Jag kan allt

Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Isabella - 17 januari 2012 20:34

Jo ho det gör det. Det beror på vilken rubrik man har hur många som läser bloggen....hihihih  

Jag skulle kunna skriva tex "Knullad" och jag tror jag skulle toppa besökar stapeln för den dagen , men sedan är det ju kanske inte otroligt att jag skulle kunna göra ett in lägg om det MEN självklart är det roligt att ni håller ut och finner mitt ganska inrutade liv lite intressant.

Det tackar jag för mina läsare.

Iallafall så denna dag har varit en sådan där dag när jag tog på mig "hjälpar" dräkten !  Det är som konstigt att alla saker som ska göras råkar nästan komma på samma dag MEN samtidig blir det ju bara en dag som blir jobbig och resten lugnt. Nu idag den 17 jan började första mötet kl 10 på AF med broder och Försäkringskassan. Sedan komme nästa möte kl 13.00 hemma hos broder med landstinget och slutligen 15.00 med Rebecca föra att ta sissta vaccination mot hepatit A. Sedan vart det raka spåret i säng för mig. Så sov jag fram tills 19.00 och nu på jobbet.

Förmodligen inte så himmla roligt för er, men jag ska nog komma på något intressant att snacka om inatt.

Nu jobbar jag sissta natten av 5 så imorogn får jag åter igen sova hemma med min finaste man och dotter igen  

Visst lät det plutti nutti. Saningen är att det inte alls är så plutte nuttit men man kan ju få låssas eller hur. Men en sak är då säker att jag kommer verkligen att längta hem till min säng och familj när jag på andra sina jordklotet. Även om man inte kanske pratar ihjäl varanndra eller umgås, så bara att dom finns i närheten och att man ser dom ger ett visst lugn och en enorm trygghet. Men nu är jag stor flicka och ska verklien försöka njuta av resan och vara duktig.     

Av Isabella - 17 januari 2012 01:19

Allså detta med rakning?? Vem har kommit på att vi kvinnor ska vara släta över hela jävla kroppen??  

Ja nu har jag inga bevis för min åsikt MEN jag tror att det förmodligen är karlar som har fått oss kvinnor att vidta denna åtgärd?

Vi kvinnor verka ALLTID göra som männen tycker......

Allså rakade musar .rakade armhålor. rakade ben och rakade armar ....

Vi är ju en livs levande vandrande igelkotte för böveln. Och inte nog med det det klirar ju som tusan oxå när man är nyrakad? Hur roligt är det?

Nu vet jag att det här fenomet är förbaskat vanligt och vi kvinnor gör det av bara farten nu mera för det ska bara vara så.

Det är ju nästa så att om man ser en kvinna som valt att INTE göra det så stirrar man ihjäl sig och tycker typ att hon är äcklig.

Men varför?? Vi är födda med hårväxst och det måste ju vara tänkt att den ska vara där då eller? Det finns ju karlar som rakar och vaxar kroppen oxå men dom är ju inte så många. Och i det fallet så får man ju höra oftast att killar tycker att dom som gör det är fjolliga.

Nä denna ide som växst sig stark var en himmla dum ide tycker jag.

Kan vi kvinnor inte bara sluta med det alla på en gång och se vad som händer?

   

   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards