Jag kan allt

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Isabella - 22 mars 2010 12:38

Japp det har jag. När jag kom hem i morse så for Micke direkt till stugen. Själv så skulle jag ju som sakt och plocka ögonbrynen idag kl 10.30 ,så att gå och lägga sig en liten synd var uteslutet. Nä iställe så började jag städa. Det slutade med att jag STOR SKURADE BADRUMET....  

Denna förbaskade beläggnig som blir på duschdörrarna hatar jag.Vi har ju dessutom plast dörrar. Så vi ett svagt tillfälle så råkade jag ta svinto och skrubba dom med. Var ju rent men dom har ju blivit som matta på insidan.

Iallfall så idag tänkte jag att jag skulle prova en metod som jag såg på tv i det här pogramet där två tanter åker runt och städar upp hos äckligt folk.

Dom har ju sakt att citron bästa mot kalkbeläggning, så att så vart det. Jag har ju en hemma som jag delade på och sedan gnuggade jag den som bara den mot dörrarna. Ja vad ska man säga....  

När dörrarna hade torkat så nog om man drog handen där känns det rent me ndom är ju fortfarande matta, men det är ju efter svinton. Tror det funkade ganska bra med citron. Jag kan här med rekomendera citron mot kalkbeläggningar.   

Sedan vi tion hade jag lyckas städa bort och damtorka hela lägenheten, så då begav jag mig in till stan för att plockaögonbrynen. förbannat vad onte det tar. Men ska man vara fin får man lida pin....  

Efter behandlingen så gick jag en lite sväng på stan och sedan hem.

nu sitter jag här och väntar på att sur Camilla ska bestämma sig om hon ska komma ikväll och se hocky och äta suring med mig.

Men vi kan ju höras sen kära vänner....puss och kram på er

Av Isabella - 22 mars 2010 05:17

Ja nu sitter man här på jobbet och har snart jobbat min sissta natt på nio dagar. Visst skönt med lite vila , men jag måste säga att jag verkligen trivs på jobbet. Nu har jag ju ett jobb där man inte riktigt kan säga så mycke om det men min vårdtagare är nog den gulligaste som finns.

Har just tagit upp han och vad är inte roligare än att få en massa pussar och kramar på morgonen och förståss ett stort lennde...?  

Man blir verkligen glad.

Snart hem och så ska jag vila en lite stund för att senare cykla in till stan och plocka lite ögonbryn på en salong.....lyxit va. Tänkte kosta på mig det så här i mars månad..hahahahah.

Micke åker idag till stugan och ska vara där tills på onsdag, kommer att bli  jätte tomt hemma. Ingen att reta och bara jag och Rebecca.

Men det passar utmärkt för i morgon kommer min arbetskamrater på besöka och vi ska käka middag och bar ha det trevligt med varanndra. Så då slipper ju Micke allt tjatter från oss. Nä nu ska jag fika lite frukost och sedan mysa lite med min lilla kille jag har har bredvid mig......

Hej hej på er vi syns snart.  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards