Jag kan allt

Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Isabella - 15 mars 2010 09:48

Men så roligt. Idag när jag gick in på Facebook så hade jag ett ett meddelande från min kusin. Hon hade varit hemma hos hennes mamma och kollat i genom lite gammla bilder. Hon hade då hittat två av mig som hon mailade mig. Vad roligt. Och vad gullig man var. Kanske jag är kring 2-3 år på som här bilderna.   

Tack Magdalena för bilderna.

    

Dagen består av att slappa och invänta jobb. Jag har min jobbar vecka i veckan så vi kommer att höras till kvällen.

Av Isabella - 15 mars 2010 09:13

Ja vad trevlig söndagen var.

Jo vi klev upp tidig och gjorde oss klara för att fara till Innansjön. Vi skulle nämligen vara med i något som hette skoterpoker. Ja nu funderar ni vad i helvet det är. Jo jag ska berätta.

Man åker en barna med skoter och på barna finns det 5 stationer.Ivarje station ska man dra ett kort ur en kortlek. Den som har den bästa handen i mål vinner.

När man startar lägger man in 50kr i potten. JÄTTE roligt var det. Och vilket väder vi hade. Sen måste man säga att Innasjöns byn är otroligt bra på att fixa grejor och att dom har så otroligt duktiga människor som vill fixa och göra roliga saker för by.

  

Här är vi på start fälltet. Gissa hur många betalande skoter åkare som komme. Jo 40st la in i potten. Fatta om dom hade annonsera för detta hur många som kanske skulle ha kommit då......  

Otroligt vad bra uppslutnig. Sträckan tror jag var ca 1,3 mil om jag hörde rätt.

  

Här är vi på station 2 och Rebecca hade ju så tur att pappa löste ett start kort till henne oxå, så här drar hon sittandra kort.

  

Här är vi station 4 och det var nere vi bastun i Innasjön. Otroligt vacker med alla denna sol.

    

Väl i mål på skolan så var ju Hellgrens där med en ny skoter man fick prova. Stefan hade ju tydligen stånd hela tiden han körde den (det är vad han sa själv).till och med jag provade den. Men vilken leksak. Hade jag haft pengar bara över så hade jag direkt köpt denna leksak....så jävla roligt det var.Sedan vart det lite korvgrillnig på gården oxå. Man var ju hungrig efter en sådan dag.     

Rebecca avslutade med ett kort på mamma och pappa så jag oxå fick vara med. Sedan till det bästa......  trumm virrvet....

Vem tror ni van andra pris....????

Jo Rebecca..på en triss i kungar...

Grattis tur gumman. Seadn på kvällen när vi kom hem så bjöd hon då på pizza till familjen. 

Tack gumman nu slapp vi laga mat. 

Av Isabella - 15 mars 2010 08:59

Ja lördagen var trevlig. Efter som jag somnade så tidig på frdagen så vakande man ju så förbaskat tidigt på lördagen.

Efter vi fikat och stökat bort så satte jag mig vi datorn och kollade igenom lite bilder. Efter lunchen for Rebecca och tränade och Micke for in till stan , så lilla jag vart ju alldeles själv. Så jag tog på mig min nya fina kameraryggsäck som var laddad med kamera och objektiven. Tänkte jag skulle få någon bil på några små fåglar, men ack vad jag bedrog mig. Inte EN ÄNDA liten fågel. Jo en men innan jag hann stäla in siktet så hade han farit iväg. Men jag hittade lite andra grejor att fota.

    

Efter foto rundan så hände det inte så mycke fram till kl halv sex. Vi skulle nämligen ut med Stina och Nicke. Dom hade boka bort på sportbaren till oss och vi skulle äta och se hockyn.

När vi komme och hämtade dom så var Linda oxå med och vi begav oss till puben.Jätte trevligt hade vi. God mat men jag fick något konstigt i magen. Typ en vass fis som satte sig på tvärren och det gjorde skit ont. Men man dör ju inte precis, så jag härdade ut. Efter en stund kom Cicci och Bobban oxå. Det var roligt och många skratt. Eftermatchen satt vi kvar en stund och sedan for vi hem. Rebecca var ju hemma med en kompis. Men tusen tack Stina och Nicke att ni frågade, det var jätte roligt.

Väl hemma så vart det inte något gjort. vi la oss i sängen och glodde på tv en stund sedan var det go natt.......

Av Isabella - 15 mars 2010 08:53

Ja jag komme hem efter en natt jobb. Hann väl lägga ner huvudet på kudden och just somna, när Rebecca komme in och ville fara och åka slalom med en kompis i Klutmark.

Var rätt trött men hon har varit så duktig hela lovet och inte gjort något. Dessutom var det ju strålande sol och jag kännde ju att det var väl inte så dumt att åka och göra något. Så jag pallrade mig upp och vi åt lite mat och sedan iväg till backen. Himmla roligt hade vi. Tyvärr så är det inte så ofta jag och hon gör något själva, så det var trevligt.  

      

När vi komme hem så vart det middag och sedan som vanligt soffan. Man kan väl säga att jag inte var piggas. Så som vanligt kom ju JohnBlund till mig och jag somnade tidigt.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards