Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 23 december 2011

Ibland skäms man ....

Av Isabella - 23 december 2011 22:04

God kväll!

ÄNTLIGEN fredag och jag får jobba   Och imorgon när jag åker hem är det JULAFTON!!!!

Så otroligt roligt. Tror att denna jul kommer att bli den roligaste på länge pgr av att Micke INTE ha listat ut vad han kommer att få i julklapp. Känns super skönt.

Denna vecka har gått sakta som tusan men jag har överlevt med att baka godis och latat mig. Jag har två saker jag skulle vilja berätta för er som har hänt.

Vi börjar med den saken som får mig att skämmas för.

I förrgår var jag på Coop och skulle handla. Så här i juletider vet ni ju alla att det kan vara mycke folk och mycke köer.

Jag själv var väl inte direkt så himmla stressad, men iallfall kommer jag till kön. Framför mig har jag en kvinna och framför henne en äldre dam i rullstol som var och hadlade med hjälp av hemtjänsten (hur nu mycke hjälp hon var?)

I kassan satt en utlänsk kille som pratade mycke bra svenska och hade ett lende på munen. Tanten i rullstolen skulle ju då betala. Direkt han (kassörskan) började dra hennes varor trykte hon in sitt kort och det var ju självklart för fort,så det stod att kortet ej dragit. Tanten började gorma och gapa till killen. Han säger då med snäll röst...

-Om du tar och väntar en stund bara...

Tanten börjar gorma ännu mer

-VARför säger du till mig att vänta???

Sedan är allt igång... tanten trycker in ett annat kort i kortläsaren och allt blir ju fel. Hon skriker i princip nu till denna stackar skille som försöker förklara för henne hur hon ska göra. Till och med kassörskan på andra sidan försöker förklara för tanten hur hon ska göra.

Jag undrar nu då....jag vet att det har blivit krånligt nu med det nya systemet att man ska välja återbäringen eller betalta med ett annat kort, MEN VART FAN ÄR HON SOM HAR LÖN FÖR ATT HJÄLPA DEN GAMMAL TANTEN????

Nä hon står och packar varor och skiter i allt och bara flinar???

Till slut fixar tanten det och ber då i efterhand om att hon vill ha en 500 över i handen. Killen är vi detta lag ganska stressad och förmodligen rädd för sata tanten så han missuppfattar henne och hon får endas något på 100 till baka i handen.

Då exploderar tante och skriker varför i helvetet han sitter där om han inte fattar vad hon säger??

Allså jag var en millimeter ifrån att ge tanten en avhyvling på hur man uppför sig.

Det är rent satans pinsamt hur en del håller på. Allt berode ju inte på att han INTE förstod henne utan på att hon inte FATTADE hur man gör med kort apparaten!!!Hemtjänsten som var med får noll poäng av mig, du har banne mig lön för att hjälpa och du är där för att dom inte kan handla själv!!

Nu till någt roligare.

Idag har Micke bjudit mig på SPA!!! Japp ni hörde rätt. Jag och han har varit på det nya "fisk spaet"

DEtta innebär att man sätter ner fötterna i vattentankar och små fiskar äter upp all död hud på fötterna. Jag rekomenderar verkligen detta och har ni möjlighet att prova gör det.

     

Detta ligger brevid porrshopen och det är just nu billigare priser. 150 kr för 15 min. Gör det det var rikgtigt roligt och kittlande.  

Har oxå rensat min mobil så här kommer lite fula bilder.

       


 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards