pogram för mina veckor. Börjar lugnat och ökar.

Helgen kommer att bestå av jobb så, så himmla mycke spännanade kommer ni inte att få höra. Men håll ut vänner! Helt plötsligt händer det !

Kram och god natt på er . . . . . . 

  


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards