Jag kan allt

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Isabella - 8 mars 2010 17:24

Men hej på er igen!!! Nu var det ett tag sen jag skrev till er. Jag har ju förbövelen bara jobbat sen i torsdag.....  

Som en robot har jag varit. Har inte tänkt berätta något om dom dagarna för dom består bara av jobb jobb jobb. Och inget roligt som ni fattar.

Det roliga som har hänt för mig ( kanske inte för er) är att jag har kommit mig in på Brogårde och fått börja springvika där....jjiipppiii säger jag.  

Det är skönt att få fler ställen att vara på och man kanske har en lite chans att få lite extra pengar till resan om det blir Chile.

Uppdatering om Chile:

Ja ´det har inte hänt något mer , förutom att jaghar fått veta att min mamma inte riktigt bodde i staden där det hände utan kan ske 1 mil där ifrån. Och det känns väl skönt, för då kanske hon inte behöver råka ut för plundrare lika mycke. Men i det stora hela så vet jag inget mer.

Jag har skickat ett mail till stockholm nu och önskat att dom ska höra hur det går där nere.  

Har väl funnit mig till rätta med att vänta nu. Det ger mig en chans att jobba mer och spara mer pengar till en eventuell resa.

Sedan nu har ju vädret börjat bli så fint. Vilken helg det har varit med sol och tö. Idag när jag vakande och såg att solen nog skulle titta fram, så låg jag i sängen och fantiserade ihop vad jag skulle göra med denna dag. Först tänkte jag pulka, fota, gå på stan, sitta vid datorn (en stund). Men hippss vipps så ringde telefonen och det var då att jobba   

Vilken tur man hade då slapp man ju välja....hihihih

Men nu i morgon ska jag vara barnvakt till Emil en lite stund , sedan blir det nog stan för mig och Rebecca. Hon ska ha nya fotbollsskor.Så vi kommer  nog att gå in till stan tror jag.

Nä nu har ni fått lite upp datering och nu ska jag se tv.

 

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards