Jag kan allt

Alla inlägg under september 2012

Av Isabella - 17 september 2012 01:57

Hej min tappra läsare   

Troligen ligger dom flesta av er och sover och det gör ni rätt i tycker jag. Helgen har passerat och det han ju banne mig inte änns bli helg så var den slut.

Fredag blev det bio på hemma plan. Vi såg....Snövit och dom sju dvärgarna. En ny verstion och kanske en lite mer vuxen vertion. Inte den absolut bästa filmen jag sett men helt klart rolig att se när man läst sagan typ tre tusen gånger som lite.

Lördag var det fullt upp. Vi klev upp kring 9 och fikade. Sedan blev det att fara till Rovön och ta lite kort. Min modell var Rebecca och Micke fick vara med på ett hörn oxå. Hade tänkt ha bilderna klara till idag så ni hade fått se men tyvärr har jag inte hunnit, så dom kommer väl förmodligen i veckan någon gång.

Efter det drog vi vidare till Medle på "skörde" markand. Ja stort var det inte men vi lyckade hitta snittgurka,lingonsyl och honung. Jag älskar verkligen att köpa när producerat och hemmagjort. Då vet man att allt vad EE meddel inte finns i maten. Jag är nämligen helt övertygad om att allt sådant och konserveringsmedel vi stoppar i oss lagars och frambringar cancer och mycke annat skit. Så hädan efter ska jag FÖRSÖKA handla och göra skaer så mycke som möjligt själv   

Efter Medle pep vi iväg till Lena och Tonys nya stuga i Långviken och plockade äpplen. Så himmla trevligt och så himmla fint det var där. En super gullig stuga, men många super gulliga småhus. Snäll som Lena är så hade vi fått lov att plocka äpplen, och vi plockade och plockade och plockade......

Tre påsar med äpplen resulterade i 5 liter "ÄPPEL MUST" som vi har gjort idag.

För er som inte vet så är ÄPPELMUST ren äppel saft, utan socker och bara full med vitaminer. Super enkelt att göra och det håller länge på flaska. Jag kommer att skriva ut receptet på min blogg oxå.

Så allså idag vart det must fabrik, fotbollsmatch, middag och sova för mig. Och just nu sitter jag på jobbet och lurar på min farm i telefonen   

Pöss på er!    

Av Isabella - 13 september 2012 21:21

Hur i fridens namn tänkte jag  när jag ladda hem detta spel på min iphon ??

HAY DAY !

 

Allså detta är ju ett evighets spel. Som ni fattar går det ut på att sköta en farm, med vad allt det innebär !!!!

Jag är ju så himmla svag för alla sådanna här spel och om jag börjar kan jag inte sluta!!

Hur tänkte jag ???   

Har nu suttit 1½ timme i min lugnan ror och bara skördat, bakat,mjölkat och väntat på mina hönor.......

jag blir tokigt på mig själv.

Slet loss telefonen från min hand och tvingade mig själv med våld att plocka upp dator för att skriva till er.

Och funderar jag ju ännumer på hur coolt det inte skulle var amed en Ipad att spela på detta fantastiska spel?

STÖRRE skärm mer ljuvligt ljud när jag ska skörda .....så himmla mysikt det skulle vara   

Vem försöker jag lura???

Iallfall så idag har jag sovit super bra, trort att min lilla tjej har varit hemma från skolan med mag ont. Och vilken tur jag / vi hade att det INTE var magsjuka!

Sedan efter maten var det städning och ihopvikning av tvätten jag lämnat i tvätt korgen i två dagar.

VARFÖR är det så tråkigt att vika tvätt???? Har hart jätte många som tvättar, tar in det men orkar inte vika den. Och om jag lyckas vikade så ligger sockhögen kvar för det är då något som jag verkligen HATAR, att para ihop sockar.

ÅÅ herre gud, jag har råka setta på puch meddelande på "farmar spelet" så nu piper min telefon att det finna saker att skörda......   

Måste berhärska mig en stund till....

Idag fick jag oxå tid för att fräffa min nya brukare om ca två veckor. Kommer att bli spännande!

Nä nu ska jag kolla in tv lite så vi får väl kanske höras inatt....

(trodde ni ja )   


Av Isabella - 12 september 2012 21:14

God afton läsare!

Sitter nu igen på jobbet och har två nätter framför mig. Mysigt för att jag får träffa min gulliga arbetskamrat Kicki !

Det var ett tag sen jag träffade henne så det ska bli super trevligt. Satt idag och funderarade på mitt ya jobb, hur jag ska lägga upp mina arbetade dagar, hur jag ska börja försöka hitta mig en tränings kompis, hur jag ska njuta varje kväll jag kryper ner i sängen......ja helt enkelt hur bra dettta kommer att bli    Givetvis finns det en del nackdelar att jobba dag oxå. Som natt personal blir man ju ledig en del dagar och jag har ju haft turen att vara ledig var tredje vecka och det kan jag ju lova att så kommer inte mitt nya liv se ut. Men jag kommer att trivas med att få vara vaken på dagen och det känns som att det är det som räknas just nu.

Idag har jag oxå lyckats med att bli rödhårig som bara den. Köpte färgen för längesen och ahr låtit den bara stå. Så idag gjorde jag slag i saken och färgade håret SJÄLV utan att söla ska ni veta !   

Min gubbe där hemma är verkligen ingen som säger något när man har gjort något med sitt utsende. Och jag vet inte rikgit varför. Han ser det klart men han lägger inga komentarer iallfall. Idag när han komme hem kollade han bara storögt och frågande på mig och gick bara vidar......så är det varje gång jag klipper mig eller tattuera mig eller köpet kläder.....konstig känsla ?

Men jag tycker det blev bra och det kommer att bli bra till dom fina höst färgerna som kommer snart   

Nä mina läsare jag har inte så mycka att skriv egentligen men jag återkommer väl om jag kommer på något vettigt!

Kram på er som får sova och sov gott    

Av Isabella - 12 september 2012 13:42

Tjenare vänner och läsare   

Det är en ganska glad / stolt tjej som skriver idag. Som ni säker ha förstått så har jag sökt nytt jobb nu efter sommaren. Och igår vart det klart ! Jag ska börja som personligassisten här i stan, och inte natt något mer   

Jag har trivst bra på min natttjänst, men efter 3½ år känner jag att nu är det dax att tänka på mig själv och min kropp. Jag är ju i grund och botten INGEN kvällmänniska. Sedan med tanke på kost och allt är inte natt det ultimata om man vill få in lite rutiner kring mat. Så kanske om ca tre veckor hoppas jag på att få gå på mitt nya schema och börja mitt nya liv med att jobba dagtid, luncher, middagar och få sova alla mina nätter hema i min säng !

Jag känner mig rätt stolt över mig själv pgr av att jag har inga utbildningar att skryta med men jag har sedan jag var 18 år hållit mig med jobb. Sedan kanske inte jag har ett välbetalt jobb, men ett jobb jag trivs med. Jag gillar att ta hand om folk och göra folk glada. Vad är bättre att ha ett jobb eller att vara kräsen och inte ta jobba med mindre lön? Men iallafall så nu börjar mitt nya liv snart och jag längtar verkligen. Men nu ska jag vara ärlig och säga först att min nya brukar måste ju först godkänna mig, det ska ju liksom klicka mellan oss oxå! Så det är väl kanske inte spikat till 100% men vem kan inte motstå mig ........skojade !!!   

Idag har jag varit vaken sedan 7 pgr av att jag följde min mor till rönken och det tog tid kan jag lova.

Jo ...jag han ju elda upp mig där oxå!!   Som alla vet så kan ju mobiler störa medicinskutrustning.

Jag satt där i min lugnan ror och även en ung tjej (ca15-18år) med sin mor. Både jag och hon satt och plinkade på våra mobiler. Helt plötsligt kommer det en "gubbe" och frugan och slår sig ner. Gubben skyndar sig att säga till flickan :

-Du vet väl om att det är FÖRBJUDET att använda mobiler här!!! Det sitter lappar överallt...att du inte sett det!!!

Flickan säger generat att ja förlåt mig jag stänger av den genast!

Jag sitter tyst och kokar av ilska, för jag har nämligen läst dessa skyltar och det har inte han TYDLIGEN!!

Jag går ut och röker och läser skylten en gång till för att jag funderar på att konfrontera denna "viktigpetter" !

På skylten står det så här:

Mobiltelefoner och radiosändar ÄR TILLÅTET att använda på dessa platser, men tänk på att dom kan störa om man är närmare än 1½ meter från viss medicinskutrustning. OCH respektera rum/zoner med skylten "mobilförbud"!

Ialla rum du går in i på rönken sitter det en bild på att där inne får man INTE ha på mobilen( helt klart) förståss! Men ute i koridorer är det helt okej att sitta med mobilen "GUBBJÄVEL" läs innan du ska vara en viktigpetter!!!!!

Tog givet vis inte ton när jag komme in men hade lust!! Hade han sakt något till mig hade jag sakt något, men nu gav han ju sig på en mindre.

Nu så fick jag vara lite sur oxå   

Nu på eftermiddagen har jag lunchat med oa,Glenn och lill bajs ansikte Vicente. Trevligt och sedan fick jag min en mindre prommis oxå.

 

Nu blir det färga håret vila och vila,för jag jobbar i natt!

Hoj vi hörs sedan!

Av Isabella - 10 september 2012 08:42

Hej hej och god morgon.

Inatt gjorde jag sissta natten på två dygn och jag ska väl inte sticka under stolen med att jag ser fördjävlig ut just nu    Trött men glad endå. När jag komme hem så stod Rebecca och fönade håret som bara den! SKOLFOTO idag !

Detta frambringar en oerhörd ångest hos henne att hennes hår ska bli förstört under dagen. Och tillråga på allt så ska dom inte ta foto förrän på eftermiddagen.

Jag och hon är verkligen inte lika.

Hon sminkar sig varje morogn, fönar,plattar eller lockar håret varje morgon.

Jag kliver upp och tar en borste och drar den (om jag hittar någon)genom håret. Sminkar mig ALDRIG (ibland när jag ska på fest) i det vardagliga livet.   

En kortfattad insikt OLIKA !

I natt har jag surfat runt och kollat in en massa saker bara för att. Mobilskal!

En helt onödig sak, men dock så roligt. Hittade några sidor om att man kan göra ett eget med ett eget foto.

 

Trevligt tycker jag. Har suttit och provat med olika foton. Men just nu får allt sådant lyx vänta ett tag till.

Såg även på Hemtex att dom ahde ett skal man kunde brodera på. Det var ju lite roligt oxå. så på nätet en massa bilder på skal som folk gjort och jag ska nu undersöka lite till om man hittar något mönster.

 

Som ni såg så idag när jag åkte hem skrapa rutorna på bilen. Det var kallt och tråkigt. Jag försöker intala mig att solen kommer ju iallfall och att sommaren är inte slut.

Men det funkar inte snart, nu är det vinter vi går mot. Jag försöker se positivt på detta och tänka på hur mysigt det är att tända ljus och mysa i soffan.

 

Nu ska jag ta mina tvättkorgar till tvättstugan och HOPPAS den som tvättat före har tagit bort sitt könshår!

Pöss och kram på er så hörs vi sedan.


Av Isabella - 10 september 2012 08:08

Idag nu på morgonen vart det så här ! Frost p rutan och ingen riktig skrapa! Man tager vad man haver :)

Av Isabella - 8 september 2012 20:24

God afton min läsare   

Hur har ni det så här på lördag kväll? Själv sitter man på jobbet och kollar in tjejor som gör snygga bröst osv ! Tänker själv att OM man var oberonde av pengar (säger man så) så skullej ag nog kunna slösa lite på att fixa till en del saker.

MEN nu är ju inte fallt så, så det är ingen ide att fundera OM.

Just nu lider jag av en stor stark VILL HA period. Jag vill ha och göra saker så det går inte riktigt ihop.

Typ ett..... vill ha

 

En IPAD 2 , inte egentligen för att jag behöver en, men så himmla roligt att få ha en. Var in på Elgiganten i fredags och var millimetern från att köpa en på en lite avbetalning. Skulle få den lite billigare än vad den var. Men jar tog mitt förnuft till fånga och backa sakkta ut från affären, men mitt ego skrikade i örata KÖP KÖP KÖP för fan !

Två........

 

Jag skulle så gärna vilja tattuera mig igen. Jag har en bild i mitt huvud. Jag älskar ju min sköldpador. Jag skulle vilja en en sköldpadda som vandra mellan Sverigen och Chile på något collt sätt.

Tre......

 

Min älskade lilla familj skriker om att dom vill fara en vecka på mini semester och bara vara vi utan några andra stör moment. Och typ nu snart vill dom åka.......  Det vill jag oxå, men jag vill så mycke saker och jag HATAR att vänta med vissa saker !!

Hur ska jag lyckas med detta? Jo jag får förmodligen skita i tattueringen och Ipade, och koncentrera mig på resan först, sedan försöka spara till paddan och sedan kanske göra min tattuering......boring......att vänta!   

Men det är väl så livet fungerar.........

Så inatt blir det att surfarunt och kolla in resor så jag kanske kommer så billigt unden som är möjligt.

Hoj jag åter kommer i natt som en röst i natten!


Av Isabella - 6 september 2012 12:44

Tjena !
Sitter nu och väntar igen för att få komma på det sissta mötet för idag. Det första var kl 10 och det gick ju super. Finns en del att tänka på men tror det kommer att bli bra i slutändan. Sedan tänkte jag igår att, ja men då tar jag en härlig dag på stan tills kl 13 när nästa möte är och äter lunch osv! Jag målade liksom upp en bild där jag skuttade fram på stan och allt var så fridfullt och roligt. Hur tänkte jag då? Jag hatar ju att gå på stan och hur roligt är det att äta lunch ENSAMMEN! Har plågat mig igenom tre timmar på stan vanndrat hit och vanndrat dit. Provade ett par jens men insåg snabbt att NÄ det är verkligen inte snyggt när fläsket hänger över kanten, så jag sket i det. Nu snart får jag komma in och sedan får jag cykla hem i stor stormen och bara krypa ner i soffan. Jag älskar mitt lilla hem och att bara gå där och mysa! Hem ljuva hem !

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards