Jag kan allt

Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Isabella - 2 mars 2010 08:13

Ja min dag var helt ok.

Började med som ni såg att jag kom hem och la mig och vilade en stund. Ville inte sova men jag somnade en då. Vaknade vid ett tiden och började städa bort här hemma. Vi har gett bort en byrå till en kompis till mamma så vi hade alla grejor på golvet i sovrumet (rörigt)   

Så nu var det daxs att om strukturera lite i lådot och grejor för att rymad det någon annanstans. Och jag lyckades.

Så där vi tre var jag klar och då började jag med maten.

Igår vart det köttfärs gratäng...mmmmuuuså gott det var.

Världens enklaste och världens godaste är det.

Sedan hade ju inte Micke köpt någon tll mig , men det var för att jag önskat mig en ny kameraryggsäck, och han visste inte vilken jag ville ha. Så då sa han att nu skulle vi fara och köpa den jag ville ha. Så vi for upp på Expert på södra sidan. Jag valde mellan två stycken. Båda var rätt dyra men det vart denna till slut.  

  

Otroligt bra. Ny rymer jag några objektiv ,kameran och datorn kan man ha med sig. Ganska bra när man åker mot stugan.

Helt perfekt och tack min älskade man.Efter det for vi på Coop för att handla lite gotta till kvällen som vi skulle mysa med. Micke och jag hoppade i duschen när vi komme hem. Vad är mysigare en att vara ny duschade och krypa ner i soffan tillsammans i morgnrockar och täcke. Vi tog fram lite ostkrokar och dricka och Rebecca var oxå med.

Kvällen var helt perfekt och vi bara myste med varanndra och många pussar vart det. Tack Mickeoch Rebecca för att ni finns i mitt liv, jag älskar er   

Sedan glömde jag att säga tack till världens bästa Linda och Jörgen + Loke. Hon kommer tvärrt förbi med en pressent till mig, som inte var nödvändigt för vi brukar inte ge varanndra det. Det var skålar man kan ha i ungen , när man vill göra förrätter eller efterrätter. Jätte fina ...Tack så hemskt mycke..så här såg dom ut...

  

Sedan hade ju Loke ritat en täckning till mig och skrivit själv på den. Han är ju super duktig.Det är inte ofta man får täckninger nuförtiden och jag uppskattar det verkligen. Tack Loke den ska sitta på mitt kylskåp länge.

  

Av Isabella - 2 mars 2010 08:08

Ja här kommer dom få bilderna från helgen. Jag har tydligen blivt en dålig fotograf. Vet inte vad som har hänt , men på senaste tiden har jag bara lyckats få suddiga bilder. Blir aldrig riktigt bra. Tror jag ska kolla om man kan gå någon mer kurs.

Jag har inte riktigt koll på det där med slutartid, bländaren. Men det är ju bara att prova sig fram. Problemet med det är att när man tar bilder har man ju inte så mycke tid på sig att kolla, man vill ju som vara med i rätt sekund. Iallafall så här kommer dom bilderna som vart något så när.....

        

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards