Jag kan allt

Alla inlägg den 11 februari 2012

Av Isabella - 11 februari 2012 21:30

Tjo ho läsare.

Sitter nu på jobbet och har surfat runt lite. Hittar inte direkt det jag vilj hitta. Kanske någon av er läsare vet. Men ni får absolut inte säga något till min man ni som pratar med han, för då blir det ingen överasking. Det ska tydligen gå att flyga luftballon från Typ Nedre Bäck eller uttersjön. Någon som har ett nummer eller en hemsida jag skulle kunna få ta del av. Hör gärna av er till mig om det. Ja ha vad har ni haft för er då denna dag? Skulle vara intressant att veta!   Själv har jag väl inte så hemskt mycke att bidar med . Sov fram till två, gick upp åt mat kring tre, låg i soffan och tjurade. Tycker verkligen hemskt synd om mig nu när man inte ska röka mer. Men jag vet att det är ännu mer synd om mig och jag skulle få canser, hjärtinfarkt eller något likande pgr av min rökning. Så jag fortsätter att tala i tungor lite nu och då? Men lite knällig är jag nog idag. Känner väl på mig att min närmesta krest känner av detta oxå. Men det får dom stå ut med. Jag gör mitt bästa och mer kan jag inte göra. Mycke är på gång fram över nu. Först jobbar jag en del pgr av att jag ska jobba igen lite dagar från det att jag har varit borta. Sedan fyller Rebecca år nästa helg och helgen efter det fyller Micke år och helgen efter det fyller jag år..... en massa kalas allså. TRor jag skiter i att fira mig, orkar inte det. Om det hade varit någon anna som bakade och gjorde tårtor hade jag varit med direkt, men när det är jämt jag som ska göra sakerna så skiter jag nog i det. Och för den delen fyller jag ju inte något specielt.  Tydligen vill gumman ha en choklad tårta och gubben vill bjuda på smörgåstårta.....och så måste jag väl baka baka kakor oxå, sedan måste jag börja fixa klrt lite papper runt broder som egentligen skulle ha varit fixade innan jag for , men jag hade inte fått dom. Så på måndag bilr det att ringa runt och beställa papper, och göra klart alla ansökningar......  Känns skit jobbigt men det måste göras. Sedan måste jag ta itu med mammas bonde situation fixa lite runt henne oxå. Så det finns verkligen saker att göra, jag ska då inte bli rädd att jag får det lite att göra. Nä nu har jag beklagat mig klart så nu är ni väl less. Ska ta och spärra lite på tv nu och intala mig själv att JAG SKA ALDRIG MER RÖKA I HELA MITT LIV!!!!!! 

Kram på er  

Av Isabella - 11 februari 2012 06:29

God morogn

Första morgonen på jobbet på mycke länge. Känner mig nöjd och glad, men super hungrig som bara den. Idag har jag inte med mig fika för att Micke och Rebecca delar ut bröd och vi kommer att ha ett lyx fika när jag kommer hem. Så jag ska vänta, men vad hungrig jag är.

Just nu svävar jag på rosa små moln. Jag har nog världens fantastiska man just nu.

Varför ska man behöva vara ifrån varandra för att man ska märka hur mycke man betyder för varanndra?

Både jag och han blir som sjuka när vi är i frånvarandra så länge . Han har verkligen förklarat sin kärlek till mig under dom här dagarna vi har varit hemma tillsammans. Med sagor, brev mys och annat. För att vara en person som kanske har ganska svårt att prata känslor så är detta ett under. Det händer någon gång då och då och det är lika trevligt vasrje gång.  

Idag ska han och Rebecca dela ut bröd på morgonen och sedan ska han hämta mig här på jobbet. Sedan blir det SUPER frukost hemma med dom och sedan hopp i sängen. Vill oxå berätta för er att jag har slutat röka nu! Tänker berätta det så jag får skämmas ögon ur mig om jag skulle börja om igen. Jag rökte min sissta i onsdagskväll när jag kom. Så jag är inne på mitt tredje dygn och jag tycker väl det går okej. Denna gång ska jag hjärntvätta mig själv. Varjegång det käns jobbigt så säger jag

"JAG SKA ALDRIG MER RÖK, JAG SKA ALDRIG MER RÖKA" ...... jag och så vidar som i ett mantra.

Sedan vill jag grattulera min Micke som lyckat så ner 8 kg på en månad. Jävligt duktig gjort av dig gubben.

Nu ska ni få göra något annat än att sitta och slöa bort timmar på denna tex, så vi hörs i kväll istället. Kram på er


  


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards