Jag kan allt

Alla inlägg under mars 2010

Av Isabella - 10 mars 2010 07:37

Idag ska jag göra det. Allt jag tänker nu på morgonen. Fasen varje morgon jag vaknar så har jag massa saker i huvudet jag tänker att jag ska göra, men sedan slår lattarmen till och det blir bara hälften gjort. Så nu när jag vaknade tänkte jag...

Jo idag ska jag träna, handla och bara vila för jag jobbar inatt.

Och det kan ju inte vara så svårt att hinna. Först nu ska jag skriva en mat lista och sedan fara och ahndla och sedan träna och hem för lunch. Tänkte hinna allt föra lunch om det går.  

Känner att jag just nu har så mycke saker som ligger efter som jag skulle ha gjort och jag får som inte tummen ur röven och göra det men nu ska jag ta mig i kragen och göra det.

Men en sak kan vi vara överäns om att om jag sitter här och babblar så blir det då ingenting gjort. Så nu mina vänner avböjer jag och beger mig DRIKT TILL MAT LISTAN....

Pöss på er alla och snart kommer det mer bilder till er.  

 

Av Isabella - 9 mars 2010 20:52

Ja idag har jag hunnit med en del. Som jag sa från början så vaknade jag tidigt, tvättade, städade och var barnvakt fram till lunch tid. Sedan bar det iväg till stan med dotra...  

Tyvärr så var hon inte lika inresserad av att gå på stan med mig , som jag var att gå med henne , så hon tog med sig en kompis. Det ända hon ville mig var att få ett par fotbollskor..hahahha  

Jaja man får väl bara axeptera att hon håller på att bli stor. Iallafal så köpte vi henne nya skor och sedan drog hon och kompisen iväg på egen hand. Så lilla jag fick gå själv. kollade in lite kläder, men jag köpte inga för jag har redan så mycke kläder.

Visst var jag klok nu.....  

Sedan ringde min mor m och hon var oxå inne i stan så vi träffade och åt en lunch med varandra.

Sedan hem och göra lite mat och vänta på Micke. Äta och sedan la vi oss på sängen och snackade i en timme med varanndra. Inte om något specielt utan om lite av varje bara. Det är som skönt när man kan det oxå. Det var trevligt. Seda ntog jag mig i kragen och for på gymet...!!!!

Men fy fan vad jobbigt. Nä nu måste jag ta mig i kragen och börja träna mera  smisk på rumpan kan man säga att jag behöver.

Men jag har upptäck något konstigt med mig. DEt här var andra gången jag tränade på kvällen ,och jag orkar inte lika mycke på kvällstid??Konstigt ????

Nä så efter detta pass blir det bara att fara på dagarna ,plus att det är minde folk då oxå.

Efter träningen så for jag till sysster yster och kollade in deras nya fina lägenhet OCH katt- Mycket fin lägenhet OCH katt. Den heter oliver och är skit gullig, mycke gulligare och roligare än våran tråk kisse.Vart bjuden på glass och fika så träningen var ju tur att jag hade gjort. Nu när jag kom hem så var det alldeles tyst och mörkt här hemma. Rebecca sover borta inatt och Micke in lilla Micke var så trött idag så han låg i sängen redan och sov. Så nu sitter jag här alldeles själv i mörkret och kollar in tv. Ska snart bege mig mot sängen .   

 

Av Isabella - 9 mars 2010 08:37

Hej på er alla. Nu är det tisdagsmorogn och jag har varit fruktansvärt efiktiv idag. Har hunit tvätta och städat och just nu är barnvakt till lille Emil. Otroligt vad tiden går fort.

Tänka sig att jag var med på hans förlossning och fick vara den första som höll i han. Plus att jag fick klippa navelsträngen.

      

Sedan när jag kollade kamerna så såg jag ju att jag hade tagit kort på mina pressenter som jag hade tänkt visa er, men har glömt göra det så jag gör det nu iställe.

  

Hade ju så himmlans tur att jag fick tredje delen av Varuhuset av Kerstin och pappa , så nu ska jag kolla in det trorjag i veckan när jag jobbar.

Sedan tog jag ju några bilder på kalaset vi haden hos min bror som fyller samma dag som mig. Men tyvärr så blev det inte så många som blev bra. Måste fasen ta mig i kragen och anmäla mig till någon kurs igen. Men här är dom två som finns.

    

Av Isabella - 8 mars 2010 17:24

Men hej på er igen!!! Nu var det ett tag sen jag skrev till er. Jag har ju förbövelen bara jobbat sen i torsdag.....  

Som en robot har jag varit. Har inte tänkt berätta något om dom dagarna för dom består bara av jobb jobb jobb. Och inget roligt som ni fattar.

Det roliga som har hänt för mig ( kanske inte för er) är att jag har kommit mig in på Brogårde och fått börja springvika där....jjiipppiii säger jag.  

Det är skönt att få fler ställen att vara på och man kanske har en lite chans att få lite extra pengar till resan om det blir Chile.

Uppdatering om Chile:

Ja ´det har inte hänt något mer , förutom att jaghar fått veta att min mamma inte riktigt bodde i staden där det hände utan kan ske 1 mil där ifrån. Och det känns väl skönt, för då kanske hon inte behöver råka ut för plundrare lika mycke. Men i det stora hela så vet jag inget mer.

Jag har skickat ett mail till stockholm nu och önskat att dom ska höra hur det går där nere.  

Har väl funnit mig till rätta med att vänta nu. Det ger mig en chans att jobba mer och spara mer pengar till en eventuell resa.

Sedan nu har ju vädret börjat bli så fint. Vilken helg det har varit med sol och tö. Idag när jag vakande och såg att solen nog skulle titta fram, så låg jag i sängen och fantiserade ihop vad jag skulle göra med denna dag. Först tänkte jag pulka, fota, gå på stan, sitta vid datorn (en stund). Men hippss vipps så ringde telefonen och det var då att jobba   

Vilken tur man hade då slapp man ju välja....hihihih

Men nu i morgon ska jag vara barnvakt till Emil en lite stund , sedan blir det nog stan för mig och Rebecca. Hon ska ha nya fotbollsskor.Så vi kommer  nog att gå in till stan tror jag.

Nä nu har ni fått lite upp datering och nu ska jag se tv.

 

 

Av Isabella - 2 mars 2010 08:13

Ja min dag var helt ok.

Började med som ni såg att jag kom hem och la mig och vilade en stund. Ville inte sova men jag somnade en då. Vaknade vid ett tiden och började städa bort här hemma. Vi har gett bort en byrå till en kompis till mamma så vi hade alla grejor på golvet i sovrumet (rörigt)   

Så nu var det daxs att om strukturera lite i lådot och grejor för att rymad det någon annanstans. Och jag lyckades.

Så där vi tre var jag klar och då började jag med maten.

Igår vart det köttfärs gratäng...mmmmuuuså gott det var.

Världens enklaste och världens godaste är det.

Sedan hade ju inte Micke köpt någon tll mig , men det var för att jag önskat mig en ny kameraryggsäck, och han visste inte vilken jag ville ha. Så då sa han att nu skulle vi fara och köpa den jag ville ha. Så vi for upp på Expert på södra sidan. Jag valde mellan två stycken. Båda var rätt dyra men det vart denna till slut.  

  

Otroligt bra. Ny rymer jag några objektiv ,kameran och datorn kan man ha med sig. Ganska bra när man åker mot stugan.

Helt perfekt och tack min älskade man.Efter det for vi på Coop för att handla lite gotta till kvällen som vi skulle mysa med. Micke och jag hoppade i duschen när vi komme hem. Vad är mysigare en att vara ny duschade och krypa ner i soffan tillsammans i morgnrockar och täcke. Vi tog fram lite ostkrokar och dricka och Rebecca var oxå med.

Kvällen var helt perfekt och vi bara myste med varanndra och många pussar vart det. Tack Mickeoch Rebecca för att ni finns i mitt liv, jag älskar er   

Sedan glömde jag att säga tack till världens bästa Linda och Jörgen + Loke. Hon kommer tvärrt förbi med en pressent till mig, som inte var nödvändigt för vi brukar inte ge varanndra det. Det var skålar man kan ha i ungen , när man vill göra förrätter eller efterrätter. Jätte fina ...Tack så hemskt mycke..så här såg dom ut...

  

Sedan hade ju Loke ritat en täckning till mig och skrivit själv på den. Han är ju super duktig.Det är inte ofta man får täckninger nuförtiden och jag uppskattar det verkligen. Tack Loke den ska sitta på mitt kylskåp länge.

  

Av Isabella - 2 mars 2010 08:08

Ja här kommer dom få bilderna från helgen. Jag har tydligen blivt en dålig fotograf. Vet inte vad som har hänt , men på senaste tiden har jag bara lyckats få suddiga bilder. Blir aldrig riktigt bra. Tror jag ska kolla om man kan gå någon mer kurs.

Jag har inte riktigt koll på det där med slutartid, bländaren. Men det är ju bara att prova sig fram. Problemet med det är att när man tar bilder har man ju inte så mycke tid på sig att kolla, man vill ju som vara med i rätt sekund. Iallafall så här kommer dom bilderna som vart något så när.....

        

Av Isabella - 1 mars 2010 09:03

Har just nu kommit hem och sitter fram för tv och kollar in nyheterna. Ja förödelsen är total.....som i mitt hjärat.

Men nu är det bara att ta nya tag och försöka fokusera på det man hr här och göra det bästa av situationen.

Idag är det min dag och idag blir jag 32 år...hurra hurra hurra  

Ska försöka känna mig som en prinssesa och bara njuta av dagen. Det kommer inte att bli något fika här idag föra tt jag orakr inte göra fika.

Jag kommer att laga en middag och sedna nog bara mysa med familjen.

Imorgon ska vi fara ch fika hos min bror som oxå fyller år idag.

Jag har ju inte berättat att jag var ju ut i lördags. Med jobbet.

Det var roligt. En massa ur gulliga brudar och en otroligt snäll kille. Alldeles själv var han, men han njöt nog av detta..hoppas jag.

Vi tjejor blir ju så fruktansvärt hög ljuda när alkoholen träder in i kroppen, men roligt var det.  

Jag hade med mig kameran så ni ska få lite bilder snart när jag laddat upp dom.

Inatt satt jag och kollade runt lite på bloggar och hittade en sjuk jävla blogg.....

Allså vad finns det för människor. Denna man som är 51 år verkar bara tänka på SEX. Det är knull och kuken i fittan...osv

Till råga på allt så tycker han det är normalt och tycker att människor verkar rädd för sex...hahahahah.

Tror fan det att man blir rädd, denna man kan ju inte ha något annat liv än att runka och tänka.....stackare, han får säkert inte så ofta. om vi säger som så, så i hans dusch skulle inte jag vilja ställa mig, för där har det nog sprutats en hel del.  

Iallfall så hade jag mig då ett gott skratt när jag läste bloggen och det tackar man ju för.

Att skratta så det gör ont i magen är det bästa som finns.

Nä ska nu gå och vila en stund och sedan städa lite så vi kan bara njuta av denna dag.

Puss puss på er alla där ute i världen.

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards