Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 31 mars 2015

Börjar jag bli bitter fitta eller. . . . .

Av Isabella - 31 mars 2015 10:00

God morgon på er alla glad pigga fräscha människor.

Nu har jag varit hemma hela veckan med heshet,ont i halsen och en jävla hosta.

Inatt hostade jag upp en lunga och två revben. Stoppade in dom igen och somnade om tills nästa host attack. Jag har en helt vanlig förklylning, men gillar liksom att tycka lite synd om mig själv   

Iallfall så när jag är hemma blir jag väldig rastlös och efter som jag inte har feber så är jag ju rätt pigg. Igår bakade jag långpannebullar och chokladbollar. Så nu finns det lite fika att fika när vi ska ta ett nytt guld i hockey.

Jag har oxå bestämt att aldrig mer i hela mitt liv baka bullar i formar. Fasen vad fort det gick och vad enkelt det var att göra dom i långpanna. Så är det någon som är sugen på att smaka så bara kom och hälsa på.

Igår kväll övade jag på att peka med hela handen här hemma (en kollega till mig säger att jag måste träna på det) och det gick vägen. Jag sa bara och pekade med HELA handen. . .

-Efter maten viker två tvätt och en damsugar. Ni väljer själva vad ni vill göra.   Det gick utmärkt och det var ingen som sa näääää. Bara ett enkelt okej jag gör det och jag gör det. Så idag har jag ingenting att gör.

Ringde en kollega och vålds pratade i 6 min. Vi hann prata jobb, renovering och lite annat som jag redan glömt.

Har även under mina timmar framförtv hunnit fundera eller rättare sagt blivit förbannad över en grej (som vanligt)

Jag slog på tv och gjorde annat och då var det reklam. Reklam för en tränings maskin man kunde beställa från Twins.com tror jag det heter.

Mitt i där jag står och brer min macka så hör jag denna gubbe som presenterar denna maskin säger......

-Och bara på 1 vecka ser man resultat, vem av er tjejer skulle inte vilja ha en sådan här smal och fin kropp!

VAAAAA??? Vad då tjejor? På videon så är det både en tjej och kille som tränar men tydligen var det bara det kvinnliga könet som behövde det och ville ha en snygg kropp.

Vi lever nu på 2015 talet och vi vet vad komplex gör med männskor och vilka svåra sjukdomar som kan komma från detta. Men endå så fortsätter media med att på peka att vi kvinnor ska vara smala och snygga??

Ingen jävel ska ju säga till mig att jag ska vara så, utan det är väl jag själv som isåfall ska VILJA det. Sedan är faktiskt fint med kurviga lite mulliga kvinnor. OCH sedan är det faktiskt så att vi alla är skapade olika i olika kroppar och alla kan inte bli trådsmala.

Varför kan man inte lägga upp en reklam om hur bra det är att träna vilka vinningar man har på det och hur bra man kan få må BÅDE som kvinna och man.

Måste den kvinnliga kroppen alltid vara i fokus och måste någon alltid berätta hur vi kvinnor ska vara?

Försökte i går oxå se Fity shade of grey. Men nä, det var nog ingen film för mig. Jag fattar liksom inte grejen med en film som inte går ut på något igentligen.

Nu är jag ju en film älskar av deckar,skräckis och mord gåtor. Så att jag skulle fastna för denna var kanske inte så troligt.

Men än en gång så kan jag tycka att detta ger ett budskap till unga kvinnor/flickor att  man ska behaga mänen.

Har vi inte gjort det i så många år hudranden nu att det snart är dax att vi kvinnor sätter ner foten och tar tillbaka våra kroppar som våra och inte som ett objekt.

Är jag en bitter fitta eller vad händer.

Jag är inte på något sätt imot sex och lustar. Men  om det ska gå ut på att kvinnor ska göra saker vi gentligen kanske inte vill, men att vi gör det för att män har den förväntingen på oss då tycker jag det är fel. 

Samma ska på hur vi kvinnor ska klä oss. Om jag vill ha en uringad tröja för att jag har en fyllig hylla och tycker det ser snyggt ut innebär det inte att jag vill knulla eller att jag vill flirta. Det innebär att jag gillar tröjan och känner mig snygg i den.

Nää kan det var åldern som gör att man blir bitter eller är det att man börjar bli vuxen helt enkelt. ELLER har jag bara fått nog av allt kill tycke?   

Som en avslutnign på detta kan jag meddela att jag komemr att fara på detta.

 

Kommer att boka biljetter idag och det kommer att bli AS roligt.

Nu ska jg dusch, fara och köpa bajspapper för ett halvår och kanske inhandla lite mat till ikväll.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards