Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2014

Av Isabella - 20 januari 2014 10:39

Allså sitter nu här framför tv kl är snart 11 och jag har inte kommit mig ur min morgonrock. Fasnade fram för tv som idag pratar om kvinnornas "fiffi"  i plasktik perspektiv.

Allså verkligen???

Känner verkligen att denna värld och syn på kvinnor verkligen håller på att gå åt skogen.

Det finns visserligen en liten (verkligken liten) procent som kanske behöver göra en "försnävning" pgr av att man har fått barn eller kanske andra sjukdomliga saker. Men när man hör doktorerna prat så är det tydligen VÄLDIGT vanligt att kvinnor kommer och säger att DOM vill göra en operation för att dom upplever sig för slappa och tror deras män stör sig på det?   

Nu säger jag inte att det är männen som har sagt att dom är slapp, men kvinnan upplever det så pgr av något?

I alla dessa hundra,tusen , millioner år har vi som har fått det kvinnliga könet lärt oss att dom som har det manliga könet bestämer, är lite vikrigare.

Vi har rättat oss efter er och bugat och bett.

Vi ha fått till oss att vi ska vara smala,snygga,smart, vulgära,tystlåtna...osv ja vi alla vet vad det innebär att vara kvinna.

Hela tiden har det handlat om utsende och betende, men nu så har det oxå tydligen betydelse hur våra organ ser ut och känns ???

Allså jag dör av detta jävla påhitt.

Själv har man gått igenom livet och förstått att man inte kanske har varit en av dom där snygga populära tjejorna. Man har som kämpat hela skolgången med att försöka efterlikna dom men det har liksom aldrig gått. Alla tonår tjejor idag har det förmodligen än jävla jobbigare och idealet är ännu mer jävla upp fuckat   

Om man pratat om detta med karlar idag,så får man oftas till svar att

-Ja men det är ju ni kvinnor/tjejor som gemför er med varanndra och vi killar vill inte ha sådana hära bimbos igentligen......????   

 

VA???? Det är ni män som läser porrblaskor till 99.90%, det är ni killar som har uttalt hur ni vill att vi ska se ut, det är ni killar/herrar som dreglar över tjejen med storabröst och uringad tröja, DET ÄR NI HERRAR/MÄN/KILLAR genom alla tider har BESTÄMT hur vi kvinnor ska bete oss och hur vi ska uppträda och hur fan vi ska se ut!

Jag vet att alla män inte alls strävar efter detta och jag vet att alla kvinnor inte mår dåligt, men jag menar nu i det stora hela, vi folk måste sätta ner foten och sluta lägga orden i munen på varandra!

Och för guds skull, ha en del karlar promblem med snippor som känns för vida, tycker jag verkligen ni ska undersöka era snoppar och kanske göra en penisförstoring.

För gudarna ska veta att alla kukar är inte bra!   

 

RÄDDA SNIPPAN!

Av Isabella - 17 januari 2014 15:41

Inte sjuk sjuk utan bara sjuk   

Jag håller på att shoppa ihjäl mig. Jag spatserar genom stan och tänker att det är såååå synd om mig och jag måste få unna mig något.

Hahahahha idag tänkte jag skarpt och hårt att

-NÄÄÄ jag behöver verkligen inte något. Nu ska jag lugnt bara ta mig igenom stan och några affärer och sedan till bussen. Gick ju åt pipsvängen direkt.

Åhhh jeans på halva halva.....  endast 100:- klirr klirr och så komme jag ut med en påse.

Åhhh glitter byxor halva halva    endast 99:- klirr klirr och en till påse........

Åhh jag behöver verkligen bh och trosor.....billigt för dom här snygga.....jag tar två av varje. Klirr klirr en till påse   

Sedan komme jag mig till bussen.

Upptäckte oxå inne i ett prov rum att magen har fått en annan form.......som vanligt. Mer putande och lite mer hängande    funderar varje gång detta händer, varför tänker jag inte på det när jag stoppar munnen full ??    Finns väl bara ett svar på detta. Man är inte riktigt smart eller nått.

Idag har jag skrattat ihjäl mig på jobbet. Mitt jobb är kanske inte det roligaste jämt, man ser mycke saker man vill ändra på och hur illa våra gammla behandlas ibland, jag säger verkligen ibland ,för det är defenitivt inte jämt. Men tillbaka till ämnet. Att ha riktigt roliga arbetskamrater är fan super. Och det bästa är om dom har lika sjuk hjärna som en själv   

Så tackar för att ni finns roliga vänner, utan er skulle jag inte ha ont i mina magmuskler någonsin.   

Idag blir det att äta rester (boring, men jag orkar inte laga mat) duscha och krypa ner i soffan för att avnjuta "Rederiet"   

Ha nu en riktigt bra helg och äta lite godis och chips från mig med !


  

Av Isabella - 16 januari 2014 18:13

Min fot är inte bättre. Samma gammla onda fot. Ingenting vart bättre. Har idag jobba en typ 3 kvarts dag och jag har värk som fan just nu.

Har oxå gjort övningarna som naprapaten skickade med mig. Men ingen skillnad   

Känns jävligt surt när man betalar pengar och dom säger att

-Nu är detta fixat.....!

Och så är det inte det.........

Nu skiter jag i detta och hoppas foten inte rammlar av. Simmning är det jag ska försöka börja med. Skonsamt för leder och förhoppningsvis så kanske foten blir bättre av det.

Idag min älskade läsare. Nu har mina nagel grejor kommit. Allså jag hoppade av lycka och ikväll blir det att försöka sig på min första kund.

Rebbe, om någon så kommer hon troligen vara den bästa och sämsta kunden. Både för att jag har tillgång till henne typ 24/7 och för att hon kan vara riktigt kritisk och ärlig.

Ska bli sååååååå roligt. Alla saker har inte riktigt kommit. Det sissta paketet väntar jag på och troligen kommer inte det förrän nästa vecka.

Men jag har dom viktigaste sakerna och ag kan börja öva   

Nu ska jag kila och börja göra i ordning så vi hörs sedan   


Av Isabella - 15 januari 2014 13:09

Hallå min vänner   

Har nu itvå tre dagar funderat över detta med mina naglar. Min underbara vän Sara har ju köpt ett uv nagelkit och gjrt naglar på mig, men nu är jag typ sugen att göra om mina naglar hela tiden, så nu har jag betällt ett eget uvkit och ska göra naglar hemma.

Jag är jävlart extas och i lågor.

Vill att skaerna ska komma typ nu direkt. Men tyvärr tar det ju en -t¨å veckor innan det kommer och jag håller på att sprängas av längtan.   

     

Har beställt en massa glitter saker och fina sticks man kan sätta på naglarna. Så skulle någon vara intresserad av att bli övad på så hör bara av er.

Igå min vänner var jag till Ursviken och slet till min onda fot. Gjorde ju inte ont ett dugg och inte vet jag om det har blivit bättre heller   Det känns ingen skillnad just nu, men jag ska jobba i morgon så det är då gå testet kommer. Har fått två övningar jag ska göra och jag har börjat.

Jag hoppas verkligen till dom högre makterna att detta har gett med sig.

Tanken är ju att jag ska försöka börja motionera lite.

Så det är fasen bra att hålla alla tummer och tår på att detta blir bättre nu .

Idag när jag sprang mellan datorn och tvättstugan slog det mig att idag är det 2 veckor sedan jag tog en cigg.

Måste säga det har gått bra hittills. För två veckor sedan tänkte jag att detta kommer fan aldrig att gå.

Men men det har gått och mycket bättre än vad jag hoppades på.

Jag klappr mig själv på axeln och rumpan och tycker verkligen jag är värd detta nagelkit!   

Ikväll har jag vuxen skaer för mig. Vi ska på ett möte i skolan. Polisen och lärarae ska vara där och informera oss föräldrar hur det ser up på stan på kväll och helger.

Tur som F-N har jag inte en doter som drar runt på stan och leker cooling (som man själv gjorde)!

Men vi går dit för att endå vara uppdaterade OM Rebbbe skulle få försig att ljuga ihop någon historia om att hon ska till en kompis på kvällen eller nått.   Mig och pappa kommer hon inte att kunna lura.


Håret sitter fortfarande på plats och nu så har jag börjat vänja mig med detta. Har duschat utan att tvätta håret. Känns väl lite så där, man känner sig inte riktigt ren, men jag har tagit torr shampoo och det verkar funka.

I måndags så var jag in till en tant som är ganska mycket dement.

Hon tittade konstig på mig och jag förstod det var håret hon tittade på. Sedan komme det:

-Men vad är det för konstig mössa du har på huvudet??   

-Nä det är ingen mössa det är mitt hår.

-Men herre gud så många färger och spräckligt ???

-Vill du känna på det ??

-Nää men, näää (ser nästan rädd ut). Hur ska du göra för att ta ut dom där.........sakerna då?

-Ja jag måste ha hjälp av någon kompis, du kanske ska komma och hjälpa mig ?

-Hahahahah nääsiii vet du det där kan jag inte med (hon skrattar gott)!

Jag älskar gammlas synpunket och ärlighet.

Nu mina läsare har jag inte tid längre med er, nu ska jag ta mig till tvätten, sedan ska jag försöka slänga ihop lite grekiska köttrullar.

Pöss och kra till er


Av Isabella - 11 januari 2014 14:07

Kan verkligen inte beskriva detta fenomen bättre. Vill bara säga att, att sätta in flätor i håret är ingen dans på rosor. Tror faktiskt det gör ondare än att tattuera sig   

Hon började att fläta mitt hår föra kl 10.30 och kl 17.30 var jag klar. Endas en paus kl 12 för lunch.

Är riktigt nöjd själv , men det kommer verkligen inte bli någon mer gång. Jag har alltid vilja pröva detta och nu har jag gjort det. Nu får det här sitta typ 2 månader och sedan tar jag ut det (hur fan nu det ska gå till ?) med hjälp av min svägerska tror jag. Jag erbjöd mig att köpa hem en flaska Jäger och så får vi ta en helkväll. Kanske jag måste säkra upp med min vän Stina oxå om hon vill, om nu detta skulle ta tis dom tusan ?   

Iallafall så ni som inte har provat detta så kan jag säga det är en sabla omställning. Jag får bara tvätta håret 3 gånger i månaden, aldrig kamma mig på 2 månader. Det spänner som tusan idag (hoppas det går över) och att sova är lite obekvämt. Men det är väl en vane sak. Förutom det så är det rätt snyggt tycker då jag !

   

Idag har jag varit och jobba på förmiddagen och nu är jag hemma på timmar.

Slängde ihop en hel kyckling med stekta grönsaker och krydor i ugnen( i en stekpåse). Det lukatde ljuvligt när jag öppnade påsen och kyckligen såg saftig ut. Skar mig en kött bil ur den och tog lite ris och såsen jag rört ihop.

DET SMAKADE INTE ETT SKIT   

Vad är det för snack om att man behåller aromsmakerna och kryddningen i köttet när man änvänder sig av en löjlig påse ??? Den som sa det kan stoppa in sig själv i påsen PUNKT!

Så nu har jag torr lapat i mig dålig mat och sedan har jag slagit mig ner i soffan för att vila den sista timmen innan jag ska fara till jobbet igen.

Troligen ska kommer jag att återkomma sedan i helgen med mer skit snack.

Bajs bajs å er alla så hörs vi sen   

Av Isabella - 10 januari 2014 08:32

Tjenis vänner och bekanta   

Fredag och jag har min lediga dag och det är idag det smäller ordentligt! Kl är halv nio och jag har redan gjort iordnigen en taco buffe till mina gäster idag   

Dagen gäster består en en afrikansk tjej Malvis, en mysig fenemist Sara, en underbart roligt svägerska Ememlie och en fummlig och super bra fd arbetskollega Helen.

Idag om ca 30 min komme Malvis och hon ska nämligen fläta mitt hår idag   Sedan kring luncj kommer dom andra för att glo på mig och så ska vi äta lunch tillsammans   

Vilken tjeje/ kvinno dag. längtar verkligen, och jag tänkte att jag kommer att vara en media hora idag och lägga upp bilder timme för timme på Instagram. För er om inte har insta gram kan jag meddela att jag kommer med bilder här oxå sedan. Nu måste jag föra klart det sissta , men jag återkommer med bilder sedan mina vänner.

Lägger in en varning oxå.


GÅ INTE UT !!! DET BLÅSER SOM FAN !




Av Isabella - 7 januari 2014 14:34

Allarligt   

Har varit ledig från fredagkväll till idag på morgonen. Har haft pytte lite värk i min onda fot. I torsdag ringde jag doktorn pgr av min onda fot och att jag inte har sovit bra på J_____T läng.

När jag komme dit och föklarade att jag har JÄVLIGT ont i min fot och jag haltar varje dag. Jag berättade oxå att jag har så mycket värk att jag inte kunde sova på nätterna.

Dr (man i äldre valör) tyckte det inte lät bra men förklarade att han tyckte vi skulle ta en sakt i tagt. Och att detta med foten inte var så himmla akut. Han tyckte jag skulle kollaupp alla min värden och ta detta med sömlösheten i första hand.

Dr har väl kanske rätt i det, och alla prover som togs är inte onödiga alls, men lite av denna söm svårighet bror på foten.

Han frågade upp flera gånger om jag kännde mig deprimerad   Nja inte direkt sa jag men det är klart att om man inte har sovit på flera veckor en ordentlig natt så är man ju slut och trött och man är inte på det bästa humöret.

Han berättade då för mig att SOV medicin var han inte villig att skriva ut för det var FARLIGT och berondeframkallande.

Så han tyckte att jag skulle börja mortionera å kvällarna så jag skulle vara ordentligt trött och slut i kroppen.

Men HALLÅ farbror DR .........jag går så jävla mycekt på jobbet att min fota har PAJAT!! OCH jag haltar ju fan hela tiden och har värk......HUR SKA JAG KUNNA MOTIONERA DÅ?????   

Jag är helt slut för att jag inte får sova............

Vart är läkarkonsten på väg? Idag är lösningen:

- Ta en Ipren på kvällen när du går i säng mot värk och sedan försöker du röra på dig mer   

Jag ger upp....... jag orkar itnte gå till någon mer doktor och betal 200:- för att höra

1. Är du deprimerad

2. ta en ipren eller alvedon

 


Idag har jag jobbat en kortis dag. Skönt att mjukstarta i kaoset.

Jag och gumman åt lunch på stan och sedan fixade jag lite saker inför fredagen. Då är jag nämligen ledig och ska bli lite ompysslad.

Jag ska nämligen fläta mitt hår. Troligen kommer flera att tycka jag ör löjlig eller ful eller skit nygg.

Jag bryr mig inte om vilket. Jag har sedan jag var lite viljat göra det någon gång och nu har det tillfället kommit.

Så på fredag kommer en tjeje från Afrika hit och flätar mitt hår.

Om man ska hinna alltm an vill innan man dör är det bäst man sätter igång någon gång.

 

Nu skaj ag gå och kräkas och svära på toan för jag har så himmla ont i min fot just nu. Men jag åter kommer sedan med något smarrigt recept.


Av Isabella - 5 januari 2014 19:52

Hej hej på er   

Fasen så skönt jag har haft det, jag har lyckats vara ledig från fredagkväll och till och med i morgon är jag ledig.

Fredagkväll åkte jag till min super snäll och söta kompis Sara. Hon fixade mina naglar, så nu ser jag ut som en riktigt tjej.

Våran vän Ottan komme oxå förbi och gjorde naglar. vi snackade om pinsama saker och roliga saker. Trots att dom här tjejorna är tyå mer än 10 år yngra än mig så har jag verkligen JÄTTE roligt med dom.

Jag har nog inte skrattat så mycke på länge.

  

Bästa komentaren på den kvällen var när Ottan berättade att hon skulle åka buss till Alperna, och med sin (typ) kille. Vi började då snacka om hur ont i rumpan hon skulle ha efter buss resan. Jag som är lite fräck säger då att hon kan ju sitta på han balle. Ja skratta Ottan, men det skulle bli så jobbigt.....

Då kommer bästa komentaren  ever !

Sara: ja ha ni tänker så....jag tänkte att han hade så stor snopp att han skulle rulla ut den på sätet och Otanna skulle typ sitta på den som ett sitt under lag    

Allså jag dör........ hon är typ väldens härligaste människa.

Kvällen blev hur lyckss som helst. Vi gjorde stans pubar med bravu och jag harde verkligen super roligt.

Tack Sara !!

Lördag han jag vara förbannad,tvätta,städa ,laga planstek  och gå på bio.

Allså förstår ni efter det att bakfyllan infanns sig inte direkt.

Det som har infunnis sig är min abstenens !   

Abstinens efter rökning, godis och allt som gör livet roligt...... Nu idag är det 4 dagar utan rökning och jag försöker verkligen med våld att inte springa och stoppa saker i min mun.

Jävligt svart. Men jag har laddat med frukt så jag ska verkligen försöka att inte ta något annat.

Men jag känner mig förbannad just nu och livet känns jävligt otrevligt. Men fattar att detta är  min beroende DJÄVUL som sitter på min axel och försöker övertla mig att röka och äta lite    Kan meddela dig att det kommer inte att ske idag iallafall.

Idag har jag slappat i soffan och sett Rederiet. Vi är nu på säsong 10 OCH jag börjar vara jävligt less. Nu på eftermiddagen har jag och Rebbe varit till min mor och blevit bjudna på surströming.

Jävlar vad gott det är.....skulle lätt kunna äta det typ 3 gånger i månaden.

Nu ska jag plocka fram lite mat till i morgon, för då ska vi  fara till Mickes mormor och laga lite mat och överaska henne.

Så kram på er så hörs vi sedan.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards