Jag kan allt

Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Isabella - 3 januari 2012 22:10

Tillbaka på jobbet igen.

Morgen började PRECIS som jag hade för spått. Jag började att skotta bort så mycke snö jag orkade. Och lyckligt vis till slut efter mycke juckande fram och tillbaka med bilen så komme jag mig loss.

Sedan var det min kollegas tur. Tyvärr så blev det mer problem där. Hon fastqde något så grönjävligt. Efter mycke möda och stort besvär så var vi tvugna att gå och fixa hjälp av en traktor. Så för att inte tråka ut er för mycke så efter ca 45 min var hon oxå lös från sata snön. Hemma fick jag ju skotta fram garagdörren och sedna in i sängen.  

Både jag och Micke sov fram till kl 13.30 idag. inte ille pinkat kan man oxå säga om man vill. Vi klev upp, kläde oss och tog en promenad till stan för att köpa färg till våran skrivar. Promenderade förbi Ove, hittade mamma där, bjöd hem henne till oss på mat, promenerade hem, insåg att jag inte hade tomatpure, cyklade till coop för att handla, gjorde mat, slöat i soffan och nu på jobbet igen.  

Hela dagen check!!! Inte alls så himmla intressant, men det är det verkliga livet.

Nu inatt ska jag söka igen något typ av gerister för vi som är "godemän" , måste ha nya nu inför 2012 till min pårm. Förra året hittade Micke ett sådant bra gerister, men han hittade inte åt det nu så jag ska försöka inatt att hitta ett bra.

Jag har oxå hunnit prat med Rebecca idag. Tydligen är dom bara lata, men i morgon ska dom baka så få se om man får något bild bevis eller  

Sov gott nu vänner så hörs vi senare     

   

Av Isabella - 3 januari 2012 06:55

God förbaskade morgon   

Ja har nyss varit ut och satt in motorvärmaren i bilden och upptäckt att jag var tvungen att säga många könsord!

Förbaskat vad det har snöat och DRIVIT en massa skit snö fram för bilen  

Jag har konstaterat att jag kommer inte att kunna komma ut av mig själv. Jag har en driva på ca 50 cm med packad klibbsnö framför mig. Min lilla bil kommer att ställa sig på schasit om jag provar att köra över den.

Jag behöver hjälp !!!!  

Sedan vet jag att när jag kommer mig hem (efter allt satans svärande) kommer jag förmodligen få skotta fram gargporten för att komma in i garaget.

ARG!!!! TRÖTT!!!

När jag har kommit mig hem ska jag banne mig krypa ner i sängen  och bara sova, sova,sova och inget ska få störa mig .

Nu har jag klagat i förväg på detta väder.

Tack och hej sur skit snö!!!!!      

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards