Jag kan allt

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Isabella - 10 januari 2012 21:30

........ att kunna vara helt självisk. BARA tänka på mig själv, äta när jag vill, sova när jag vill ,jobba när jag vill, se på tv vad jag vill , Ja helt enkelt GÖRA DET JAG VILL NÄR JAG VILL!!

Så fantastiskt det skulle vara? Som vuxen har man ju turen att få bestämma ganska mycke . men det finns ju alltid dom här måstena man MÅSTE ta tag i och sedan har man ju ansvar oxå.

Allt är väl inte skit med att vara vuxen, men ibland skulle jag vilja vara ungdom och bara leva livet och inte bry mig om ett skit.

Denna klagan kommer nu av att denna vecka har börjat hektiskt.

Måndag klev upp halv sju för att fara till vårdcentralen med mig själv för att ta prover, 10 till vårdcentralen med mamma. 10.30 till stan för att träffa Mia för en lunch, 13.00 storhadla med mamma och till oss själva. 15.00 börja med middagen. Provade göra egen pasta( som för övrigt vart skit bra) åt middag vid 16.00 och sedan la jag mig i soffan för att vila för nattens jobb. Då ringer telefonen.

Det är från jobbet. Han säger att dom glömmt säga till mig men jag ska infinna mig i Umeå i natt????

Jag håller på tappa hakan och hoppas på att han ljuger. Men näää säger han det är sant. Ser hur jag MÅSTE kliva upp direkt och bege mig trött som bara den till UMEÅ. Men då säger han NÄÄÄ bara skojar med dig...hahahha

Klumpen i mitt hjärta slapp och jag pustar ut. ORDENTLIGT!!!  

I morse när jag kom hem skyndade jag mig att lägga  mig. För jag skulle nämligen med mamma till vårdcentralen IGEN för att träffa en läkare kl 11. Lyckades somna direkt och har nog aldrig på mycke länge sovit så gott som när Micke komme och väckte mig halv elva och sa nu är det dax!!!!   Slet mig upp och klädde på mig. Iväg med mamma. Efter besöket for jag hem och la mig igen och LYCKADES somna IGEN och vaknade igen av mig själv halv fyra!!!!  Så jävla skönt. Känner mig rätt pigg nu och det är en fin känsla.

I morgon har jag INGENTING som jag MÅSTE utan jag ska sova så länge min kropp vill och sedan bara chilla....

   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards