Jag kan allt

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av Isabella - 16 februari 2012 06:42

God morgon kamrater

Hoppas eran dag var bra igår. Min var väl kanse så där. Hade super svårt att sova på dagen men låg iallafall fram till tolv. Klev upp och upptäcker att vårat kök har förvandlats till en korv görar fabrik!  Micke hade provat att göra korva helt själv. Jag visste ju giviet vis att han skulle prova för han har köpt tarm och en krovstoppar munstycke till våran assestent. Som såg riktigt fina ut faktiskt. Själv är jag ju inte någon stor korv ätare, men jag smakade när dom var klar och inte så tokiga måste jag säga. DEt som är tråkigt när man gör korv själv är att som blir som grå daskiga. I vanlig korv är det väl en massa färgämnen som gör att korvn håller en rosa färg, men det är ju lite det som är poängen med att göra egen korv. Att man slipper alla konstiga ämnen och får en korv som innhehåller 100% kött.

Vi var oxå förbi sedan hos Joel och Loise. Oj vad dom har börja få till hemma i deras hus nu. Riktigt roligt att se faktiskt.

Sedan fick vi lite främande till middag. Linda komme förbi och käkade lite soppa med oss. Sedan hann jag oxå börja baka en kaksort.

Idag mina vänner ska hela mitt kök förvandlas till ett konditori. DEtta är enda dagen jag har tid att baka till alla kalas. Så idag ska jag vila en stund och sedan göra 7 sortes kakor, pluss att jag ska försöka mig på att göra munkar.

 

Sedan har min älskade dotter önskat sig en chokladtårta oxå. Först hade jag tänkt beställa en tårta ev en bekant som gör super fina tårtor. Men kändes lite dyrt jut nu. Micke fyller ju 40 och Rebbe 14 så pressentkontot har stigt denna gång, så jag väljer att görsöka baka en tårta själv.

Ikväll kommer jag vara ensammen, för Micke har blivit bjuden på hocky av sin gammle vapendragare Mange. Så man kan säga rakt av att

"Mange bjuder" ikväll  

Kommer väl kanske lite bilder idag på mitt bak ....

Stor kram till alla så hörs vi sen .....

  

    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards