Jag kan allt

Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Isabella - 14 januari 2012 20:45

Tjo ho på er......

Lördag och man sitter i soffan på jobbet med en popcorn påse i handen och kollar in SVENSKA HJÄRTAN  

Japp ni hörde rätt, den gammla 80-90 tals serien som gick på tv1 för himmla längensen.

    

Micke och Rebecca håller på kräkas när jag slår på detta hemma, så därför ser jag det på jobbet och då skonar jag dom. Visst är jag snäll?

Men är man en dokisåpa fantaskt så ska man se detta. En gammal serie men en otroligt verklighets trogen. Det är som i det riktiga livet. Man kan känna igen sig i mycke dom känner och tänker.

Idag har Micke varit och pimplat och jag skulle sova. Vaknade typ 300 gånger och vände och vred mig hela tiden. klev upp kring ett. Var väl kanske inte på bästa humöret men försökte hålla igen. Matlagning och hockey och sedan iväg för att se Rebbe spela fotboll.

Jo föresten så har jag ringt till Chile idag. Försökte först ringa min bror, för han fyller 18 år idag, men han svarade inte. Så då ringde jag till min syster Arasely och snackade så gott jag kunnde. Låter väl förmodligen som en jävla idiot som stapplar mig fram på olika ord . Efter jag ringt till henne tänkte jag att jag ringer mamma oxå. Hon vart glad och nu känner jag verkligen att jag längtar ner till dom.

Varför har man inte kommit på telepat maskin?? Man har kommit på allt annat skit nu förtiden, men inte det.

Tänk så himmla bra, inga långa flygresor. Man ställer sig bara i en maskin och hipps vipps kommer man ut på andran sidan jordklotet.

FANTASTISKT!!! Jag tror jag ska jobba på den iden. Om jag skulle lyckas så skulle jag ju vara typ världens rikaste kvinna.....

Då skulle jag inte behöva en pastamaskin,brödmaskin eller muffinsformar, då skulle jag anställa en mäster kock som gjorde bara nyttig och god mat och på helgerna var det alltid tre rätter. FANTASTISKT!!! DEt ena föder det andra som man säger.

Jo en till sak. Jag ska vara med i en tävling "fredagsmys" tävlingen med olw. Man kan vinna typ världens snyggaste munk tröja. Man skulle svara på några frågor och sedan skiva något fyndigt varför man skulle vara värdig tröjan. Micke komme på en riktigt bra sak att skriva. Men jag kan inte skriva vad det är om någon av er skulle få för er att härma mig och sno tröjan fram för mina ögon. Men när tävlingen är över ska ni få veta....

När jag googlade "fredagsmys" så komme denna bild upp bland dom första. Vet e fan hur mysig han var....

   



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards