Jag kan allt

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Isabella - 9 mars 2010 20:52

Ja idag har jag hunnit med en del. Som jag sa från början så vaknade jag tidigt, tvättade, städade och var barnvakt fram till lunch tid. Sedan bar det iväg till stan med dotra...  

Tyvärr så var hon inte lika inresserad av att gå på stan med mig , som jag var att gå med henne , så hon tog med sig en kompis. Det ända hon ville mig var att få ett par fotbollskor..hahahha  

Jaja man får väl bara axeptera att hon håller på att bli stor. Iallafal så köpte vi henne nya skor och sedan drog hon och kompisen iväg på egen hand. Så lilla jag fick gå själv. kollade in lite kläder, men jag köpte inga för jag har redan så mycke kläder.

Visst var jag klok nu.....  

Sedan ringde min mor m och hon var oxå inne i stan så vi träffade och åt en lunch med varandra.

Sedan hem och göra lite mat och vänta på Micke. Äta och sedan la vi oss på sängen och snackade i en timme med varanndra. Inte om något specielt utan om lite av varje bara. Det är som skönt när man kan det oxå. Det var trevligt. Seda ntog jag mig i kragen och for på gymet...!!!!

Men fy fan vad jobbigt. Nä nu måste jag ta mig i kragen och börja träna mera  smisk på rumpan kan man säga att jag behöver.

Men jag har upptäck något konstigt med mig. DEt här var andra gången jag tränade på kvällen ,och jag orkar inte lika mycke på kvällstid??Konstigt ????

Nä så efter detta pass blir det bara att fara på dagarna ,plus att det är minde folk då oxå.

Efter träningen så for jag till sysster yster och kollade in deras nya fina lägenhet OCH katt- Mycket fin lägenhet OCH katt. Den heter oliver och är skit gullig, mycke gulligare och roligare än våran tråk kisse.Vart bjuden på glass och fika så träningen var ju tur att jag hade gjort. Nu när jag kom hem så var det alldeles tyst och mörkt här hemma. Rebecca sover borta inatt och Micke in lilla Micke var så trött idag så han låg i sängen redan och sov. Så nu sitter jag här alldeles själv i mörkret och kollar in tv. Ska snart bege mig mot sängen .   

 

Av Isabella - 9 mars 2010 08:37

Hej på er alla. Nu är det tisdagsmorogn och jag har varit fruktansvärt efiktiv idag. Har hunit tvätta och städat och just nu är barnvakt till lille Emil. Otroligt vad tiden går fort.

Tänka sig att jag var med på hans förlossning och fick vara den första som höll i han. Plus att jag fick klippa navelsträngen.

      

Sedan när jag kollade kamerna så såg jag ju att jag hade tagit kort på mina pressenter som jag hade tänkt visa er, men har glömt göra det så jag gör det nu iställe.

  

Hade ju så himmlans tur att jag fick tredje delen av Varuhuset av Kerstin och pappa , så nu ska jag kolla in det trorjag i veckan när jag jobbar.

Sedan tog jag ju några bilder på kalaset vi haden hos min bror som fyller samma dag som mig. Men tyvärr så blev det inte så många som blev bra. Måste fasen ta mig i kragen och anmäla mig till någon kurs igen. Men här är dom två som finns.

    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards