Jag kan allt

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Isabella - 21 mars 2010 21:19

Som ni vet så har jag väntat hela helgen på att David skulle ringa om min mamma. Hade ju hoppas på att dom skulle få tag i henne. Idag komme ett sms. Så här stod det.

 

Hej David här. All tele kontakt bruten på det sället hon bor så det är bara att vänta tills det är ordnat.............

 

Men vad fan är min första tanke!!!!!

Sedan kom ...ja med min tur så var det ju så klart det skulle bli så här....vänta och vänta...jag har ju väntat i 32 år på det här.....hur länge ska jag vänta...

Mycket själviskt av mig men så tänker jag.

Men som sakt det är bara att gilla läget och VÄNTA

  

Har oxå i helgen pratat med min man om detta med Chile och en eventuell resa dit. Vi har ju som små pratat om det förr men inte kommit fram till så mycke kanske eller så är det jag som har varit otydlig mot han, men han tycker lite att jag bara bestämer saker och inte pratar med han om det. Det har aldrig varit min mening att lämna han utanför och jag tror han kännde lite så. Men nu i helgen så pratade vi ordentligt med varanndra och han har väl bestämt sig för att han vill inte följa med mig. Och det tycker jag väl är tråkigt men jag måste aceptera det om det är så han känner. Och jag har väl sakt hela tiden till han att han ska bara förlja med om HAN vill det, och inte göra det för att jag vill det. Han berättade varför han kännde så och jag förstår han till en viss del. Jag älskar dig lika mycke endå Micke.  

Så nu får vi väl se hur en resa dit ner kommer att se ut. Men först måste jag då få vet om hon vill så det är väl steg ett i detta mysterium.

Av Isabella - 21 mars 2010 21:07

Idag har det varit en vanlig dag som man säger.

Inte bra och inte dålig heller.

Om vi börjar med det dåliga. Kom hem efter halv nio och la mig i sängen för att få försöka sova lite. Men det gick väl så där kan man väl säga. Jag tror jag somnade ca en timme innan jag var tvungen att kliva upp...phu så tråkigt.

Jag har varit skit trött hela dagen men inte kunnat vila för vi har gjort daker som man måste idag. Så det dåliga var att jag inte har sovit så mycke idag.

Den till det bra.

Pappa fyller år i morgon men vi var dit bjudna idag. Mycket gott fika och vilka goda tårtor Kerstin hade gjort...mmmuss  

Grattis till min älskade pappa vill jag säga. Hoppas du får en trevlig dag imorgon.

Efter vi kommit hem så var det bara för mig att fara och handla för på tisdag ska jag ha mina arbetskamrater på middag och Micke far med bilen i morgon till Innansjön i tre dagar, så jag var tvungen att göra det idag. Sedan stress laga mat så Rebecca han äta innan hon skulle på träning. Efter vi ätit var det bara att fara med henne till träningen. Hon skulle träna mellan 18-19 idag. Och medans vi väntade orkade vi inte fara hem så vi for förbi syrran Lena och hälsade på en kortis.  

sean var det bara hem och lägga sig i 30 min innan jag var tvungen att börja göra mina mackor innan jag skulle fara till jobbet. Och här är jag nu.

Som jag sa från  början...en helt vanlig dag i Lingrens familjen....

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards